עידכון עצוב

קובולט

New member
../images/Emo10.gifעידכון עצוב

טוב אחרי יומיים שלא זזתי והצקתי לכן בכל שעה אפשרית, היגיעה תוצאת הבטא מהיום בבוקר 0 , לא רק שזה לא הכפיל את עצמו זה נעלם לגמרי. בקיצור קמתי מהמיטה עשיתי סיבוב עם הכלבלבים וחזרתי אליכם עם כוחות מחודשים מכיוון שאני תמיד חושבת חיובי: אז........... ממשיכה איתכן לחודש יוני של הניסיונות
אני מודה לכן על התמיכה ביומיים האחרונים וסליחה ששגעתי את כולכן משעמום נסיכה שלחתי לך מסר, גם אוזה תאלץ להסביר לי יותר טוב את עינין חום השחר למרות שאני עדין יעשה מעקב זקיקים ובדיקות ביוץ טיבעיות, וכמובן שאלה למי שתוכל לענות לי ממתי עכשיו אני צריכה להמשיך למדוד להזכירכם מחזור כרגע אין לי מחר אני יגיע לרופא כמתוכנן ואני אהיה יותר חכמה!!!! שוב תודה לכולכן ואני נשארת פה!!!

קובולט יקרה ! קודם כל אני מחבקת

אותך חזק חזק ומעודדת אותך להמשיך ולחשוב חיובי.לגביי החום,את אמורה להתחיל למדוד אותו כאשר המחזור יגיע ,בכל בוקר באותה השעה.פשוט להניח את מד החום לד המיטה וזה הדבר הראשון שאת עושה אחרי שהשעון מצלצל.להסבר יותר מפורט,אני מציעה לך לקרוא את המאמר שתרגמה מעיין על שיטת המודעות לפוריות,מנסיוני צריך לקרוא אותו מספר פעמים כי הוא מכיל הרבה פרטים אבל הוא בהחלט עוזר.המון בהצלחה !!

m i c h a l y

New member
מ ת ו ק ה ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

כמה עצוב! איזה יופי לך על הנכונות להמשיך מיד הלאה! הלוואי ותתעברי במהרה, כך שלפני שתשימי לב תהיי כבר אמא!!!!!!!! לגבי מדידות החום - עלייך להצטייד במדחום דיגיטלי (רצוי - לא חובה). להחליט על שעה קבועה בה תמדדי את החום בכעל בוקר. זו צריכה להיות שעה בה את כמעט עוד לא התעוררת, לא קמת מהמיטה ולא כלום (אני ממש מנומנמת עם המדחום בפה...) בכל יום רשמי את המדידה, וכעבור חודש של מדידות תוכלי לראות בברור אם היה ביוץ ומתי.... כדאי להתחיל עם המדידות כמה שיותר מוקדם כך שיהיו כמה שיותר ערכים בגרף (אצלי למשל היו כל מיני קפיצות קטנות, ורק ביום ה23 היתה הקפיצה האמיתית שמצביעה על ביוץ, לכן כדאי להתחיל למדוד כבר מתחילת החודש כך שתהיה תמונה מדויקת יותר...) זהו. עכשיו לעבודה! אם יש עוד שאלות את מוזמנת לשאול. בהצלחה ושוב
מיכל.

meme1975

New member
מיכלי, לי יש שאלה...אפשר ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אחרי כל מה שהסברת על מדידת החום.....הכוונה היא שאם בחודש הראשון שראית את השינויים בחום, את מבחינה בשינוי טמפ' ביום מסויים - אז מומלץ בחום לקיים יחסי מין? כלומר באותו היום בו יש שינוי טמפ'? או שמא הכוונה היא שאני אדע חודש לאחר כל המדידות היומיומיות שביום ה - 23 או 18 לדוג' לחודש יש לי ביוץ?!?!!?! למה אגב חשוב למדוד על הבוקר לפני שמבצעים "פעילות"? זה ממש קריטי?!?!? באופן אישי, אנחנו עוד מנסים "ספונטני" להיקלט, אבל או-טו-טו אבדוק גם את נושא בדיקת חום השחר שיהיה "על בטוח".... תודה על התייחסותך

meme1975

New member
קובולט, חמודההההההה ../images/Emo24.gif

אל תתנצלי על הצורך בתמיכה, כולנו כאן אחת לכמה ימים "משגעות" את האחרות באינספור שאלות, נכון בנות?
אז אנחנו מקבלות אותך בידיים פתוחות ומאחלות שבחודש הבא יהיו בשורות טובות יותר

btal

New member
קובולט מותק הרבה ../images/Emo24.gif והמון |נשי

נדוש נדוש להגיד אבל יהיה בסדר - בעזרת השם .וחוצמזה בשביל מה אנחנו פה אם לא בשביל לתמוך ולעודד ולהבין??? יאללה , יחד איתך למירוץ חודש יוני ... בהצלחה לכולנו ....

טאיה1

New member
../images/Emo24.gif גדול. האופטימיות שלך

מדהימה. תרגישי טוב, ויאללה לעבודה.

Mylight

New member
../images/Emo24.gif קבלי חיזוק חיובי

אופטמיות יכולה לעזור, איפה קונים אותה? כמה היא עולה ? לפעמים זה נגמר במלאי וצריך לחכות שיזמנו חדש... יש לכולנו ירידות ועליות וכמו שבעלול אומר - יהיי בסדר

דייי איזה בעסה..

רק היום יכולתי לקרוא את זה (המחשב נתקע לי), מעריצה על הגישה החיובית ומאחלת לך חודש הבא.. המון
...

למעלה