galgalit

New member
../images/Emo10.gif

מה עושים כשמנסים לשכנע אותך שמשהו שראית במו עינייך, פשוט לא קרה? את נפגעת, נעלבת ובסוף יוצא שאת המשוגעת. תראו את הפסיכית הזו שיש לה כל מיני משקעים מחיי הנישואין שלה, שהיא משפריצה אותם לכל כיוון אפשרי... יודעים מה, באיזשהו שלב התחלתי לפקפק...וואלה, אולי לא ראיתי טוב, אולי לא הבנתי. בדיוק כמו שעשיתי עשרות פעמים עם האקס שלי. תמיד אני הייתי אשמה בסוף. עד לא מזמן האשמתי את עצמי גם בסיום הנישואין (טוב, עדיין מאשימה, לפעמים...), ותשמעו, גם לו היה חלק בדבר והיו דברים שבפירוש פגעו בי והוא היה אשם בהם, גם אם לא נעשו במזיד או מתוך כוונה רעה. זהו, זאת אני, ברגע של תסכול...

גלגלית......

פעם קראתי אותך, בפורום אחר...... קראתי את מה שעובר עלייך....... מה שקורה לך...... האמת, אני חושבת שאת בסדר גמור!!!!!! זוכרת שסיפרת את הקטע על המעיל שחשב שהסתרת לו....... אז זהו, מאותו רגע אני בטוחה שאת אמיצה וכל הכבוד לך..... ואם את אשמה במשהו זה רק בגלל שאת רוצה שייה לך טוב, ומי שרוצה שיהיה לו טוב ולהיות מאושר הוא לא אשם בכלום. את גדולה גלגלית...
איך אני זוכרת.......? אז בפורום ההוא, פשוט עשית לי את זה...

piter pan

New member
גלגליתי יקרה ../images/Emo24.gif

את יודעת , איש אחד יקר כתב לי "כוס אמו העולם , נעבור גם את זה". אז באמת כוס אמו כל מי שאומר לך מה שלא נכון ושמנסה להתערב לך ברגשות. את עשית ועושה מה שטוב לך !!! ואם את גרמת לגירושין ? נו... אז ...? תני את החיוך הטוב הז שלך , זיקפי הראש ו... שיילכו לעזאזל כל האנשים הקטנים שמנסים לסחוט אותך ריגשית.

שמעתי על זנ פעם תיאוריה

קוראים לזה "היפוך אשמה" שכל מה שקורה את מרגישה שבאשמתך אם המיץ של הילדה נשפך, אם האוטובוס איחר אם דרכו על המושב של הכיסא.... הכל אחרי ששמעתי את התיאויה הזאת התחלתי להוריד מעלי אשמות שוא וגם את, אם תנתחי היטב כל מצב תוכיחי לעצמך שיש דברים שאינם בשליטתך ואינם באחריותך והם קורים - וזו לא אשמתך. את עדיין לא ריבונו של עולם ולא אחראית על כל מה שקורה פה אז צעד צעד ובסוף תרגישי הרבה יותר טוב צריך פשוט להתאמן בזה.... ונ.ב את לא ה"חולה" היחידה במחלה הזו... בהצלחה

האלי

New member
ומה דעתך

לוותר על האשמה? בואי ננסה אחריות במקום...? מנסים? הנה למשל: "בדיוק כמו שעשיתי עשרות פעמים עם האקס שלי. תמיד אני הייתי [אשמה] אחראית בסוף. עד לא מזמן [האשמתי את עצמי] לקחתי אחריות גם בסיום הנישואין (טוב, עדיין [מאשימה] לוקחת אחריות , לפעמים...), ותשמעו, גם לו היה חלק בדבר והיו דברים שבפירוש פגעו בי והוא היה [אשם] אחראי בהם, גם אם לא נעשו במזיד או מתוך כוונה רעה. זהו, זאת אני, ברגע של תסכול..." נסי לקרוא את זה כך ותראי אם זה עדיין גורם לתסכול? שלך, האלי.

האלי ../images/Emo45.gif

מילים כדורבנות, אנחנו לא בבית משפט, אין פה עניינים של אשמה או מציאת אשמים. תמידצריך לראות את הדרך לפתור את הבעיה ולא את האשמים לה.

אני מתחילה לחשוב....

שהיית נשואה לבעל שלי???? כי משום מה-תמיד אבל תמיד ולא חשוב מה היה קורה-אני הייתי האשמה!!! את צריכה להגיד מה שאני אומרת לעצמי בכל בוקר מחדש(כמעט) ברוך שפטרני מעונשו של זה!!! אני יותר לא אהיה אשמה......לעולם!!!

למעלה