Ed Hunter

New member
../images/Emo10.gif

אחרי שבוע מקסים שעברנו יחד בחופשת חנוכה אני נוטש אותכם שוב פעם לזמן בילתי מוגבל... סביר להניח שזה במקרה הטוב עד התעודות... ההורים שלי החליטו להחרים לי את האינרנט... כנראה שבמקרה הטוב אני אקבל אותו חזרה אחרי התעודות... כנראה ששבוע הבא מנתקים לי שיחות בפלאפון... בקיצור מנתקים אותי מכל העולם, וביחוד מכם... אתם לא מתארים לעצמכם עד כמה חרא לי עכשיו! אני מקווה שתשמרו על קשר, כי אני לא בטוח שאני אוכל לעשות את זה בלי שיחות SMS-ים
אני ממש מבואס שאני כבר לא מצליח להיות חלק מהפורום הזה... בקושי הצלחתי להתחבר אליכם אחרי חודש שלא היתי פה, ועכשיו... עכשיו זה הופך את זה לעוד יותר קשה... שלכם, אדי... נ.ב. את המספר שלי ניתן להשיג אצל סיון...

painapple

New member
מה?!../images/Emo2.gif

אדיייייייייייייייייייייי!!!! כמה עצוב .(

../images/Emo46.gif../images/Emo7.gifאוייי אתה ממש מבאס../images/Emo7.gif../images/Emo4.gif

מה,אבל למה מנתקים אותך????? מה כבר עשית???? אתה לא יכול לשכנע את ההורים שלך???? ומתי אתה מקבל תעודות?? וגם אנחנו נתגעגע!!!!
בכל אופן שיהיה לך המון המון בהצלחה ותחילת שנה נפלאה!!!
שמור על עצמך ועל קשר
ומבטיחים לא לשכוח אותך!!!!!!

Ed Hunter

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

וואי איזה באסה

מצטער לשמוע בנאדם
תחזור מהר מדי פעם אני אקפיץ איזו תמונה של חיל הים לזכרך..סבבה?

Mister Matrix

New member
../images/Emo10.gif מצטער לשמוע

אני מאוד מקווה שתחזור כמה שיותר מהר ואולי תנסה לשכנע את ההורים.......בכל מקרה חלוקת תעודות אתה מתכוון לאלו של סיום מחצית ראשונה או ממש לסוף השנה? בכל מקרה תשתדל לקפוץ ולבקר כאן בפורום דרך חברים או בבי"ס.... כל טוב ושנה טובה!

miki barrr

New member
בקרוב אצלי.....באסה לי...

לא נורא,תראה שזה יהיה רק לטובתך! אתה אולי תלמד....מקווה בשבילך לפחות.

למעלה