Jelly Beans
New member
../images/Emo10.gif
טוב.. אז ככה.. היום, השכנה שלי מתקשרת ושואלת אותי אם אני רוצה רוצה לעשות ביביסיטר, אז אמרתי כן, למרות שחברה שלי הייתה אמורה לבוא לישון אצלי (אבל ביטלתי אחרי זה). טוב.. אחרי כמה שעות היא מתקשרת ואומרת לי שהיא לא צריכה ביביסיטר כי הבנות שלה הלכו לישון אצל חברות (ושתבינו, הייתי אמורה להיות שם איזה 5 שעות שזה הרבה כסף!!!
) בסדר, הייתי מדוכאת, התקשרתי שוב לחברה, אמרתי לה שבכל זאת תבוא.. והיא באה
אחרי חצי שעה מתקשרת שכנה אחרת שאני יעשה לה ביביסיטר.. למרות שהייתה אצלי חברה אמרתי בסדר כי אני צריכה את הכסף! מאוד! ולחברה שלי לא היה אכפת.. הלכתי אליהם הבייתה, אבא שלה אומר לי, היא בסוף הלכה לישון אצל חברה, אנחנו לא צריכים ביביסיטר!!!!!
אבל מה הקטע.. שהילדה מהביביסיטר השני הלכה לישון אצל זאתי מהביביסיטר הראשון!!!!! אההההההה, זה לא פיייייייייר!!!! *חוזרת לראות אני יודע מה עשית בקיץ האחרון* בפעם המיליון..
טוב.. אז ככה.. היום, השכנה שלי מתקשרת ושואלת אותי אם אני רוצה רוצה לעשות ביביסיטר, אז אמרתי כן, למרות שחברה שלי הייתה אמורה לבוא לישון אצלי (אבל ביטלתי אחרי זה). טוב.. אחרי כמה שעות היא מתקשרת ואומרת לי שהיא לא צריכה ביביסיטר כי הבנות שלה הלכו לישון אצל חברות (ושתבינו, הייתי אמורה להיות שם איזה 5 שעות שזה הרבה כסף!!!