תביאו לנו בשורות טובות
ט טיפטיפ29 New member 26/12/03 #18 בנות, אני מתגעגעת המחשב שלנו חטף וירוס קשה (החורף, החורף, זה נורא). אז אין לי מחשב, אין לי חיים. אני עכשיו אצל ההורים, אז ישר השתלטתי כאן על הענינים. לא שכחתי אתכן, מתגעגעת נורא. אל תשכחו אותי ill be back
בנות, אני מתגעגעת המחשב שלנו חטף וירוס קשה (החורף, החורף, זה נורא). אז אין לי מחשב, אין לי חיים. אני עכשיו אצל ההורים, אז ישר השתלטתי כאן על הענינים. לא שכחתי אתכן, מתגעגעת נורא. אל תשכחו אותי ill be back
ל לילך הותיקה New member 28/12/03 #22 אוף השליליים האלה זו ממש התרסקות על הקרקע כל כך מבינה אותך קבלי חיבוק ואופטימיות ליום חדש הרבה יותר טוב
אוף השליליים האלה זו ממש התרסקות על הקרקע כל כך מבינה אותך קבלי חיבוק ואופטימיות ליום חדש הרבה יותר טוב
נ נועם@בת New member 28/12/03 #23 ../images/Emo24.gif אחותי אבל אני מאמינה רק לטפסים המחורבנים של קוםת חולים, על המקלות אני לא שמה בכלל. מקווה לראות בהמשך היום שיר אחר, ואם לא אז גדול ממני כי לשיר אני לא כל כך יודעת. |נשיקה\ נועם
../images/Emo24.gif אחותי אבל אני מאמינה רק לטפסים המחורבנים של קוםת חולים, על המקלות אני לא שמה בכלל. מקווה לראות בהמשך היום שיר אחר, ואם לא אז גדול ממני כי לשיר אני לא כל כך יודעת. |נשיקה\ נועם
A a t i New member 28/12/03 #24 השיר שהיפנט אותי ושבר לי הלב היה 'כשיבוא ילדי' ששרה יהודית רביץ. אי אפשר לצרף פה קבצי מוזיקה, אז אני לא יכולה להשמיע לכן. אני מקווה שהם יבואו כולם, בהמוניהם, לכולנו.
השיר שהיפנט אותי ושבר לי הלב היה 'כשיבוא ילדי' ששרה יהודית רביץ. אי אפשר לצרף פה קבצי מוזיקה, אז אני לא יכולה להשמיע לכן. אני מקווה שהם יבואו כולם, בהמוניהם, לכולנו.