כרגע אני רואה את כרטיסך האישי ללא תמונה. לפעמים לוקח זמן רב עד שתמונה מתעדכנת במערכת ומסתנכרנת עם כל השרתים. כשאתה פותח את הכרטיס האישי שלך (לוחץ על השם שלך באחד הפורומים) תלחץ תוך כדי על CTRL+F5. זה אמור להעלות את הכרטיס האישי שלך דרך האתר ולא מהזכרון של המחשב... כמו כן, תוודא שבכרטיס האישי סימנת V באופציה "הצג תמונה".
לפני כמה חודשים החלטתי להעלות תמונה לכרטיס האישי. לאחר-מכן, רציתי להחליף אותה בתמונה אחרת, אך כאשר לחצתי "העלה תמונה", ובחרתי את התמונה החדשה, התמונה הקודמת נשארה. ניסיתי להעלות את התמונה החדשה שוב ושוב, אך הקודמת נשארה... לאחרונה, ראיתי שפתאום עלו תמונות שונות שבכלל לא העלתי אותן! אני לא יודעת כיצד לפתור את הבעיה, אשמח לקבל תשובה....
כאשר את מעדכנת את התמונה, לוקח לשרתים זמן להסתנכרן ולהתעדכן. תני להם קצת זמן (זה יכול להיות גם מספר שעות), וכשאת בתוך הכרטיס האישי (בתצוגה שלו), לחצי על Ctrl-F5, זה ירענן את הדף בצורה קצת שונה.
כרגע, כשאני נכנסת לכרטיס האישי שלך אני רואה תמונה של שלגיה. כשלחצתי על CTRL+F5 ראיתי את התמונה....של ללא תמונה עם פרצוף של ילדה מרימה ידיים. איזו תמונה בחרת שתופיע בכרטיס האישי?
זהו, שמזמן-מזמן בחרתי את התמונה של הילדה הזאת, ואחר כך בחרתי בכלל תמונה אחרת... ובכל הפעמים שניסיתי להעלות את התמונה החדשה- רק התמונה של הילדה עלתה לי, ולאחרונה- גם עולה התמונה של שלגיה, שבכלל אף פעם לא העליתי אותה! זה נראה כמו איזה באג...
בואי ננסה להעלות את התמונה שאת רוצה בכרטיס המשתמש מהתחלה. 1.תכנסי לכרטיס האישי. 2.תכנסי לאופציה של העלאת תמונה ותבחרי את התמונה שאת רוצה. 3.תחכי לקבלת אישור שהתמונה עלתה בהצלחה. (אולי כאן הבעיה? התמונה שבחרת כבדה מדי?)
4.תוודאי שהאופציה הצג תמונה מסומנת ב V. (גם אם התמונה הישנה עדיין מופיעה בעדכון הפרטים אחרי האישור זה בסדר). 5.לחצי על עדכון פרטים. 6.הרבה סבלנות.
אני אבדוק מחר איזו תמונה מופיעה... |אייקון של מחזיקה אצבעות|