צריכה חיבוק אבל ממש :[
ד דותן הראל New member 3/8/04 #2 ../images/Emo12.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif מה קרה? טוב לא משנה: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : זה מספיק?
../images/Emo12.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif מה קרה? טוב לא משנה: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : זה מספיק?
A Arielcohen New member 3/8/04 #3 ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif מה יש??? מאחל לך שזה יעבור מהר ושתרגישי טוב בהקדם האפשרי!
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif מה יש??? מאחל לך שזה יעבור מהר ושתרגישי טוב בהקדם האפשרי!
A A N I g M A New member 3/8/04 #4 ../images/Emo24.gif ורק שתדעי שכל החיבוקים שאני אשים לא מספיקים. אז קבלי אחד ענקי. ואת יודעת שאת יכולה, אהמ אהמ, להתקשר ולשתף.
../images/Emo24.gif ורק שתדעי שכל החיבוקים שאני אשים לא מספיקים. אז קבלי אחד ענקי. ואת יודעת שאת יכולה, אהמ אהמ, להתקשר ולשתף.
F Fantasy WRC New member 3/8/04 #12 באמת, איזה תמונה זאת? זה במקרה מהסדרה שנקראת "הכי גאים שיש"? איכס.. כל הזמן פרסומות על הסדרה הזאתי, כבר נכנס לי עמוק בראש...
באמת, איזה תמונה זאת? זה במקרה מהסדרה שנקראת "הכי גאים שיש"? איכס.. כל הזמן פרסומות על הסדרה הזאתי, כבר נכנס לי עמוק בראש...
מ מורי לנצח New member 3/8/04 #14 כן התמונה היא מהכי גאים שיש אני גרופית של הסדרה הזאת מכורה קשות רוצה עונה רביעית
F Fantasy WRC New member 3/8/04 #11 בבקשה ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif שתהי לי בריא
J jenngirl New member 3/8/04 #15 ]:../images/Emo24.gif../images/Emo82.gif מה קרה בוב? יהיה טוב [אני כאן,אם תרצי :/]
ב בעל הקופסאות New member 4/8/04 #16 בבקשה חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק
בבקשה חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק
G gloom New member 4/8/04 #17 חיבוק דוב!!!../images/Emo66.gif וחיבוק היימליך (שזה כואב אבל מוציא דברים שתקועים בגרון) וגם חיבוק רגיל וחיבוק של תפוז וחיבוק משוגע של תפוז (תסמני אותו)
חיבוק דוב!!!../images/Emo66.gif וחיבוק היימליך (שזה כואב אבל מוציא דברים שתקועים בגרון) וגם חיבוק רגיל וחיבוק של תפוז וחיבוק משוגע של תפוז (תסמני אותו)