../images/Emo10.gif

לא ממש יודעת להגדיר את הקשר בינינו. מבלים...מדברים...עושים סקס... אבל, אין יותר מדי רגש. לא מצידו. אני מתחילה להתקרב. ככל שאני מרשה לעצמי להיפתח, הוא הולך ונסגר יותר ויותר, ואני נפגעת... הבטחתי לעצמי לא להיפגע. הגדרתי מראש את טיבה של מערכת היחסים, ובכל זאת, אני נפגעת. מרגישה חסרת אונים. קרובה אליו, אבל שונאת את מה שהוא עושה לי. רוצה להגיד לו ללכת לעזאזאל, אבל פוחדת מהרגע שהוא באמת יעשה את זה... זה גורם לי לשנוא את כל הגברים. בחיי שכולם אותו הדבר...

לא הם לא ../images/Emo70.gif

זה רק קוראים את זה "יזיזות" אני הייתי כותבת את זה ככה: אנחנו יזיזים? כן כן ,זה כמו ידידים אבל עם ז´ , אלא מאי ? המילה ידידות היא סתמית. המילה ידידות היא כמו המילה "נחמד" לעומת חמוד , מתוק ,יקיר ואהוב. אז אנחנו מספיק ידידים בשביל לעשות אהבה , אבל לא מספיק ידידים בשביל לאהוב. לא לא , זה לא מתאים לי . בכלל לא. רוצה לחוות את הזוגיות והאהבה המושלמת , ואני חושבת שאני בטוחה שיש כזו. אני אוהבת וצריכה שיאהבו אותי. לא רוצה לשנות אותך , לא רוצה ללחוץ, להשפיע או כל דבר אחר. אתה מה שאתה וזה טוב בשבילך , או לא , אבל לא טוב בשבילי. אני רוצה מישהו שלפחות ע כ ש י ו ירצה אותי ל ת מ י ד . על כל המשתמע מזה. החלטתי והפעם על פי השכל ולא על פי הרגש , לשים את עצמי מעל לכל. לא ייתכן שאני אתענה עם מחשבות מסוג זה בכל רגע שאני לא נמצאת איתך. עם כל אהבתי אליך , אתה לא יכול לתת לי מה שאני צריכה , ואני לא רוצה לטפח אשליות או לפתח ציפיות. ככל שהזמן עובר אני מתקשרת אליך יותר ואל תאמר : "....אבל את תתגברי" . משפט כזה נוקב בעצמותי מאז. אני לא רוצה להיות כל הזמן בחשש מהצורך "להתגבר". אז היום אני מוכנה לתת לעצמי צ´אנס מחדש ולהיפתח שוב לעולם של מישהו שבאמת יאהב אותי.כי זה מה שאני צריכה. ואתה ? , אתה לא רוצה אשה עכשיו. אז לא צריך, לא. אני רוצה להיות אשה. ושל מישהו , לא רק ה"מלאך" או ה"פיה" (אולי בנוסף להיותי אשה , אבל לא במקום).

A L O N A 1

New member
../images/Emo24.gifכחולה יקרה

כשאין אינטימיות רגשית וכאשר אחד מהשניים רוצה יותר ומקבל פחות, מערכת היחסים מגיעה למבוי סתום. כאשר את מתקרבת והוא נסגר - את מרגישה ריקנות ואכזבה. קשר כזה הוא סתמי ואפילו אם יש בו סקס נפלא. צריך הרבה מעבר לזה. חברות אמיתית היא הדבר החשוב ביותר. ואת יודעת מה - לא כל הגברים אותו הדבר, כמו שלא כל הנשים זהות. יום אחד תפגשי את אהבת חייך.

robbi53

New member
מה למדנו בפרק הראשון?

בפרק "א"התחתנו מתוך כמה סיבות,בעיקר מתוך "אהבה"(מילה נרדפת ומופשטת ל-"טוב לי")שבדרך כלל באה במקום "התאמה".להתאהב מביא לשתלטנות !! בפרק "ב" עלינו לנווט את מערכות היחסים כמו בעסק כלומר,"מה יוצא לי מזה"? לכל אחד/אחת ישנן מטרות שונות בקשר,רק לאחר בניית חברות פתוחה,אמיתית ועמוקה זה יביא לזוגיות.בתחילת ההכרות אנחנו נמצאים בירח דבש שלא ימשך לעולם.תנו לזמן לעשות את שלו. הכוון צריך להיות,חיי ותן לחיות,לא לנסות לקבל מה שאין אלא לבדוק מה כן יש,שווה?להמשיך.לא שווה,לחתוך.לא לתת לרגש להחליט אלא לשכל ולבדוק מה רצינו ומה קיבלנו.

מה יוצא לי מזה?

לא הייתי רוצה להיות רגע עם גבר שמתייחס אלי כאל "מה יוצא לי מזה"...

true

New member
לא הגיע הזמן לדאוג גם ובעיקר לעצמנו

ה"מה יוצא לי מזה" הוא התיחסות לא לבת/ן הזוג אלא לעצמנו. מקוה שעכשיו זה יותר ברור......

עכשיו זה נשמע אחרת ../images/Emo8.gif

ובהזדמנות זו הרשה לי להגיש לך כוס
כמיטב תסורת הפורום. ברוך הבא

robbi53

New member
קפה,ומה עם העוגה?

את תביאי את הקפה ואני את העוגה... לך יצא מזה עוגה ולי קפה,כדוגמא ל-"מה יוצא לי מזה"

עוגה?

מה שיצא לי מזה זה עוד כמה קלוריות מיותרות ועל פי רוח הדוגמא - לא תודה

robbi53

New member
קלוריות?

