לאמא שלי

../images/Emo10.gifלאמא שלי

אני כ"כ מצטערת אמא ...אני יודעת שאת לא אשמה אני יודעת שלא יכולת לעצור אותם... אולי אני כועסת עליך כי את היחידה שנישארת ,אולי כי אני יודעת שאת תיסלחי לי אולי אני כועסת כי אני שבורה לחלקים קטנים ואת לא פה לחבר אותם אולי אני זאת שאשמה אבל למה???? למה כשהתפללתי שתצילי אותי למה לא הצלת??????? כולם אומרים שאת שומרת עלי אז למה לא שמרת????? למה נתת להם לקחת את הכל אמא אני מתחננת אליך קחי את הכאב הזה אני לא יכולה יותר אני מרגישה ריקנות אני תשושה אני לא יכולה להתמודד איתם יותר קחי אותםםםםםםםםםםםםם ממני הם מכאיבים לי כל הזמן אין לי לאן לברוח רק תקחי אותם

קינגית7

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif

שמש, את חושבת שתוכלי לחשוב על זכרון טוב שלך מהחיים האלה ולהתרכז בו, שיעביר אותך את השעות הקשות האלו שעוברות עליך... שולחת לך הרבה נחמה וחיבוקים וירטואלים.

קינגית

תודה על היחס שלך... ולצערי כרגע אין שום דבר טוב שאני יכולה לחשוב עליו החיים שלי הם רצף ארועים מזעזעים שהתחברו להם יחד ל31 שנים ואני לא יכולה לנטוש את אבא שלי במיוחד לא במצבו והסכנה היא לא ממנו ......הוא סה"כ אדם טוב קצת אטום אבל טוב ואני לא שופטת אותו על האטימות שלו זה רק שאני ממש לא יכולה לעבור את זה שוב ולדעת שכל פעם שאני מגיעה אליו יש מי שיכול לפגוע בי אבל ממש לפגוע ולהכאיב אוףףףףףףףףףףףף אני מנסה לרמוז לך אני לא יכולה להגיד את המילים בבקשה ממך תנסי להביןןןןןן

קינגית7

New member
כבר הבנתי לבד

אבל אני לא מוותרת, כי אני בטוחה שאת צריכה לשים את עצמך ואת בטחונך האישי במקום ראשון ואני גם בטוחה שאמנם היו לך חיים קשים ועדיין, אבל יש לנו תמיד רגעים, קטנים ככל שיהיו, של אושר או שמחה, כמו טיול שיצאנו אליו עם חברים טובים, צחוקים ששיחררו אותנו, הצלחה כלשהי שהייתה לנו בלימודים, צבא, עבודה וכו' או אפילו רגע מקסים שבו עזרנו למישהו זר ברחוב והם חייכו אלינו. שמש, את צריכה להחליט שאת לא באה לבית הזה יותר, אז או שהמשטרה תוציא את מי שפוגע בך משם למקום המגיע לו, או שאבא שלך (אם את עדיין מתעקשת לטפל בו) יבוא לגור אצלך בדירה או בהוספיס אונקולוגי או במקום אחר לחולים כרוניים (ההוספיס בבי"ח תל השומר הוא מקום מקסים, לא יודעת אם ראית את הכתבה שהייתה עליו בעובדה של אילנה דיין וגם יודעת מאנשים אחרים), שהוא מקום ציבורי וככה אף אחד לא יוכל לבוא ולעשות לך שום דבר שאת לא רוצה, כי יש השגחה של צוות רפואי 24 שעות ביממה. במקומות האלה גם תוכלי לישון לצד אביך אם תרצי והכל יכול להסתדר: גם תטפלי בו וגם לא תפגעי (האמת, שזה הכי חשוב לי, שלא תפגעי שוב ולא תעמידי את עצמך בסכנה הזו, כי הגוף שלך הוא שלך, זאת האמונה שלי..

שמש ניצחית....

כאן,ולגמרי חדשה... קוראת ונגעת בי במקומות עמויקם. מחבקת אותך . ריקי

היי דודה של גיא

תודה .... במיוחד על החיבוק ואני מקווה שהמקומות שנגעתי בהם שונים מאוד משלי

למעלה