../images/Emo10.gif

דבר ראשון, שלום לכולם. יש לי בעיה קטנה..
לא מזמן נפגשתי עם ידידה שלי... טיילנו בטיילת של נתניה וסתם הסתובבנו, אחרי זה הגענו אלייה הביתה וישבנו על הספה ושמענו מוזיקה אני לא זוכר איך ומה עשיתי אבל אמרתי לה שהיא יפה והיא הכחישה את זה... אז העמדתי אותה על הרגליים והתחלתי להסביר לה שיש לה גוף יפה ושאר ירקות... אז ככה בלי שום אזהרה נישקתי אותה (לא סתם נשיקה..) וככה כמה פעמים. יום אחרי זה היא אמרה לי שהיא רוצה לדבר איתי אז התחלנו לדבר והיא אמרה לי שיש לה חבר, הם רצו להפרד בגלל שהם לא דיברו איזה שבוע אבל הנשיקה איתי הזכירה לה את החבר שלה... (דרך אגב, הצעתי לה חברות והיא הסכימה) היא אמרה לי שהוא התקשר אלייה והיא בכתה בגלל מה שהוא אמר לה... אז היא אמרה לי לשכוח את כל מה שהיה באותו היום
ואני לא יכול לשכוח. מאותו היום אני עצוב ואין לי מצב רוח... אנחנו בקושי מדברים... מה לעשות

leeloo

New member
במילה אחת - B.I.A.T.C.H!

ולא הבנתי משהו, התנשקתם, היא רצתה להיפרד מהחבר, היא הסכימה להיות איתך, ועכשיו היא אומרת שתשכח מהכל? מאוד מוזר.. תשמע יש לבחורה בעיות עם עצמה, ולפי איך שזה ניראה, עדיף לך בלעדיה, ואם היא בגדה בחבר שלה, מה אומר לך שהיא לא תבגוד בך? ועוד עם בעיות בהערכה העצמית שלה היא רק תטריף אותך.. אני מצטערת אם זה ניראה תקיף ופוגע, אבל הורג אותי איך אנשים מתנהגים כמוה.. להגיד לך לשכוח מהכל? למה שלא תתקעי את הסכין טיפה יותר חזק בגב? לדעתי תתרחק מהבחורה כמו מאש, היא לא יודעת מה היא רוצה מעצמה ומהעולם, ועד שהיא לא תברר את העניניים הם עצמה ועם החבר, אתה רק תיפגע, אז חפש דגים אחרים בים, יש מספיק. זה כואב, זה קצת חסר רגישות, אבל זה נועד רק כדי למנוע לך עוד כאב לב מיותר... אז ברח צ´יקן, ברח.

../images/Emo4.gif

כן, התנשקנו. היא והחבר שלה היו "בשלבי פרידה" והנשיקה הזכירה לה את החבר... למה עדיף לי בלעדייה
למרות מה שהיא אמרה, וזה פגע בי... אני אוהב אותה!!!

leeloo

New member
אין מה לעשות יקירי

כולם חווים אכזבות בחיים בשלב זה או אחר. לדעתי אם היא אמרה לך לשכוח מהעניין, באמת תשכח מהעניין ותתקדם הלאה, כמה שזה קל להגיד וקשה לעשות, אין לך ברירה.. "אתה תזכיר לי את חבר שלי", זה לא עשה לך אותות מצוקה?! מישהו היה אומר לי דבר כזה הייתי בורחת ממנו ומהר, לא רק שהוא חושב על מישהי אחרת כשהוא איתי, זו מישהי שהוא חשב להיפרד ממנה, מישהי שהוא עדיין יוצא איתה, מישהי שכנראה לא תצא לו מהראש בזמן הקרוב.. אז תעשה לעצמך טובה, וחסוך את כאב הלב הזה.. ואם תמשיך הלאה, אולי תראה בהמשך שאולי בעצם לא אהבת אותה כפי שחשבת, וזה ניראה לך ככה בגלל שהיא דחתה אותך.. בקיצור, זה קורה לכולם, פשוט תמשיך הלאה בחייך, אתה תמצא עוד מישהי לאהוב, סמוך עליי.

יש משהו בדברייך....

אבל אם לך זה היה קורה
היו אומרים לך לשכוח מזה שאת כ"כ אוהבת ואת לא יכולה לשכוח ממנו...
או שהיית בסיטואציה שלי... (הלא כ"כ נעימה..)

leeloo

New member
לא הבטחתי לך ניסים ונפלאות

ובטוח שזה לא יקרה תוך לילה.. מה שאני אומרת זה- תן לזה זמן, זמן באמת מרפא, אומנם אינו משכיח, אבל כל דבר שקורה לנו תורם לנסיון, בונה אותנו בתור בני אדם.. זו האכזבה הראשונה שלך כנראה, עכשיו שאתה עובר אותה, בפעם הבאה שזה יקרה (אם זה יקרה) אתה תדע הרבה יותר טוב להתמודד איתה ולצאת ממנה מהר יותר... עכשיו לבינתיים, אני מציעה לך לחתוך את הקשר איתה, שרק יגרום לך לכאב רב, לצאת הרבה, לפגוש בנות, ולהיות אתה עצמך, ולנסות לשכוח מהבחורה, ואם אתה מוצא את עצמך שוקע במחשבות עליה, תעשה משהו עם עצמך, בשביל להימנע מהעניין.. אני מוצאת סרטים כשנורא יעילים במקרים כאלה.. ולא סרטים רומנטיים דביקים, מתח-פעולה-אימה, לא חסר.. תעשה כל דבר שיכול להסיח את דעתך..

אהם...

האכזבה הראשונה שלי
ממש לא... היו לי המון אכזבות לפנייה..
אם אני אפסיק את הקשר שיש בנינו זה יהרוס אותי.

maayan15

New member
זה קשה לשכוח...

אבל מה אתה כבר יכול לעשות?... בסה"כ באמת עדיף לך בלעדיה, מישהי שהפרה הבטחה (אני מחשיבה את זה כהבטחה), והתנשקה איתך לפני שהיא נפרדה לגמריי מהחבר שלה (אולי זאת רק אני אבל בספר שלי- זו בגידה!) והתנהגה כמו..אמ...כלבה, לא שווה את הכאב שאתה סובל...

למעלה