../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif
. אתמול דיברתי עם חברה שלי שנלך היום לסלסה (היא אמרה שלא רקדה כבר זמן מה ומאוד בא לה) מכל מקרה קבענו אתמול שנצא היום לסלסה. עכשיו היום צלצל אלי החבר הכי טוב שלי (שלא ראיתי איזה שבועים ,חייל שיצא לרגילה כעת) ואמר שהוא ועוד חברים טובים שלי וכמה ידידות מתכננים להיום בערב פיקניק ושאני מוזמן ושהם צריכים לדעת האם אני בא כדי לקנות בהתאם דברים. אני כמובן אמרתי שאני מאוד רוצה לבוא (ולראות אותם) אבל אני עדיין לא יכול לתת תשובה כיון שקבעתי עם חברתי ללכת לסלסה ואני לא יכול להחליט בשביל שנינו אם נבוא או לא. מכל מקרה לפני רגע דיברתי עם חברתי (שמיהרה לעבודה ולכן לצערי לא היה די זמן לדבר כראוי...) וסיפרתי לה על הפיקניק ועל זה שאפשר מחר ללכת לסלסה ,והיא אמרה שהיא תדע אחרי העבודה אם היא יכולה ומכל מקרה מיהרה לסים תשיחה וכשהתעקשתי לקבל תשובה כלשהי שכן אמרתי שהם מחכים לתשובה ממני ואני לא יכול להחזיק אותם עד הערב ,היא אמרה לי לתת להם תשובה חיובית אבל שהיא לא בטוחה עם היא תוכל ללכת,אז שאלתי האם אחרי העבודה תדעי היא אמרה שכן........ מכל מקרה אני לא יודע איך לקרא לזה אבל זה בהחלט לא נעים הסיטואציה ........ אוף מה לעשות........ הרי אם אני ילך בלעדיה כשאמרתי שנלך לסלסה הרי אבוד לי (או שלא?!) אבל לסלסה אפשר ללכת מחר ופיקניק עם חברים שלי שאני לא כל יום יוצא לי לראות אותם אי אפשר מחר.......