מ ל נ ה

New member
../images/Emo10.gif

אז ככה: נפגשנו באינטרנט אנחנו מדברים כבר שבועיים עוד לא נפגשנו הכל נהדר והוא מקסים ומדהים וכל כך טוב ביחד אבל יש בנינו 25 שנה הפרש אני 23 והוא 48 מה עושים?

גיל זה רק מספר ?

זהו, שלא כל כך. בדרך כלל הפרשים גדולים כל כך לא מצליחים במערכת יחסים זוגית, כמובן שקיימים יוצאים מן הכלל. אתם ביחד רק שבועיים. שבועיים אולי נראים לך כמו פרק זמן ארוך, אבל הם לא. קחי את הזמן. תכירו אחד את השני טוב. תלמדו כל מה שיש ללמוד. אם המסקנה היא שהכל נפלא פרט להפרש הגילים - זה זניח. ניחוש שלי- קחי חודש לבדיקות היחסים ביניכם, מעין תקופת ניסיון

12אניהיא

New member
לפעמים שבועיים באינטרנט

עם שיחות מאסיביות ניראים לפחות כמו שנה וזו הבעיה. וזהו שגיל זה לא מס' ויש מצבים של בני זוג עם פערי גילים משמעותיים שהזוגיות שלהם נהדרת. הכל מתחיל בראש ובמחשבה איך הסביבה הקרובה תקבל זאת.

בנתיים כלום..

שבועיים זאת ההתחלה..קחי את הזמן..תכירו אחד את השני..וכרגע כל עוד זה וירטואלי אין לגיל משמעות..אחרי הפגישות..כשהעסק מתקדם ומדברים על עתיד אז יש מקום לחשוב על הפרשי גלאים..ותמיד לזכור..האהבה מנצחת..בהצלחה

ס22ית

New member
מצטערת להיות בצד המבאס

אבל אני בעד "לא להכניס ראש בריא למיטה חולה". אם באמת לא היית רואה בהפרש גילאים בעיה לא היית כותבת את ההודעה..אבל כנראה שמעבר לכמה שנפלא והכל זה מפריע לך..אז עדיף לא להכנס לזה בכלל..כי נראה לי עם הזמן יתגלו עוד פערים וככל שתהיו יותר עמוק יהיה יותר קשה לסגור עניינים. זו דעתי, בכל מקרה, בהצלחה

למעלה