שלום לכולם!!!

../images/Emo10.gifשלום לכולם!!!

צהריים טובים לכולם... מה שלומכם??? אני כבר שנתיים וחצי בשידוכים ועדיין לא מצאתי את המיועד לי...מה יהיה???

בואי נחשוב לרגע, לשם מה תרצי להתחתן?

מה למשל, חברי ניגש אלי ואומר לי, אין בי עוד כוחות! כוחותיי נופלות אחרי הפרדת מלחמות של ילדיי, כל אחד צועק על השני, אחד מושך במכנסיים של אביו ומבכיין שאחיו הגדול לקח לו צעצוע, היא תולשת לה בשיער, תינוק משלשל בטיטול, איף! אני חייב לנגב את כל השוקולד, הוא הפיל צלחת חלב עם קורנפלקס ושבר את הצלחת, שברת? שילמת! טוב.. אל תבכה.. לא היה לי כוונה לכעוס עליך, תקבל צלחת יותר גדולה עם חלב וקורנפלקס ו..תשתוק! אתה מנגן לי על המצפון, ילד מתלהב ואומר לאביו שהוא חסל את כל הגלידה, אוי לא... הפרצוף שלו מכוסה בשוקוניל, לא, לא שכחתי.. הוא גם ללקק את כל הגלידה בטעם מ-ו-ק-ה... אוף! כמה פעמים אני צריך לנקותו, טיפש אחד.. ילד חוזר מהגינה וחולץ נעליו ושופך את הנעליים הופכות ו..כל החול נשפכו לסלון.. מה אתה עושה לכל הרוחות והשדים? באת לכאן כדי ללכלך בתור שיעמום? כרגע שטפתי את הריצפה, אוף איתך! דייייייייייייייי, לא יכול לחיות עוד! למה התחתנתי? למה?! כדי לסבול מרוב שעשועים מטופשים של ילדיי. הוא אומר לי, עד 120 שנה, לטובתך! אל תתחתן, אחרת תתחרט שהתחתנת! אם בא לך להיות נשוי, לך לאישתי! אין לי כח בשבילה.. זה מוציא אותי חשק לשמוע שידוכים. נסחפתי? טופ.. ברצינות, תבטחי בהקב"ה, אני בשידוכים כבר 5.5 שנה וטרם מצאתי את החצי השני שלי, תתפללי ותבכי ותתחנני לפני ריבונו של עולם ותבקשי שהגיע זמן להתחתן ויעזור לך למצוא את המיועד שלך, הוא יבטיח למלא את בקשתך! רק תתפללי! תעשי חסד! לתרום צדקות, תאמיני בלב שלם אמונה שלמה ובטחון! תקראי תהילים, תתפללי לרפואת חולים, לזש"ק, המתפלל על חבירו – נענה תחילה. 40 יום בכותל, 40 יום נשמת כל חי, 40 יום פרק שירה, 40 יום שיר השירים ותחזרי לכאן בתום ה-40 יום ותבשרי לנו הבשורה הטובה והמשמחת! תני חיוך הכל לטובה! יהיה טוב!

פשוT אJי

New member
צורה לראות את הדברים....

למצוא את החצי כמה דרמתי !! יש אנשים פשוטים וחלקים, שכל חצי מתאים לחצי הנמצא ברשותם.. ויש אנשים מורכבים עמוקים ומלאים החצי שברשותם מלא בליטות ושקעים מיוחד הוא החצי שעשוי להתאים. וממילא קשה יותר למוצאו... נצלי את הזמן שבינתיים להשביח !! תתעודדי במחשבה שהזמן משביח גם אותו... אחח כמה מושלמים יהיו לכם החיים ביחד !!הצפיה משתלמת יקירה !!
בינתיים פזרי חיוכים לסובבים, יותר יפה לך ככה..

איך אומרים?!?!

תחשוב/י טוב יהיה טוב... אני כמעט 6 שנים בשידוכים ו....?! נאדה... אבל הכל מלמעלה...... ובסופו של דבר יהיה טוב בעז``ה.. וכל ההמתנה תהיה משתלמת ;-).... בהצלחה!!!

לההההה...

אני משום מה רואה את כתיבתך בסגנון של צוצקים.. ועוד ניק שובבה של ילדות..
טוב לדעת.
ברוכה הבאה לסירה שלנו, יש לנו טיפה מקום בשבילך.

פשוט אך ורק

תפילה לקב``ה רק זה יעזור ובאמת דבר מאוד גדול המתפלל על חברו על אותו דבר שהוא צריך נענה תחילה אנחנו לדמדים אש זה משרה אמנו פרשת וירא פרק כא, פסוק א` תעיני ברש``י והרבי מוסיף עוד משהו להתפלל על חבר אבל מתוך שמחה ובלב שלם וב``ה עוד השנה את כבר תזכי לקבל את מבוקשך

למעלה