כמה אפשר ???

../images/Emo10.gifכמה אפשר ???

עברו חודשיים מאז הפעם האחרונה שבה ביקרתי בפורום, ומאז פעמיים איקקלומין וכוריגון וכן ניסיון הזרעה (לאחר השבחה) ראשון שלא נשא פירות. (המכשושה על המטאטא הגיעה לביקור אכזרי).אני חוזרת אליכן, בתקווה לשאוב הרבה כח לקראת הבאות... האם מישהי יכולה לספר לי מה התהליך התקין לאחר מס' נסיונות השבחה (בהנחה ש"הכל תקין" אצל שני בני הזוג) וחוץ מזה שנה טובה ופורייה לכולן.

לי מ ו ר

New member
אוי מתוקה ../images/Emo14.gif

מצטערת לשמוע שהמכשופה הגיעה, משום מה היא לא מוותרת עלינו, ממש מעצבנת. מבחינת הנוהלים. שלוש הזרעות עם איקקלומין, ושלוש הזרעות עם זריקות. מבחינת איקקלומין, לא כדאי לקחת אותו יותר מחצי שנה (וגם חצי שנה אני אומרת בזהירות). מחזיקה לך את כל אצבעותיי, שהמכשפה שהגיעה, תצא סוף סוף לגלות לתשעה חודשים.

אדוינה

New member
הי!

מעדיפה לא ליעץ לך,כי אני הייתי במקום שלך ממש מזמן,וכבר לא מעודכנת. (אך עדיין בטיפולים) רק רציתי לאחל לך הרבה הצלחה וסבלנות.זה יקרה!

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif ילדה../images/Emo24.gif

תתפלאי עד כמה אפשר. כשאין ברירה אפשר עוד ועוד, אבל הלוואי ולא תצטרכי. זה כואב וקשה ומאכזב, אבל יש לנו כוחות. הרבה יותר כוחות ממה שנדמה לך. האם עשית מעקב זקיקים במקביל לאיקקלומין? האם הרירית תקינה, האם וידאת שהיה ביוץ? אני מציעה לך לא לחשוב יותר מידי קדימה. ההליך התקין הוא להכנס להריון בפעם הבאה, ויש יותר תקין מזה- הריון ספונטני עוד לפני הטיפול הבא
.
חג שמח נועם

../images/Emo51.gif

((נועם היקרה - איך שה שאת תמיד ששה לעזרה ?!)) כן עשיתי מעקב זקיקים ונדמה לי שהד"ר הזריק לי את המושבחונים שלנו "על הקשקש" של ה-48 שעות של הכוריגון - האם זה בעייתי?? הוא פשוט עובד רק בראשון וחמישי וזה התאים לו ללו"ז... האם זה מקובל ??? לי ולאישי שיחיה זה היה נראה קצת מוזר...(כשאני חושבת על זה, אפילו יותר מ48 שעות!!!) אם זה נראה גם לכ/ן מוזר - אנא המליצו לנו על רופא באזור המרכז תודה. ולילה טוב !!!

למעלה