סימפסון

with or without

New member
../images/Emo10.gif סימפסון

לעוד מישהו מפריע שהחליטו לדבב את הסימפסונים? או שרק אני בעניין הזה. למי שלא שמע הסרט יצא בארץ גם בגרסה עם דיבוב עברי כדי שלמקרה שזה יצליח ידובבו את הסדרה גם. אני פשוט לא מבינה את הפואנטה לעשות את זה, זה פשוט יהרוס את הסידרה! חוץ מזה שזה לא סידרה לילדים אז אני לא מבינה למה שיעשו דבר כל כך מיותר. משחקי המילים, הסלנגים הקולות שמזוהים עם הדמויות זה פשוט לא יהיה אותו דבר, מה יהיה הצעד הבא? לדובב סיטקומים אמריקאים? פשוט כואב הלב, אני לא אומרת את זה בתור איזשהי מעריצה של הסדרה, פשוט מפריע לי מבחינה עקרונית, עוד מישהו איתי בעניין או שאני לבד בזה?

אני מבינה

איך את מרגישה מהבחינה שזה בטוח לא יהיה אותו הדבר והרמה תרד מאוד, אבל למה לקחת את זה באופן כ"כ קשה?.. את הרי לא חייבת לצפות בגרסא המדובבת והילדים שצופים בה לא יודעים מה הם מפסידים- ככה פשוט חברת הקולנוע מגדילה את קהל היעד ומרוויחה יותר כסף. תנסי לחשוב שככה יותר אנשים נחשפים לסימפסונים, גם אם זה לגרסא פחות טובה שלהם..

nir2107

New member
אני חושב שהיא חוששת

שהצלחה מסחררת של הסרט המדובב תוביל גם לדיבוב של הסדרה, ושם ספק אם נקבל שתי גרסאות.

with or without

New member
../images/Emo45.gif לא רק זה

זה פשוט יותר העיקרון מאשר הרעיון... אני אוהבת משפחת סימפסון אבל אני לא כזאת מעריצה פשוט יש לי התנגדות עקרונית לדיבובים. חוץ מזה שזו סדרה שפשוט תהרס עם ידובבו אותה כפי שאמרתי בהודעה הראשונה, משחקי המילים, הסלנגים הקולות שמזוהים עם הדמויות זה פשוט לא יהיה אותו דבר. הפחד שלי , מה יהיה הצעד הבא לדובב סיטקומים? סרטים? , זה מתחיל מהחלטה קטנה ויכול להתפתח לעוד כיוונים.

slayer510

New member
נראה לכם

שיתחילו לדובב גם את הסדרה?! חחחח הצחקתם אותי
למה להם לדובב סדרה בעלת יותר מ-400 פרקים. מה עד כדי כך משעמם להם??

nir2107

New member
זה לא כאילו הם עושים את זה בשביל הכיף ../images/Emo4.gif

ברגע שלמשהו נפתח שוק חדש בארץ, אי אפשר לדעת למה זה יוביל.

with or without

New member
עובדה שאת הסרט החליטו לדובב

וחוץ מזה לפי מה ששמעתי, החליטו לדובב את הסרט כדי לראות אם זה יעבוד, ובמידה וכן ידובבו את הסידרה. אז כן. הכוונה לא לדובב את כל 400 הפרקים, אלא להתחיל לדובב החל מהעונות הבאות. כך שיש סיבה לדאגה.

the hakimi

New member
נצל"ש משפחת סימפסון

אוהבים את משפחת סימפסון? שמי דרור ומדי שבוע אני מעלה לאינטרנט תוכנית רדיו מטורפת עם מערכונים וחיקויים רבים, השבוע עלתה תוכנית ובה מערכון שלם בו אני מבצע חלק נכבד מדמויות הסדרה משפחת סימפסון. אם בא לכם לשמוע ולצחוק קצת, היכנסו ללינק בחתימה שלי. האזנה נעימה!

slayer510

New member
כן, אהה?!

אין כמו הדבר האמיתי, אין!! אני ממש שונא שמדובבים סדרה או סרט. לדוגמא, יש סדרת מדע בדיוני שנקראת סמולוויל(למי שמכיר) והיא משודרת בערוץ AXN(סדרה מעולה, דרך אגב) יום אחד זפזפתי בין הערוצים כי לא היה מה לראות ופתאום נתקלתי בסמולוויל בערוץ הגרמני, RTL, והקולות של השחקנים דובבו לגרמנית וזה פשוט יצא גועל נפש, הם נשמעו כמו נאצים מסריחים, בעעעעעעעע. הם פשוט הרסו את כל הסדרה. אין אין כמו בישראל ששמים כתוביות בסדרה או בסרט ואף פעם לא מדובבים, חוץ מסדרות וסרטי ילדים שזה דווקא בסדר מבחינתי, מכיוון שככה ילדים קטנים לומדים עברית, אבל לדובב את משפחת סימפסון, שהוא בכלל אבל בכלל לא סרט ילדים, זה כבר לא טוב. זה פשוט יהרוס את כל משחקי המילים וההתבטאויות המקוריות למיניהן של הקולות המדובבים האמיתיים.

למעלה