One Minute

New member
../images/Emo10.gif

מה נסגר עם הפורום?
"24/07/08 15:51 • ‫פרשתי לאילת.אחזור ביום חמישי,‬ MissMusic 27/07/08 09:55 • ‫משחקים מי שמתחתיי-לא לייבש!!!‬ MissMusic 24/07/08 23:50 • ‫מי שמתחתיי..‬ LostAnDelirious 25/07/08 20:22 • ‫מי שמתחתיי‬ s k p 26/07/08 23:16 • ‫בנימין נתניהו ב- אנשים‬ תפוז אנשים מודיע 20/07/08 11:39 • ‫מי שבעד מפק"ק שיגיד אני.‬ MissMusic 20/07/08 14:35 • ‫47!‬ LostAnDelirious 20/07/08 22:19 • ‫שתדעי לך,‬ MissMusic 20/07/08 23:24 • ‫כן גם אותי זה בסדר XD‬ LostAnDelirious 21/07/08 23:00 º ‫אני‬ סנופפ בוי 25/07/08 14:24 º ‫שיו הפורום מה זה לא יבש.‬ MissMusic 26/07/08 21:53" תראו את התאריכים של רוב ההודעות ואת התדירות
ומה נסגר עם קלי? אין יותר חדשות? כלום לא דלף? משהו?

MeItOsH

New member
היא ושלושת החברות שלה עשו קעקוע חדש.

קעקוע של לב בפרק כף יד שמאל [אני שוקלת לתבוע זכויות יוצרים..
] "Kelly Clarkson made this month of July a new tattoo! Vista recently in the show with Reba McEntire, Clarkson has publicly this new tattoo placed on her left wrist, with the image of a heart. Picture that represents their friendship with other 3 friends, Ashley (one of her friends) describes the tattoo as of all: "Love is not written in a role, since the paper may be deleted. Nor can be written on a stone, because that the stone can be broken. But it is enshrined in the heart and it should remain there forever. " This is the 6 th tattoo of Kelly." http://kclarkson.com.br/

s k p

New member
חדשות....בערך../images/Emo3.gif

אממ באמאזון כתוב שהאלבום הבא של קלי יצא ב 18 לנובמבר...אבל אל תבנו על זה...קראתי בעוד מקום שהאלבום הבא של קלי יצא ב 24 לנובמבר...ככה שהכול בגדר שמועות בנתיים אבל אם הסינגל באמת יצא בסוף הקיץ לפי השמועות אז נובמבר יכול להיות תאריך יצאיה נכון....מה גם שקלי מסיימת את הסיבוב הופעות שלה עם ריבה בנובמבר אז יהיו לה כמה הופעות לקדם את האלבום וגם מספיק זמן לקדם את האלבום מחוץ לסיבוב הופעות.... סתם חשבתי שזה אולי יעניין מישהו

PoisonSnowFlake

New member
הצליחו להכניס לכולם לראש

שMD פחות טוב מברייקאוואי אז צריך פשוט להתעלם ממנו

MissMusic

New member
../images/Emo80.gifמבחינת רדיופרדנליות זה נכון...

כאילו, הרבה יותר נחמדי האלה ולא שירים עמוקים מMD..

s k p

New member
BOY הוא שיר עמוק והוא עדיין הצליח מאוד

אם RCA היו משקיעים מעט מאמץ ואם הם היו מקדמים את האלבום אז גם הסינגלים היו מצליחים.....לפי דעתי סובר היה יכול להיות סינגל מעולה....וגם OM הצליח באוסטרליה...היה אפשר להוציא לו קליפ

s k p

New member
כי RCA ויתרו על MD

אחרי שRCA ראו שגם NA וגם DWYT "נכשלו" כסינגלים ואין עוד שירים באלבום שיהיו סינגלים טובים הם העדיפו להתעלם ולא לבזבז עוד כסף עלMD ולהתרכז על אלבום חדש....

Because Of May

New member
ראסמי../images/Emo45.gif../images/Emo69.gif../images/Emo109.gif

מייבי היה יכול להיות ה-BOY הבא, ואולי אפילו יותר ממנו

למעלה