פששש נחמד......
מ מריצה ומיה שולטות New member 15/9/02 #79 היי כולם לא הייתי פה מלא זמן! אני לא הלכתי להקרנה ומזה התבאסתי כי יכולתי ללכת ידעתי איפה זה, אבל לא ידעתי באיזה שעה!!!!!!!!!!!!!!!!! *עצובה!* *מעוצבנת שלא ידעתי באיזה שעה זה*
היי כולם לא הייתי פה מלא זמן! אני לא הלכתי להקרנה ומזה התבאסתי כי יכולתי ללכת ידעתי איפה זה, אבל לא ידעתי באיזה שעה!!!!!!!!!!!!!!!!! *עצובה!* *מעוצבנת שלא ידעתי באיזה שעה זה*
O omer wild New member 15/9/02 #82 בכל מקרה היית צריכה כרטיסים ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
O omer wild New member 15/9/02 #83 שאלה קטנה על סוויט ביבי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif איזה קטע כבר אפשר לצנזר הקטע היחידי שעולה בראשי הוא או שמריסה פותחת את החולצה, או שמיה פותחת חולצה או בעצם שתיהן...חחחחח...איך לא חשבתי על זה קודם
שאלה קטנה על סוויט ביבי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif איזה קטע כבר אפשר לצנזר הקטע היחידי שעולה בראשי הוא או שמריסה פותחת את החולצה, או שמיה פותחת חולצה או בעצם שתיהן...חחחחח...איך לא חשבתי על זה קודם
O omer wild New member 15/9/02 #84 שאלה קטנה על סוויט ביבי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif איזה קטע כבר אפשר לצנזר הקטע היחידי שעולה בראשי הוא או שמריסה פותחת את החולצה, או שמיה פותחת חולצה או בעצם שתיהן...חחחחח...איך לא חשבתי על זה קודם
שאלה קטנה על סוויט ביבי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif איזה קטע כבר אפשר לצנזר הקטע היחידי שעולה בראשי הוא או שמריסה פותחת את החולצה, או שמיה פותחת חולצה או בעצם שתיהן...חחחחח...איך לא חשבתי על זה קודם
מ מריצה ומיה שולטות New member 15/9/02 #86 צינזרו את הקטע של מיה אבל אני לא מבינה- מה כבר רואים לה? בקושי משהו
ו וויזלי_גירל New member 15/9/02 #88 הם לא יכולים לצנזר את סוויט בייבי כי אי אפשר לצנזר שיר!!!!! גם בשיר פתיחה הם לא צינזרו! מה הם ילבישו למריצה חולצה בעזרת מחשב? ב´מת!
הם לא יכולים לצנזר את סוויט בייבי כי אי אפשר לצנזר שיר!!!!! גם בשיר פתיחה הם לא צינזרו! מה הם ילבישו למריצה חולצה בעזרת מחשב? ב´מת!