עצוב לי....

trigo1

New member
../images/Emo10.gifעצוב לי....

שלום בנות. הרגשתי צורך עז לדבר עם משהו דווקא היום. אמי נפטרה לפני כמעט 5 שנים כשהייתי בחודש 4 להריוני. מעולם לא זכתה לראות את נכדה הראשון (שכל כך חכתה לו) ואת נכדה השני (רק בן שנה) ועוד ועוד. לא אתחיל לספר את כל מה שעבר עלי ב-5 השנים האחרונות. מה שהביא אותי לכתוב היום היא שלאחי הצעיר יש חברה. אמא שלה חולת סרטן מזה תקופה. היום הודיע לי אחי שנשאר לאמא של חברתו רק כמה שעות (לדעת הרופאים).... ברגע שהוא סיפר לי חזרו אלי כל אותן הרגשות כאב, עצב, כעס, פחד שליוו אותי לפני 5 שנים. מוזר, חברה של אחי בת 28. בדיוק הגיל שלי כשאמא שלי נפטרה.... מהרגע שדיברתי עם אחי בא לי לבכות.... הם דיברו על חתונה. קשה לי לחשוב שלא אמא שלי ולא אמא שלה יהיו שם. ביום השמח הזה. עצוב לי. למה זה מגיע לה? למה זה מגיע לי?

trigo1

New member
עצוב לי../images/Emo10.gif

תודה על היחס. נחמד לדעת שישנם עןד כאלה התוהים כמוני....

../images/Emo10.gif כלכך מבינה אותך..

ויכולה לתת לך רק
... את רואה את ההיסטוריה שלי כאן...אני מככבת בפורום הנ"ל לאחרונה....לצערי. אני עדיין לא יצאתי מהדיכאון...תקופה ממש קשה עוברת עליי ואני מזדהה איתך ב100%... ואמא שלי נפטרה לפני כמעט 20 שנה... (ופתאום כשאני אומרת את זה...וחושבת על זה...אני ממש בשוק..
כלכך הרבה זמן, והפצע עדיין כלכך פתוח. כנראה שהוא לעולם לא יסגר
) אז אין לי תשובות עבורך...ולא מילים לנחם....רק חיבוק אחד גדול!!

אלו אכן התהיות היומיומיות שלי

לא מבינה למה זה קרה לנו..למה כ"כ מהר (התרעה של 45 דקות מהתקף הלב ועד שזה קרה),למה דווקא עכשיו כשאני כל כך צריכה את אמא? רק בת 24. למה עכשי? כשחלק משמעותי בחיי מסתיים ואחר מתחיל (מסתיימים לימודים,מתחילים חיים..תיכנוני חתונה מתישהו וכו') ? אצלי זה רק 7 וחצי חודשים..ואני מפחדת. מקווה שלכולנו יהיה טוב.

rini45

New member
זה עצוב../images/Emo7.gif

גם אני מצטרפת לתת לך
תמיד זה קשה לשמוע שאמא של מישהו קרוב נפטרה או זה מה שיקרה. אמא זה אמא וחסרונה מורגש בכל גיל. אבל אנחנו ממשיכות הלאה ונוצרות אותה בליבנו פנימה. תמיד אני שומעת בנות חברות שמספרות מה אמא עשתה בשבילן או בשביל ילדיהן, מה קנתה הכינה פינקה וכו' וכואב כואב לי הלב ואמי כל כך חסרה וגם ילדי הפסידו סבתא שכלכך אהבה אותם ומתה ממחלה בגיל צעיר וככל שאני מתקרבת לגילה אני יותר נלחצת

ymz

New member
בשביל זה אנחנו כאן

בהחלט עצוב ואני לא בטוחה שיש מילים שיכולות להקל ולעזור לשנות את ההרגשה. הבנתי שזה לא עובר עם הזמן, תמיד יהיו מצבים במהלך החיים שהעצה יציף אותנו שוב. כנראה שאי אפשר להגבר על זה עד הסוף, רק ללמוד לחיום עם האובדן. יכולה להגיד לך שאחת הסיבות הסמויות שאני לא מוכנה להתחתן זה שהוריי לא יהיו בחתונה שלי.

../images/Emo24.gif

נו ... איזה מילים חכמות כבר אפשר לומר כאן? אין. רק חיבוק והבנה יש לי להציע ...

MIF2004

New member
הי trigo

וואו.... זה נשמע ממש קשה מה שעברת עם אימך, ובוודאי מובן כל כך שמה שקורה לחברתו של אחיך, ישר מקפיץ אצלך את כל הזכרונות וחושף את כל הכאב מחדש... השאלה של "למה זה מגיע לי" הטרידה אותי במשך שנים רבות.... ולא מצאתי תשובה, למה מגיע לאנשים מסויימים שיחוו כל כך הרבה כאב בחיים, כאב של אנשים מסביבם ולמה אחרים מעבירים "חיי שמנת" ולא חווים את הדברים האלו... אין לי תשובות, לצערי, זו נותרה שאלה פתוחה אצלי ופשוט בשלב מסויים הפסקתי לנסות להבין...
גדול

זה לא מגיע לאף אחת...

כאב לי לקרוא את ההודעה, ואם היו לנו תשובות לשאלות רמות כאלו אז כל השאר היה פשוט, לא טוב בתשובות, אבל שולח הרבה אהבה פשוטה, וחיבוק חם.

למעלה