ישנן כמה דרכים לשרוף אותם....בואי נחשוב ביחד איך...

robbi53

New member
כמה דרכים לשרוף..ותמיד עובד יותר...

טוב לחשוב בשניים,כשאחד נותן 100% והשני/ה נותן 100% התוצאה הסופית היא לפחות 250% אחוז,תמיד יש את הערך המוסף מיצירה משותפת. כונתי היתה לריקודים אך זה לא רק בריקודים...

*יערית

New member
לבדנר יקרה

אנחנו הנשים (ואני מרשה לעצמי לדבר בשמם הכולל)אוהבות ומתאהבות בגבר שמז....ן אותנו טוב לא?כך אומרת הסטטיסטיקה
אז מה יש לך שם במערכת? גבר שמספק את צרכייך ואת את שלו על הצד הטוב ביותר ו.....? את מראש הכנת את עצמך לטיב המערכת אבל את מרגישה שאת נשאבת לתוכה גם אם לא רצית בכך,תעשי רגע חושבים מה יש לך שם חוץ מסקס ואולי תגיעי למסקנות שלך. עכשיו לגבי ההערה שלי מלמעלה לא כל הגברים אותו הדבר,זו טעות לחשוב כך, והרי גם הם טוענים שכל הנשים כאלו...נצלניות,אינטרסנטיות....וזו גם טעות, אז שבי לך עם עצמך ועשי חושבים לפני שההתאהבות שלעניות דעתי עוברת עלייך, ואולי תשני את הרגש על פי הממצאים שקימים,כי אי אפשר להתאהב רק על פי סקס,הפידבק ממנו הוא לא יותר מסקס אז...אומרים היה נחמד ותודה על הזמן ביחד וביי. אף אחד לא התחתן חתונה קתולית אם אף אחד...אפשר גם קשר של יזיזות לסיים יפה,ובמיוחד שאת ידעת מראש לתוך מה את נכנסת אבל לפעמים קרים דברים לא צפויים כמו שילוב של רגש עם הזמן אבל צריך לשים דברים בפרופרציות. אין לך מה להיפגע...אולי תלכי כמה צעדים אחורנית ושיקול הדעת חשוב כאן בכדי לא להפגע שוב... ולסיום אומר לך ...לפעמים אנחנו מעבירות מסרים לגבר מוטעים ואז טוענות שנפגענו...אז אולי נהייה ישירות יותר בכוונות שלנו..מה את אומרת? יערית

תודה לכולכם...

האמת, שזה ממש מכניס אותי לדכאון כל הסיפור. למה אני לא יכולה לקחת דברים בקלות, כמו שמייעץ רובי, כנראה שזה קשור לעצם היותנו, הנשים, שונות, מכם, הגברים. אני יודעת שהדבר הנכון ביותר לעשות זה לנתק את הקשר, אבל בינתיים, פוחדת לעשות את זה...ואז מה? אשאר שוב לבד? יותר מכל שונאת את תחושת הלבד.

*יערית

New member
מה הכי קשה לך?

הלבד? או הלבד עם בן זוג? כי לא בהכרח שתרגישי לא לבד כאשר את עם גבר שלא רוצה בך,או יש הרבה סיבות אחרות ללבד בזוגיות(גם לי היה כך)אז החלטתי שאם כבר לבד האז לבד בכייף
נראה לי שאת מחפשת את החום והאהבה בכל מקרה בכדי לא להיות לבד, וזה אולי מה שאת משדרת ולכן באה התוצאה שאת לא אוהבת במיוחד, אף אחד לא מושלם,אבל לראות דרך חיים בצורה שלך יקירתי לא תוביל אותך למקום מבטחים נעים....הלבד הוא לא בהכרח ללא בן זוג,אולי את מחוסרת בטחון עצמי,אולי את לא יודעת מה לעשות עם עצמך בזמנים חופשיים ופנויים, ואולי כדאי ללכת לקורס שינחה אותך לראות דברים בצורה אחרת זה ייתן לך מפנה חיובי בחייך. לא טוב היות אדם לבדו...אך לא בכל מכיר! יערית-מאחלת לך הצלחה רבה

מתפשרת?../images/Emo8.gif../images/Emo140.gif../images/Emo13.gif

וכי למה? לא חושבת שמגיע לך יותר מזה? לא לא כולם אותו דבר, איך אמרו לי פעם שלא אני שנופלת על החלאות האלה אני "נמשכת" אליהם, ולמה יצר ההרסנות? - גם אני הייתי בסרט אולי לא אותו דבר אך דומה בעיקרון שלו, והחלטתי שיותר קל וטוב לי לבד מאשר להיות ביחד וברגעים מסויימים להיות לבד. דעתי האישית אומרת שלהיות תקועה בקשר שהוא לא נכון לא נותנת לנו אפשרות לצעוד קדימה לדרך הנכונה. ועד שלא סוגרים דלת לא יכולים לפתוח חדשה, נכון שהיום אני במצב שסגרתי כנראה שלא עד הסוף כי עדיין לא מוכנה לפתוח דלת חדשה אך יודעת שאמצא את הדלת הנכונה אפתח אותה ברצון רב, כי רק שם מחכה לי הטוב שבשבילו אני מוכנה להיות לבד, ומי אמר שקל להיות לבד? אבל הלבד מלמד אותנו המון דברים אפילו דברים שלא התענינו בהם ואפילו דברים על עצמנו. אזזזזזזזז קחי את הלבד בסבבה ולימדי להנות ממנו כי גם אותו אין תמיד כל כך ובכיף.

למעלה