מישהי רוצה לשיר איתי ?

תמר27

New member
../images/Emo10.gif מישהי רוצה לשיר איתי ? ../images/Emo79.gif

חוֹפִים הֵם לִפְעָמִים גַּעְגּוּעִים לְנַחַל. רָאִיתִי פַּעַם חוֹף שֶׁנַּחַל עֲזָבוֹ עִם לֵב שָׁבוּר שֶׁל חוֹל וַאֶבֶן. וְהָאָדָם, וְהָאָדָם הוּא לִפְעָמִים גַּם כֵּן יָכֹל לְהִשָּׁאֵר נָטוּשׁ וּבְלִי כֹּחוֹת מַמָּשׁ כְּמוֹ חוֹף. הבדיקה הביתית הראתה סופית מה שהרגשתי במילא : קו אחד חזק וברור. לפחות אפשר להפסיק עם הפרוגינובה המ$%#$#. שילך כל העולם ל#$%#$ !!! שבת שלום.

בבוצי

New member
קבלי חיבוק גדול../images/Emo24.gif

מצטערת לשמוע ומבינה אותך ,מקווה שפעם הבאה תראי 2 פסים יפים.

נרי כ

New member
שרה איתך, אבל שיר אחר :

(ובלי ניקוד): יהיה טוב יהיה טוב, כן, לפעמים אני נשבר. אך הלילה או הלילה איתך אני נשאר ועוד אחד: מילא, שיהיו ימים כאלה, יש טובים יותר מאלה הם יבואו חזרה. ומהר - בבקשה.

קבלי חיבוק וחיזוק ענק../images/Emo24.gif

מתי עשית בדיקה ביתית? לא תמיד חייבים לחכות לבדיקת הדם? אני אמורה לקבל תשובה ביום א 'יש מצב לדעתך לעשות בדיקה ביתית?וחוץ מזה קבלי חיזוק ענק וגדול " היא היתה חזקה מהרוח היא היתה חזקה מכולם......" בעוד כשנה תמר 27 תשיר: " אני כל כך שמח , אני כל כך שמח אין לי מילים לתאר את האושר הזה...." "" יהיה בסדר, יהיה בסדר גם אם עכשיו זה קצת קשה..." את נפלאה ובודאות הכל באמת יסתדר........!!!! תציצי בפורום הריון לאחר טיפולים ותראי... מחזיקה לך אצבעות.....

bapi

New member
היי מה קורה פה ../images/Emo12.gif

את לא אמורה לעשות בדיקת דם ביום ראשון
ממתי אנחנו מאמינים למקלונים המקולקלים
לא מוכנה עדיין לשיר איתך
אבל שולחת חיבוק ענק
ו
שבת שלום

sab sab

New member
אני מציעה שהמפגש הבא יהיה karaoke

וכל אחת תשיר את השיר שלה
....תמר יקירתי, את באמת צריכה לעשות בדיקת דם ועד אז אל תפסיקי את התמיכה!לכי תדעי אולי השיר הבא שלך יהיה ה-ר-ב-ה- יותר שמח

זקיקית

New member
תמר, אל תתייאשי! תמשיכי לשיר

אבל הפעם שירים אופטימיים, ותאמיני ביכולת שלך ושל בן הזוג לעשות את הצעד המכריע לקראת הריון בריא ועגלגל. אני בטוחה שזה יקרה! בהצלחה

neta2

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo14.gifמצטערת מתוקה

אין מראה נוראי יותר מקו אחד. אוף. מקווה בשבילך שבפעם הבאה שתקני ערכה טובה יותר תצליחי לראות 2 ברורים. אמן!

לי מ ו ר

New member
תמרי מי מסתכל על קווים

רק אבל רק בדיקת דם יכולה לומר שזה לא זה. יש לי אחיין בן 12 שהתחיל מקו אחד. מחכה ליום ראשון מקווה שלא הפסקת את התמיכה. שבת שלום

אוי...../images/Emo24.gif

מצרפת לך שיר שלי, עם אותה הרגשה: ילד לא קיים בטן חלולה. פס אחד ויחיד. השכנוע העצמי שלי כאילו יש בחילות וטעם משתנה, ריחות מוזרים באוויר, הכל נגוז בבוקר שבת כשהפס השני לא הופיע. ילד לא קיים לא רוצה לחיות. לא רוצה לבוא. ורק הבטן בודדה מתכווצת כמהה לו.

חגית6

New member
אויש תמר ../images/Emo24.gif

עצוב ומעצבן... ובכל זאת אני מקווה שהבדיקה היתה מקולקלת ותפתיעי אותנו עם בטא חיובית שבוע הבא.

כגפן

New member
רוצה לשיר איתך שיר אחר../images/Emo79.gif

יהיה מה שיהיה אני עוד אשנה אני אגשים את חלומי נושאי בשורה רעה, מכות או עוד גזירה לא ישנו את מהותי... את תגשימי, תמר, בקרוב מאוד ואנו נשמח איתך
השיר אגב של לאה שבת ( כדי לא להפר שום זכויות יוצרים
.

poli4

New member
קבלי ../images/Emo24.gif גדול

יש לי אניטואיציות טובות ונראה לי שזו הפעם הלפני האחרונה מבטיחה

תמרלה

New member
קבענו ליום א' בדיקת דם ביחד?

מה מהרת ועשית בדיקה לא חבל על הכסף שאנחנו מוציאות על הבדיקות הללו שהרי כולן מקולקלות יוצא בהן רק פס אחד! בואי ביום א' נעשה בדיקת דם ביחד ונקבל הלוואי המן שתינו תשובה חיובית ואם לא אז לא נתיאש ונמשיך הלאה! ובנתים קבלי חיבוק חזק והעיקר לא לאבד את האמונה

../images/Emo68.gifמוכנות לצרף גם אותי?

גם אני עושה בדיקה ביום א', תפילות גדולות לכולנו...ואנחנו לא מתייאשות....הן היו חזקות מהרוח.....(ivf רביעי)

למעלה