chicka

New member
רגע של סטטיסטיקה - זה תלוי בכמות האוכלוסיה

גם 3 יכולים להוות מדגם - זה תלוי מה כמות האוכלוסיה הרלוונטית שאתה רוצה לבדוק.

lb22

New member
גם 2 זה מדגם....

אבל מדגם שצריך לייצג אוכולוסייה מסויימת צריך להיות מדגם מייצג לא? וכמוני כמוך גם אני תקוע עם מבחן בסטטיסטיקה עוד שבועיים.... ועד כמה שזכור לי פורום זה עוד לא מדגם מייצג , הרי כשעורכים מחקר כלשהו על מנת להפריך או לאשש טענה כלשהי צריך שיהיה מדגם שייצג את כל האוכ' ... שזה אם אני לא טועה מעל 500 אנשים (ואני חושב שאני טועה וזה יותר גבוה)

יש ויש

כל אחת מאיתנו מודעת לבעיות שלה וליכולות שלה . כאשר מקווים להכנס להריון נצמדים לרופא נשים מוסמך אשר מדריך את הנרגשת . לא מאמינה בכל הסקרים הללו . מסביבי שפע נשים שמנות שילדו טפו טפו ללא סיבוכים לכן כל מקרה לגופו.

jesie12

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה איתך שכל מקרה לגופו יש גם המון נשים רזות שמפתחות סכרת ורעלת היריון, הריונות עם עוברים קטנים לגיל ההריון, ושאר סיבוכים אצלי, טפו טפו טפו היו אחלה הריונות
שמרתי על עצמי ואפילו ירדתי 7 קילו בהריון הראשון בשני העליתי רק קילו בסוף ההריון הילדים שלי נולדו בריאים במשקל 3.400
האמת? שונאת את הסקרים האלה!

solee

New member
מה מפתיע??

חשבתי שכולנו מודעים לבעיות כאלה או אחרות שיכולות לצוץ אצל אנשים שמנים. בריאות. הכי חשוב בריאות. ואהבה

solee

New member
מה מפתיע ?

חשבתי שכולנו מודעים לבעיות כאלה או אחרות שיכולות לצוץ אצל אנשים שמנים. בריאות. הכי חשוב בריאות. ואהבה

תסלחו לי כן, בא לי בעצבים.( ומילה למהורהרת)

פעם אחת ! פעם אחת ! פעם אחת אני רוצה לראות את כל החוכמולוגים שפה שופכים את הבלגנים שלהם כאן. כולם באים , מטיפים, נו נו נו... שומן, סכנה, חיים חרא, בכיינות בלה בלה בלה בלה בלה. די כבר ! כולם פתאום נהיו פרופסורים ממכון ויצמן, כולם אוכלים אוכל אורגני, לא מעשנים, עושים ספורט, גאווה להוריהם, גאוות היחידה, 799 פסיכומטרי ודייייייייייייי. די כבר ! אף אחד לא מושלם וכלנו חכמים ויודעים את התורה ( על ההשמנה והשומן), אולי צריך לפתוח פורום ל : דברים שרציתי לומר לשמנים /ות אבל אני לא מכיר כאלה כי מסביבי כולם רזים, חתיכים , מאושרים, נפלאים וטיזייייי. ( שם קצת ארוך לפורום, לא? לפני השומן, לפני המחלות תפנו קצת מרץ להלחם בתאונות דרכים, שם, שמן לא שמן אתה חשוף יום יום לפגיעות תאונות ומוות לא עלינו. ואני? לא רק ששמנה , גם מעשנת עם ילד ... טפו טפו , לא ארחיב כי עין הער שורצת פה מכל השקצים והמרעין בישין. ולך מכשפונת מהורהרת- לא הבנתי מה תפקידך בכוח ולמה נורא חשוב לך לדבר על אינדוקציות וזיבקוציות. תשאירי אותם יחד עם הגפיור שלך באולימפוס כשאת קצת יורדת לעם. ערב טוב פורום
עכשיו אני מרגישה מצויין !

solee

New member
אימלה' ../images/Emo12.gif

כמה עצבים. אני בטוחה שאת מרגישה יותר טוב.

למעלה