טוב כניראה

ד פ נ א

New member
וגם את זה אתה לא משרשר ../images/Emo4.gif

ואנחנו רוצים פה את כולם, אבל שיתנהגו לפי חוקי הפורום...

Noriko Chan

New member
מצטערים, אנחנו לא רוצים לסלק אותך

פשוט כאן זה לא פורום ערוץ הילדים, כאן יש דבר כזה שקוראים לו אומנות השרשור P:

למה? אבל למה? ../images/Emo41.gif

כמה מילים לי אליך: גמאני בהתחלה לא ידעתי את אומנות השירשור וסקלו אותי הרבה!! אבל אז נתנו לי הנחיות, ו...ועכשיו אני טובה באומנות השירשור!! יאי!! זה קל!! למה לעזוב פורום כיפי בגלל אומנות השירשור??? חבל...

נמרוד 19

New member
לא משנה

אתם לא תאמינו לי גם ככה אני ימחוק את הרישום שלי פה וזהו פשוט יש פה ילדים שצוחקים עליי כי הםלא מאמינים לי בסדר בייי (מקווה שלו ישלחו לי ווירוס על זה)

Goggle Girl

New member
אז למה סתם להציף?

אני כבר לא מדברת מבחינה מנהלתית שזה עושה לי כאב ראש וסיבה יותר ממוצדקת להרחיק מישהו מהפורום לתקופה מסויימת, זה מציק לאנשים בפורום סתם.

נמרוד 19

New member
טוב

לא משנה אבל זה יישנה משהו אם אני יעזוב את הפורום -לא, אז ביי, היה נחמד לדבר בפורום הזה נ.ב לילדים שעיצבנו אותי מי צריך אותכם בכלל

imdark

New member
זה אחלה דרך לעמוד מול הצרות שלך

ישר לברוח ברגע שיש איזה בעיה לוותר עם ככה אתה גם משחק אז צפוי לך גורל מר לפעמים אתה יכול להשאר ולדבר וזה אחד מהמקרים האלה ששווים את זה פורום תמיד יכול לעזור נגד כל מצוקה נפשית שיכולה להיות לך זה תמיד נחמד שיש איפה אתה יכול לדבר עם אנשים בלי לחפור יותר מידי אלא להינות מההומור וכיף שבשיחה אבל היי עם את מעדיף לברוח זה בחירה שלך אבל תאמין לי שלפעמים אתה יכול להינות מהרגע בין עם זה משהו חשוב או לא עם תשאר ותעמוד מול הכאסים זלך ומול ה"אויבים" שלך

star_female

New member
מסכימה, אבל...

לא הייתי אומרת שצפוי לו גורל מר אם הוא לא טוב בגו.

imdark

New member
אני מתקוון שיהיה

גורל מר בגו הוא יתקע בידיוק כמו הרבה שחקנים אחרים בשלבים מוקדמים בהבנת המשחק

imdark

New member
ברגע שיש לך שליטה

בגו יש לך גם אפשרות להשיג שטח כלומר ברגע שאתה יכול להפחיד את היריב רק זה מספיק כדי לנצח אבל עם אתה מוות על הקרב מההתחלה אויב טוב ישתמש בזה נגדך הוכחה פשוטה לזה היא טכניקת הצלפת הנגד שחקנים מתחילים לא רואים אותה ומוותרים שחקנים עם קיו 25 אולי מסוגלים לראות אותה אבל מתעלמים ממנה בדרך כלל ברמות יותר מתקדמות לא רק ששחקנים רואים אותה הם מנסים לבלבל את האוייב בעזרתה כמובן שגם מסוגלים לזהות אותה במהלכי האוייב וככה נוצרים רבדים על גבי רבדים של משחק שעם מוותרים לא מתקרבים אליו

eden242

New member
תקשיבו לו, אנשים.

בנאדם, התפיסה שלך בנוגע למשחק ממש יפה

למעלה