Jelly Beans

New member
../images/Emo10.gif

טוב.. אז ככה.. היום, השכנה שלי מתקשרת ושואלת אותי אם אני רוצה רוצה לעשות ביביסיטר, אז אמרתי כן, למרות שחברה שלי הייתה אמורה לבוא לישון אצלי (אבל ביטלתי אחרי זה). טוב.. אחרי כמה שעות היא מתקשרת ואומרת לי שהיא לא צריכה ביביסיטר כי הבנות שלה הלכו לישון אצל חברות (ושתבינו, הייתי אמורה להיות שם איזה 5 שעות שזה הרבה כסף!!!
) בסדר, הייתי מדוכאת, התקשרתי שוב לחברה, אמרתי לה שבכל זאת תבוא.. והיא באה
אחרי חצי שעה מתקשרת שכנה אחרת שאני יעשה לה ביביסיטר.. למרות שהייתה אצלי חברה אמרתי בסדר כי אני צריכה את הכסף! מאוד! ולחברה שלי לא היה אכפת.. הלכתי אליהם הבייתה, אבא שלה אומר לי, היא בסוף הלכה לישון אצל חברה, אנחנו לא צריכים ביביסיטר!!!!!
אבל מה הקטע.. שהילדה מהביביסיטר השני הלכה לישון אצל זאתי מהביביסיטר הראשון!!!!! אההההההה, זה לא פיייייייייר!!!! *חוזרת לראות אני יודע מה עשית בקיץ האחרון* בפעם המיליון..

../images/Emo46.gif זה באמת מרגיז../images/Emo70.gif

לא נורא...תעשי בייביסיטר פה, בפורום...

(בחינם../images/Emo70.gif)

כן,כן, את זוכה בלעשות בייביסיטר לתינוק שבתמונה למטה...נו...אני ישים את זה פה בכל מקרה...
לא נורא, אנחנו פה לצידך

סרט מצמרר ../images/Emo5.gif

בשבילי לפחות (אני יודע מה עשית בקיץ האחרון) מחר יש אני עדיין יודע מה עשית בקיץ האחרון בסינמה 1 או 2 נראה לי

swirrrly

New member
הסרט הזה הפחיד אותי רק באופן חלקי

כי לא היה לי אכפת מהדמויות.. אם היה לי אכפת אז זה יותר היה גורם לי לחשוש וזה.. אבל לא פיתחתי שום סימפטיה (או אמפתיה או איך שלא אומרים..)

איך אני שונאת ביביסיטר......

יש לי סיוטים מיזה..... מי שמכיר את הסיפור על הביביסיטר ששומרת על מישהו וכל דקה יש טלפון בבית ושהיא עוקבת אחרי השיחות היא מגללה שהם מגיעים מהחדר למעלה.... גררררר מצמרר

swirrrly

New member
אני בחיים לא ניסיתי ביביסיטר ../images/Emo4.gif

אני פשוט יודעת שאני אפיל אותם, או משהו... גם מאוד קשה לי לשלוט על היצרים הרצחניים שלי ליד ילדים.. הצוואר שלהם כל כך חלק. חייבת... לחנוק... מוואהאהא!!

Angel Girl1

New member
אוי! אני כ"כ שונאת לעשות ביביסיטר!

כל פעם לפני שאני נכנסת לבית שלהם, אני עומדת בחוץ, ומקללת את הרגע שהסכמתי לבוא. ואז כשאני סימתי את הביביסיטר... ואני יוצאת, אני מקללת את הבית הזה, ונשבעת שאני לא יחזור... אבל כל פעם אני חוזרת, וזה מה שקורה! אני כל כך שונאת לעשות ביביסיטר! הם משגעים לי תשכל! אם לא היתי מקבלת מזה כסף, לא היתי הולכת! אבל אני צריכה כסף! אז אני הולכת! אוף! שונאאאאאאאאאאת לעשות ביביסיטר! שונאת! זהו! אני מחרימה את הביביסיטר!

Jelly Beans

New member
ביביסיטר זה רע... ../images/Emo60.gif

כשמבטלים לך אותו!!!!!!!!!! ועוד פעמיים ביום!!!! אני צריכה את הכסף!!!!! אוף..

למעלה