../images/Emo10.gif../images/Emo46.gif

אתמול הייתי במסיבה וראיתי שמה מישהו מאוד חמוד....מישל, חברה שלי הייתה איתי... אז היא אמרה לי לדבר איתו כי אמרתי לה שאני חושבת שהוא מאוד חתיך אבל אמרתי לה שנראה לי שהוא רוצה אותך ולא בא לי להיפגע ולהרגיש מתוסכלת... אז היא אמרה שזה בסדר ושהוא כולו שלי... אז דיברנו...ומישל גם הייתה שם וכזה הרגשתי שהוא שם עליה...אז החלפנו כולנו מספרי טלפון...והיא אומרת לי שהיא רוצה לצאת איתו...וכל מה שהיא אמרה לי אתמול נעלם! והיא אמרה שלמה שלא נתא כולנו יחד...אני את הוא וחבר שלו? אז אני מזה מתוסכלת ....זה תמיד ככה כשאני איתה! תמיד רוצים אותה אז לא בא לי כבר להיסתובב איתה כי זה פשוט מבאס אותי...זה מוחץ אותי כמו נמלה! אז היום הלכנו לקניון רק אני והיא סתם לעשות חיים וראיתי שמה מישהו חמוד אבל התביישתי לדבר איתו והוא נעלם...=(

swirrrly

New member
../images/Emo10.gif

עסק ביש.. תשמעי.. אני בטוחה שיהיה מישהו שיעדיף אותך עליה מתישהו.. איפשהו.. (איכשהו..
) סתם סתם..
אממ.. טוב נו. אז פעם הבאה שאת רוצה לפנות לבחור חמוד תשכנעי את חברה שלך שהיא צריכה להשתין או משהו, או תבקשי ממנה לקנות לך אוכל, בזמן שאת "תחכי" לה ובזמן הזה צודי לך בחורים

אולי ../images/Emo105.gif

תצאי עם החתיחול מאחורי הגב של מישל....תשתמשי בו.... תראי לה...אל תהיי כפופה אליה
ואני לא אחראים לתוצאות

../images/Emo4.gif

אני לא יכולה חצאת איתו כי לא נראה לי שהוא רוצה אותי...בכל מקרה...קרה פעם שמישהו העדיף אותי ואז זרקתי אותו ועככשיו אנחנו ידידים
אבל בכלל...היא עוד מתלוננת על זה שאף אחד לא רוצה אותה! שתקפוץ לי...כלבה...(זה רק מקינאה...)

דא וולקאם טו דא קלאב ../images/Emo70.gif ../images/Emo105.gif

עם כול החברות שלי רוצים לצאת והן חבורה של מגעילולולולת (גם באישיות) לא חברותיות שצריכות דחוף פינצטה ובסוף אני נשארת לבד

../images/Emo4.gif same here

f היא בסדר אבל היא יכולה להיות כלבה והיא הטיפוס שמתלוננת על הכל! אפילו עם חצי העולם רוצה להיות איתה!

רק פולי../images/Emo35.gif../images/Emo105.gif

או פוליאנה
ולמה כולם קוראים לך בריט
הייתי בטוחה שקוראים לך בריטני

חחח

פעם בערצתי את בריטני ספירס אז באי סיטי הניק שלי היה בריטני-11 אז קראו לי בריט... השם המלא שלי זה פולינה .ט. ....שם דוחה למדי...מה לעשות....לא אשמתי....זה ההורים!!!

זה ביטוי

זה כמו שמישהו אומר "אכלתי גבינה צהובה, והשד ירק בה" אז אומרים לו "באמת, השד לא נורא כל כך, זה בטח לא היה הוא, אלא מישהו אחר"

למעלה