ronen1981

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

. אתמול דיברתי עם חברה שלי שנלך היום לסלסה (היא אמרה שלא רקדה כבר זמן מה ומאוד בא לה) מכל מקרה קבענו אתמול שנצא היום לסלסה. עכשיו היום צלצל אלי החבר הכי טוב שלי (שלא ראיתי איזה שבועים ,חייל שיצא לרגילה כעת) ואמר שהוא ועוד חברים טובים שלי וכמה ידידות מתכננים להיום בערב פיקניק ושאני מוזמן ושהם צריכים לדעת האם אני בא כדי לקנות בהתאם דברים. אני כמובן אמרתי שאני מאוד רוצה לבוא (ולראות אותם) אבל אני עדיין לא יכול לתת תשובה כיון שקבעתי עם חברתי ללכת לסלסה ואני לא יכול להחליט בשביל שנינו אם נבוא או לא. מכל מקרה לפני רגע דיברתי עם חברתי (שמיהרה לעבודה ולכן לצערי לא היה די זמן לדבר כראוי...) וסיפרתי לה על הפיקניק ועל זה שאפשר מחר ללכת לסלסה ,והיא אמרה שהיא תדע אחרי העבודה אם היא יכולה ומכל מקרה מיהרה לסים תשיחה וכשהתעקשתי לקבל תשובה כלשהי שכן אמרתי שהם מחכים לתשובה ממני ואני לא יכול להחזיק אותם עד הערב ,היא אמרה לי לתת להם תשובה חיובית אבל שהיא לא בטוחה עם היא תוכל ללכת,אז שאלתי האם אחרי העבודה תדעי היא אמרה שכן........ מכל מקרה אני לא יודע איך לקרא לזה אבל זה בהחלט לא נעים הסיטואציה ........ אוף מה לעשות........ הרי אם אני ילך בלעדיה כשאמרתי שנלך לסלסה הרי אבוד לי (או שלא?!) אבל לסלסה אפשר ללכת מחר ופיקניק עם חברים שלי שאני לא כל יום יוצא לי לראות אותם אי אפשר מחר.......

משהו אחד לא הבנתי

אם היא אמרה לך שלסלסה היא בטוח תלך אז סימן שהיא כן פנויה בערב? דבר אחר - אם היא אמרה שאין לה בעיה שאת תלך אבל היא לא בטוחה שהיא תבוא אז מה הבעיה - זכית באחלה בחורה ואתה צריך להגיד תודה, לך ותהנה ואז לך ותהנה איתה! בהצלחה!

ronen1981

New member
אני צריך להסביר לך תראש הנשי?!

את לא מכירה את כל ה"בדיחות" על נשים שאומרות לגבר דבר אחד בסגנון של לא קרה כלום הכל בסדר ואילו אצלן בראש עוברות מחשבות של הוא כבר יצטער על כך וכד.... איך אני יכול לדעת שהיא לא תפגע (ולמעשה אח"כ אני יפגע) אם אני לא ילך איתה לסלסה היום כפי שקבענו אתמול וילך לפיקניק.

אז ככה:

אם היא אומרת משהו אחד בשיא הכנות ואחר כך מתחרטת אז היא משחקת משחקים אני שונאת משחקים! אז אם זה מה שהיא עושה אז על אחת כמה וכמה תלך לפיקניק! תתקשר אליה שוב אחרי העבודה ותראה אם בא לה או משהו כזה ועוד משהו - היא עשתה לך קטעים כאלה בעבר או שאתה סתם מסיק מסקנות?

ronen1981

New member
הקשר טרי טרי טרי בקושי שבועיים

שאנחנו יוצאים .....בגלל זה התגובה שלי. אם הינו ביחד כמה חודשים ברור שלא היתי דואג והיתי הולך לפיקניק.

למה אתה נלחץ??

זה שהיא אמרה שהיא לא בטוח תבוא איתך, וזה ששינית את התוכניות שלך, כי חבר ממש חשוב שלך הגיע, זה לא בהכרח אומר שהיא תעלם לך!!! אם היא כן, אז באמת חבל, אבל לא נראה לי שזה צריך לסיים את הקשר- אם היא מעוניינת- היא תידאג להישאר למרות השינוי בתוכניות.... וכלומר:"הרי אבוד לי (או שלא?!)" לא אבוד לך, לדעתי.... תן לה להחליט, מקסימום, תלכו לסלסה מחר.... לא קרה כלום. סתם, חיוך רונן, תמיד עוזר
אל תתבאס כל כך מהר.

ronen1981

New member
אוקי הגעתי לפתרון....../images/Emo8.gif

אם לא יראה לה ללכת לפיקניק ותרצה בסלסה אני יוכל לקחת אותה לסלסה לאיזה שעה וחצי שעתיים ואז להחזיר אותה הביתה ולהגיע לפיקניק (באיחור נסבל למדי) כשמחר אני אוכל אם תרצה לקחת אותה לערב שלם של סלסה שאני שם רק בשבילה. מכל מקרה אמרתי לחברים שלי שאני יבוא בטוח ואני מאמין שגם היא. נשאר לי רק לדבר איתה אחרי העבודה ולנסות לראות אם היא מוכנה לבוא לפיקניק ומקסימום לשלוף את "תוכנית המגירה" מלע"ל. נקווה שיהיה טוב.

ronen1981

New member
אני גם קצת לחוץ כי....

אתמול דיברתי איתה על יום ההולדת שלה ומה היא רוצה וכד... ואז היא שאלה לשנת הלידה שלי (היא ידעה שהיא גדולה ממני אבל כנראה שלא היתה מודעת להפרש שעומד על שנתיים ואולי נדמה לה היה שמדובר בשנה) מכל מקרה כשאמרתי לה 81 (היא 79) יכלתי לראות בתוי פניה קצת שוני לכמה חלקיקי שניה וזה הבהיל אותי (חשבתי לעצמי אנחנו יוצאים וטוב לך מה פתאום עכשיו ששמעת את המספר אני רואה עליך שזה קצת מזיז לך ומה זה משנה בכלל...) מכל מקרה המשכנו ביציאה כרגיל והיה כיף למדי יחסית (9 באב הכל היה סגור אז היה קצת פחות אופציות לבילוי) וקבענו לצאת ליום למחרת קרי היום.

ואני חושבת שהיא צריכה בכל מקרה

לקבל בהבנה לאתה רוצה להיפגש עם חבר שלא ראית הרבה זמן ולא להלחיץ אותך אבל נראה לי שאתה מלחיץ את עצמך

ronen1981

New member
יהיה טוב....היא עכשיו עיפה מהעבודה.

אז לסלסה אין לה עכשיו כוח אבל לגבי הפיקניק היא עכשיו תישן ותחזור אלי.....
.

למעלה