לב שבור...

../images/Emo10.gifלב שבור...../images/Emo15.gif

הצעתי למישהו חברות בסוף זה לא הלך ואז... אתמול באה אלינו כלבה לבצפר והיא באה אחרי ואחרי ילד מהכיתה שלי כל הזמן וליקקה אותנו היום באו ולקחו אותה למכלאה... קיבלתי עוד מכה ביד!! שלקחו את הכלבה לא הפסקתי לבכות!!! אוף....למה העולם כ"כ אכזר???? נתנו לה לאכול קציצות מהאוכל שאנחנו מקבלים ונתנו לה מים לקחנו אותה לסיבוב למה זה קורה לי?!?! גרררר.... השומר שלנו אליעזר הלשין!! כתבנו לו "אליעזר והגזר חתיכת מניאק מלשן!"והדבקנו לו על השער יצאנו מהבצפר ותלינו מלא שלטים שמישהו יאמץ את הכלבה ואם לא לוקחים אותה תוך 10 ימים נותנים לה זריקה והיא לא מעוררת יותרררררררררררררר!! הלכה לי היד.... נמאס לייייי....

לאו14

New member
אוייי גם לי זה קרה!!זה נוראיי|כלנית

חיכינו לאוטובוס בתחנה..ולפאום גורה מתוקה חומה התחילה להצמד אלינו..פשוט לא יכלנו להשאיר אותה ככה בתחנה.. פחדנו שיראה לה משו..!! אז ידיד שלי הכניס אותה מתחת לחולצה שלו ונכנס לאוטובוס בלי שהנהג ראה..!! הגענו לבצפר..והתחלנו לשחק איתה ולהיות איתה כל הזמן..כל פעם מישו אחר שמר אליה כשהיה שיעור..!! איזה מורה אחת ראתה אותנו ושאלה מה הכלבה עושה כאן..אמרנו לה שהיא סתם פה..היא אמרה לנו לא לגעת בה.. היא חזרה אחרי כמה דקות עם כוס עם חלב והביאה לה..[היא אוהבת חיות] מורה אחרת קלטה אותנו ואת המורה עם הכלבה והתקשרה למכלאה.. באו ולקחו אותה ואני לא יכלתי לשתוקק פשוט לא יכלתי..כי ידעתי שזה באשמתנו..שבגללנו לוקחים אותה..שאם לא היינו לוקחים אותה מהישוב שלנו אולי היא לא הייתה היום במכלאה..[אולי היא כבר לא שם ממזמן..] זה היה כל כך עצוב..!! אנ'לא מבינה למה עושים להם את זה!!!

shahar s

New member
אהה מכירה כל כך. ../images/Emo150.gif

עדיף בלי בנים.... בינתיים...
ההורים שלי מצאו כלבה והביאו אותה הביתה תלינו מודעות וחיפשנו את הבעלים.. ואף אחד לא התקשר. אחרי שלושה שבועות הלכנו איתה לוטרינר.. והתברר שיש לא שבב.. אז התקשר לבעלים שלה ולקחו אותה.. זה היה עצוב ..התגברנו ועכשיו יש לנו כבר שנתים את אנג'ל הכוסיתת!! תראו איזו כוסית!

i love skat

New member
מאמי..../images/Emo9.gif../images/Emo187.gif

איזה חמודה.. תקשיבי..אני מקווה שזה יעבור לך.. כל הבאסה הזאת..תאמיני לי אני מכירה את זה.. כל הכאב הזה[לא של היד] אני מקווה שיסתדר לך בובהה...
אביב

skaatit 1

New member
יאאאא מאמייייי ../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif

אני ממש מצטערת בשבילך....
איזה באסה זה....זו בסך הכל כלבה....
ו...תזהרי על היד
תשמרי על עצמך בוביתתתתת....

אוי יפה שלי...... ../images/Emo60.gif

איזה עולם אכזר אלוהים.... מה שעוזר לי לפעמים זה לאמין שכל דבר קורה מסיבה.. ושמה שצריך לקרות יקרה.
הלוואי והכלבה באמת תמצא בית אוהב.. כולנו נחזיק לה אצבעות
ואם הבחור הטפש לא רוצה להיות איתך.. כנראה שהוא לא אמור! כנראה שיש אי שם מישהו טוב יותר בשבילך.. שיעשה אותך באמת באמת מאושרת
והלוואי ותפגשי אותו מהר!
תזהרי על היד מותק! כואב לי שכואב לך!

למעלה