קריאה לעזרה

בואה 2001

New member
../images/Emo10.gif קריאה לעזרה ../images/Emo10.gif

אני בחור בסנות העשרים המאוחרות.אני מת ללמוד אבל קשה לי. במכון"הדסה" גילו שיש בעיות רכוז. זו הסיבה כנראה שמכיתה ב´ לא יכולתי לשבת להכין שעורים. אם משהו מכיר שיטות או מכון שיכול לעזור, אשמח לקבל עזרה. תודה.

m_katzmann

New member
אין דבר העומד בפני הרצון

אם אתה רוצה ללמוד ומוכן להשקיע - אין סיבה בעולם שלא תוכל לעשות זאת. בעיות ריכוז נגרמות מכך שאתה מרוכז בבעיה שמטרידה אותך מאוד ולוקחת את כל תשומת ליבך ולכן אינך יכול להתרכז בלימודים. ברגע שתמצא מה מציק לך ולמה ותנקה את כל המתחים השליליים שצברת בגלל זה - לא יהיה דבר שלא תוכל ללמוד. קנסיולוגיה חינוכית עוסקת בדיוק בתחום הזה. אינני יודעת מאיפה אתה בארץ. התקשר אלי ואז אוכל אולי להפנות אותך למטפל בסביבתך הקרובה. מאיה

מתוקה1

New member
מענה !!!!

שלום לך בואה 2001 ידוע לי שיש בדיקה שנקראת בדיקת טובה שנועדה לבדוק בעיות קשב וריכוז לגבי מכונים שעוסקים בכך אני אברר אחזור אליך. בעקרון יש ספרים רבים בנושא אני אחפש ואחזור אליך עם שמות עד אז כל טוב יהיה בסדר !!!!!!!! מתוקה

מאור2001

New member
טיפול בבעיות קשב וריכוז

אני מטפלת בהפרעות קשב וריכוז בילדים ובמבוגרים. אני בעצמי אובחנתי בעבר כמי שסובלת מהפרעות קשב וריכוז. כיום אחרי שנים של עבודה עם מטופלים - וכמובן שגם על עצמי - כושר הריכוז שלי הוא טוב יותר מאי פעם. חזרתי גם ללימודים באוניברסיטה - ואני מצחילה בלי שום מאמץ!! לי באופן אישי זה מרגיש כמעט כמו נס. פרטים אפשר להתקשר לטלפון 052-495817

למעלה