שאלה...

../images/Emo10.gifשאלה...

תגידו, האם יכול להיות שכשגבר אומר "אני לא בנוי לקשר" זה באמת, או כמו תמיד "זו את, אני לא רוצה אותך" יכול להיות שכשגבר אומר ש"מגיע לך מישהו יותר טוב ממני" זה באמת מה שהוא חושב, שהוא עוזב כי הוא לא מרגיש מספיק טוב בשבילך, או שזה תמיד "אני פשוט לא רוצה אותך" כשהגבר אומר שקשה לו עם המרחק, זה תמיד אומר שפשוט לא שווה לו להשקיע? או שהוא אומר "אני סתם יבלבל אותך" זה סתם תירוץ... די נמאס לי מזה כבר, אני סובלת, אני מתפלת מהכאב, אני בוכה כמעט כל לילה! זה לא פייר! אני זו שהסכימה לתת לו צ'אנס בהתחלה, שהוא היה חייל ויצא פעם ב-3 שבועות, כשלא נמשכתי אליו בכלל בהתחלה, שחשבה שהוא קצת פסיכי שמתקשר 6 פעמים שאני לא עונה! אני זו שבסוף התאהבה ואכלה חרא! [ זה כל-כך לא פייר, הרי אפאחת לא הסתכלה עליו לפניי! אני לקחתי אותו, נתתי לו אהבה והוא בעט בי! בניתי לו את הביטחון העצמי.. מי עוד תאהב אותך ככה? מי?

ה מ ש י ח

New member
כמו שאמר מרפי;

מחקי את המיותר: הבחור שנדלקת עליו מחפש אמא/ מחפש אוזן שבת/ לא מאמין באף סוג של מחוייבות/ בעל נטיות חד-מיניות/ נשוי באושר. עצוב כמה שזה נכון

מחפש את עצמו...

הוא עשה קרחת, וכמו שאני זוכרת, קרחת זה תמיד היה דוחה בשבילו, לא מתאים לו בכלל... משהו עובר עליו, אבל הוא לא היה צריך להיפרד בשביל זה, אני הייתי עוזרת לו... חרא...

אני אענה לך מנקודת מבט נשית [מה

לעשות? זה מה שיש לי במלאי..] כשאני אומרת שאני לא בנויה לקשר לבחור שאני לא מכירה, כמעט תמיד זה כמו שאני אגיד 'תשמע, אתה לא עושה לי את זה'. פעם גבר אמר לי שמגיע לי משהו יותר טוב, וכמוך, בהתחלה חשבתי שזה פשוט כי הוא לא רוצה אותי. כמה ימים אחרי זה, הוא התקשר אליי שיכור עם חברים שלו ושיגע אותי שאני אבוא אליו וחברים שלי שגם היו שיכורים אמרו לי שהוא מאוהב בי עוד לפני שהוא וחברה שלו נפרדו בכלל. פה, באמת, הוא חשב שמגיע לי טוב יותר. לא צריך לתת 'צ'אנס' לאנשים. אם יש זרימה, יש זרימה, אל תכריחי את עצמך לאהוב אף אחד. פעם אמרו לי שאולי האהבות שבוערות הכי הרבה, הן אילו שמתכלות הכי מהר...

jessy19

New member
../images/Emo24.gif

חמודה, לפעמים באמת קשה לדעת מה הכוונה בדברים שאומרים לנו ובגלל זה אני בעד להכין מילון מיוחד למה כל אחד מהמינים מתכוון כשהוא אומר משהו
תהיי חזקה, חומד, וקבלי את החיבוק שלמעלה שנראה כי את זקוקה לו מאוד.

גברברת

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה

ואני מצטרפת לתשובתה של סקארלט יקירתנו

אוף, תחזור כבר...

תבין שטעית...נו כבר, אני סובלת, אתמול התחיל איתי סטודנט לפסיכולוגיה, נראה לא רע, וכל מה שיכלתי לחשוב עליו זה האקס... נמאס כבר! איך? איך אתה עושה דבר כזה? תתבגר כבר! בסוף תמצא את עצמך כמו האקס הקודם שלי, במערכת יחסים עם אישה שתעשה ממך סמרטוט! זה מה שאתה רוצה? להיות סמרטוט? מישהי שתחזיק אותך קצר, שתבקש מתנות יקרות? אני לא ביקשתי ממך כלום, רק אהבה... היה לנו כזה טוב והכל זרם...מה השתבש אצלך בראש? אני יודעת שאתה עדיין אוהב אותי... למה?

Vdrums

New member
יאללה, שילך קיבינימט.

ההפסד כולו שלו. שיחפש אותך אח"כ למה את צריכה להתייסר בגלל אדיוט?

למעלה