כמה מילים לי אליך: גמאני בהתחלה לא ידעתי את אומנות השירשור וסקלו אותי הרבה!! אבל אז נתנו לי הנחיות, ו...ועכשיו אני טובה באומנות השירשור!! יאי!! זה קל!! למה לעזוב פורום כיפי בגלל אומנות השירשור??? חבל...
ישר לברוח ברגע שיש איזה בעיה לוותר עם ככה אתה גם משחק אז צפוי לך גורל מר לפעמים אתה יכול להשאר ולדבר וזה אחד מהמקרים האלה ששווים את זה פורום תמיד יכול לעזור נגד כל מצוקה נפשית שיכולה להיות לך זה תמיד נחמד שיש איפה אתה יכול לדבר עם אנשים בלי לחפור יותר מידי אלא להינות מההומור וכיף שבשיחה אבל היי עם את מעדיף לברוח זה בחירה שלך אבל תאמין לי שלפעמים אתה יכול להינות מהרגע בין עם זה משהו חשוב או לא עם תשאר ותעמוד מול הכאסים זלך ומול ה"אויבים" שלך
בגו יש לך גם אפשרות להשיג שטח כלומר ברגע שאתה יכול להפחיד את היריב רק זה מספיק כדי לנצח אבל עם אתה מוות על הקרב מההתחלה אויב טוב ישתמש בזה נגדך הוכחה פשוטה לזה היא טכניקת הצלפת הנגד שחקנים מתחילים לא רואים אותה ומוותרים שחקנים עם קיו 25 אולי מסוגלים לראות אותה אבל מתעלמים ממנה בדרך כלל ברמות יותר מתקדמות לא רק ששחקנים רואים אותה הם מנסים לבלבל את האוייב בעזרתה כמובן שגם מסוגלים לזהות אותה במהלכי האוייב וככה נוצרים רבדים על גבי רבדים של משחק שעם מוותרים לא מתקרבים אליו