טורנגה

New member
../images/Emo10.gif

היה לי בוקר נחמד הייתה לי מיטה לבד הרגשתי כאילו אני אוכל לישון לעד הבעיה שיש לי חתול שלא ממש משתף פעולה וכבר באחד עשרה הוא העיר אותי בייללה ככה נהרסה לי השינה קמתי מחוסר ברירה כמעט מחוסר הכרה שמתי לו אוכל ומים והוא יצא החוצה לכייף אוף.... עכשיו אני עייף וזה בכלל לא כיף

../images/Emo201.gif

היה לי בוקר לבד לא היה לי נחמד פתאום רק רציתי פשוט לישון לעד. כשעוד הייתה לי חתולה, והיא הייתה באה ביללה זו כלל לא הייתה בעיה של שיתוף פעולה היה הייתה נכנסת אל בין לסדינים ומוצאת לה מקום חמים ונעים וביחד היינו ישנות ושוכחות מהשכנות אוף עכשיו היא כבר לא כאן וזה מזמן כבר לא fun

shaiush4

New member
מצחיקים אתם...

אצלנו בכלל לא נכנסים בע"ח חיים הביתה. יש להם חצר ענקית, דשא, סבבה להם בחוץ. (הסיבה היחידה שהייתה יכולה להיות להם להכנס הביתה זה אם היה לנו מזגן, אבל אין ממש הבדל בין בפנים לבחוץ מבחינת מזג אויר).

טורנגה

New member
../images/Emo108.gifמעולה ../images/Emo13.gif

ואולי הגיע הזמן לאמץ איזה חתול קטן שיעביר לך את הזמן שיכנס לך לבין הסדינים למרות שגם בחוץ חמים ובקשר לFUN תחשבי על שי שאין לה מזגן

../images/Emo9.gif

לאמץ עכשיו חתול קטן זה יהיה קצת דיי מסוכן חתולים דורשים אהבת אמת כזו שאני כרגע לא יכולה לתת זה סוג של התגברות על האהבה הראשונה ואולי מזגן זה פאן, אבל מאוורר זה הכי פנאן (גם לי אין מזגן, ואצלנו תמיד החיות (שכרגע אין) בפנים או בחוץ, איפה שבא להם בעצם)

טורנגה

New member
../images/Emo107.gif

נראה לי שאת משוררת אמיתית הכתיבה שלך ממש להיט ואין דבר כזה שאין לך אהבה לתת ברגע שתרצי תראי שהיא נמצאת אצלנו בבית יש דגים כלבה ושני חתולים שהגיעו מצער בעלי חיים והרבה עבודה ואהבה הם דורשים אבל זה עושה טוב בחיים להעניק אהבה לנזקקים

../images/Emo203.gif

לא משוררת רק קצת משתעשעת כאן ואתה דיי צודק, זה היה שקר לבן זה פשוט היה לי כואב מדיי והחלטתי שמספיק ודיי לפחות לזמן הקרוב, או עד שאני אפגוש יצור שאותי יקסים ואולי אז נאמץ לרוב ונעזור מעט לנזקקים היקרים מצער בעלי חיים (למען האמת לא מזמן ראיתי בוואי נט שפירסמו מלא גורי חתולים למסירה בצער בעלי חיים, אבל עד שהצלחתי לדבר על זה עם אמא הם כבר לא היו שם)

דנטל

New member
יש לי 4 חתולים

ואני לא מתכוונת לכתוב בחרוזים. והם לרוב משתפים פעולה ולא מפריעים לי עד שאני מתעוררת. זה אפילו נח להם בהתחשב בעובדה שהם ישנים כפול מבני אדם.

טורנגה

New member
בוקר טוב דנטל

החתול שלי מפונק, החתולה בסדר. החתול דורש יחס מיוחד עד לרמה של ליווי לאוכל. בד"כ הוא בחוץ והוא נכנס רק לאכול ולהיתפנק. אין טרור חתולים אצלך? אצלי הם הולכים מכות כל הזמן

דנטל

New member
פומה היא טרוריסטית

אם היא תצעק על מישהו מהם אני אתעורר, אבל ברוב הזמן הם בעצמם ישנים בשעות שאני ישנה, אז הם לא כל כך מרעישים, וגם כשהם ערים יש לכל אחד פינה אחרת מועדפת, והם במילא מעדיפים לא להתקרב אליה, כי היא תצרח עליהם.

למעלה