GuItAr2

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

אני לא מבינה אתכם.....אתם פשוט נותנים לפורום הזה להתייבש! אולי נשרשר לכאן רעיונות להחייאת הפורום?

sharabigfan

New member
נופרוש../images/Emo13.gif חס ושלום שאני אתן

לפורום הצנוע והמדהים שלנו להתייבש.אני עכשיו בתקופת בגרויות...(מיבחן בספרות מחר... אין יותר טוב מזה
את יודעת,מיבחן אחרי מיבחן והכל דחוס
, אבל למרות זאת שאניה עדין בראש שלי
אני גם חושבת איך אפשר לגרום לפורום להתעורר, כמו בחזון העצמות הייבשות של יחזקאל,לדעתי צריך "גירוי" לפורום
אני חושבת ,מה לעשות
רוני כבר מצאת עידכונים חדשים על שאניה?
? מירי אולי עידכון-למרות שאין ממש על מה... אולי מממ יש לי רעיון שחשבתי עליו אבל הוא דורש דימיון וקצת זמן... נגיד יש שיר,אפשר לדמיין כיד הדימיון הטובה קליפ שאנו היינו רוצים שהוא יהיה לפי איך שאנו מדמיינים... האם קרה לכם שאמרתם,זה היה יכול להיות משהו שונה...קצת אחר... מי שביים את הקליפ של שאניה ממש לא ידע מה שהוא עושה
אני צריכה זמן לחשוב מה אני הייתי רוצה לעשות
שיהיה לכולנו יום שמח ומאושר
שרית

GuItAr2

New member
../images/Emo13.gifשכחתי....

אוףףףףףף כולם פה באמת בתקופת בגרויות ואני דואגת לפורום.....אז שיהיה לכם בהצלחה!

sharabigfan

New member
טנקס נופר../images/Emo13.gif אוקי אני רואה שאין

היענות לעצתי,לפחות ניסיתי
יום מאושר ושמח לכולם

m L m

New member
קודם כל, אין מה לכתוב בעידכון

בגלל זה אני לא עושה אחד... דבר שני, היה לי קצת עומס בחיי הפרטיים ולא יכולתי לכתוב..... אני בטוחה שאחרי תקופת הבגרוייות הפורום יחזור להיות כמו פעם.

roniway1

New member
הפורום הזה יפרח!!!!!!!

שרית ,מירי ,כולם!! הפורום הזה עוד ילך ויפרח!!! אני לא אתן לו לגווע!! רציתי לומר שבזמן האחרון יש לי בעיה במחשב בכניסה לפורומים של תפוז , ולכן יש ימים שאני לא כותב פה. אבל הפורום הזה חשוב לי!!!!! שאנייה חשובה לכולנו -והאהבה אליה תתן לנו את הכוח והאמונה שהפורום יצליח!!!!!!!!!!!!! היום אעבור על כל האתרים הבינלאומיים , אתעדכן במועדון המעריצים שלה -שאני חבר בו ואביא עדכונים חדשים אם יש! כמובן שתקבלו עדכון לגבי טקס אקדמיית הקאנטרי!! אז להתעודד חברים!! כי הפורום עוד חי ונושם!!!!

למעלה