../images/Emo10.gif

טוב אני עדיין קצת בהכחשה אבל ביטלו את מועד פברואר לפסיכומטרי ובא לי למות חודשיים שהשקעתי עכשיו נזרקים לפח כי יש לי עכשיו עוד חודשיים ואם אני רוצה שיהיו לי סיכויים יותר גבוהים בבאר שבע (כי הסכם עומד בתנאים אבל רצוי שיהיה יותר גבוה) ואם אני רוצה להתקבל לאוניברסיטאות אחרות - אני צריכה את הפסיכומטרי הזה. הם פשוט עושים עוול לקבוצה מאוד גדולה של אנשים - אנשים שתכננו לטוס, שלא עבדו חודשיים בגלל הבחינה, מלש"בים לפני גיוס וכל מי שקרע את התחת שלו לבחינה כרגע אני על סף למות סתם רציתי לשתף...

Lady McBeth

New member
../images/Emo201.gif

גם אחותי באותו המצב, למרות שהיא לא לקחה את זה קשה מידי. באמת צעד מטומטם של המרכז הארצי, אין מה להגיד. חוסר התחשבות ואטימות שכמותם לא נראו.

alomm

New member
מבין אותך....

באמת שאני לא מבין את ההגיון מאחורי ההחלטה, די תמוה סך הכל אין שינוי כרגע בהרשמה. מאמין שאולי המכונים הגדולים יגישו בג"ץ על ההחלטה ויבקשו נימוקים, הם מפסידים מליונים מכך. לפחות צרת רבים ונחמה קטנה שלי שהחלטתי לא לעשות פסיכו. אבל אני מזדהה איתכם!

moriai

New member
../images/Emo24.gif

אני בדיוק באותו מצב כמוך. חוץ מב"ש אין לי סיכוי בשום אוניברסיטה בלי המבחן הזה.והתחלתי לפני בערך 4 חודשים כי רציתי לעבוד תוך כדי ועכשיו אני כל כך מורחת הכול... אני מקווה שיהיה בסדר...עוד לא החלטתי אם לגשת בכלל. מה איתך?

אני אגש בכל מקרה

ובמקביל אני אנסה להרשם לבאר שבע נראה מה יהיה עם הפסיכו של אפריל

moriai

New member
בהצלחה

אגב,אם זה מעניין אותך-הרשמה בשבוע וחצי הקרובים לב"ש תפחית לך את דמי הרישום בחצי.

../images/Emo201.gifאני איתך

רציתי לעשות שוב, אבל אני לא יכולה לעשות באפריל
בגלל זה אצטרך לדחות את אנגלית לסמסטר קיץ. לא פייר ומעצבן מאוד!! ואפילו חוצפה

למעלה