קצת מיואשת...

טלקומר99

New member
../images/Emo10.gifקצת מיואשת...

עכשיו חזרתי מטיפת חלב .. והבנתי שהבתינוקי שלי לא עלה כמו שצריך במשקל.. בן 3 חודשים. משקל לידה 3990 ק"ג. לפני חודש שקל 6200 ק"ג והיום משקל של 6600 ק"ג. מה עליי לעשות? הוא אכול כל 4 שעות, מתוך בחירה כמובן ... מעדיף לישון ואם אנחנו בטיול בחוץ , כשהוא על הבטן , אז הוא ממש "שוכח" לאכול... בעקרון יש לו פיפי וקקי ולא נראה שיש בעיה ... מה לעשות???

אמאגלית

New member
אני לא הייתי דואגת

האם היה חולה בחודש האחרון? האם את אוכלת ושותה היטב? נכון שבחודשיים הראשונים הוא עלה 2.2 ק"ג ועכשיו העליה איטית יותר, אבל הוא הרי לא יעלה כל חודש באותו קצב, הקצב הרי יורד עם הזמן. הוא גם הופך להיות פעיל יותר. אבל את בוודאי דואגת - נסי להניק אותו לעיתים תכופות יותר, לנוח, לאכול ולשתות היטב ולהירגע- הוא שוכח לינוק -אז הזכירי לו, בייחוד כעת כשהימים הולכים ומתחממים, וההנקה היא גם השתיה שלו. תלכי לטיפת חלב שוב בעוד שבוע, סתם כדי להירגע. תעדכני אייך הולך

t a l b

New member
../images/Emo50.gifלהפחית לחץ

בעיקרון בגיל 3 חודשים מכפילים משקל לידה אבל יש שבועות שעולים יותר ויש שבועות שעולים פחות החשוב ביותר לראות שהתינוק חיוני, ערני, מחייך, משחק וכו' וכן לבדוק את עקומת הגדילה שלו ולוודא שלא נפל לאחוזון נמוך יותר. בהצלחה

1טלטלים

New member
קצת עידוד

טל היי, אח אח אח ...טיפות חלב הללו ,מה היינו עושים בלעדיהם? באופן כללי זה נורמלי ותקין שעליה במשקל די גבוהה בחוד' הראשונים ואח"כ תינוק יונק מעט את הקצב העליה.אם תינוקך ערני,פעיל,מתפתח היטב ,יונק לפי דרישה שלו,עושה קקי/פיפי ובכלל נראה כתינוק שמח וטוב לב ,אין מה לדאוג.לקראת גיל חצי שנה הוא אמור להכפיל את משקל לידתו ועוד נקודה די חשובה,טבלאות מעקב אשר נמצאים בשימוש של טיפת חלב אינם מתאימים כלל לתינוק שניזון מחלב אם בלבד,הם נוסחו על תינוקות אשר ניזונו מתחליף (קצב עליה במשקל שונה) וכבר מלכתחילה מנסים למדוד ולמקם תינוק יונק בטבלה אשר לא מתאימה לו וזה ממשיך וממשיך וממשיך. תמשיכי לעקוב לאחר התפתחויות, אמא של טל

למעלה