חזרתי...

debrave

New member
../images/Emo10.gif חזרתי...

אחרי שהעובר פשוט לא התפתח וקיווינו וניסינו... מחר בשבוע 8 אני עוברת גרידה. כבר בכיתי, ואפילו ניסיתי קשות לריב עם בעלי(לא הצלחתי)... אבל אני יודעת שצריך לראות את הכוס המלאה- שנכנסתי להריון- ולכן זה יקרה שוב. אז אני מקווה שזה יהיה בקרוב, ובינתיים בהצלחה לכולכן... ממני שמשחקת בסולמות וחבלים ועכשיו נפלה קצת למטה... נשיקות.

einav8

New member
אוי אני ממש מצטערת לקרוא!

קבלי הרבה
. אני מכירה את ההרגשה מקרוב, אני שמחה לקרוא נימה אופטימית!!! כל הכבוד!!! מאחלת לך המון הצלחה בהריון הבא שיגיע במהרה. בינתיים - קבלי שוב הרבה
.

אוףףףףףףףףףףףף קבלי ../images/Emo24.gifו../images/Emo25.gif

כואב ועצוב לי לקרוא,אבל יחד עם זאת משמח אותי נימת האופטימיות שבך - ואת צודקת לגבי חצי הכוס המלאה - מי שהרתה פעם אחת תהרה גם פעם שניה!! תרגישי טוב.

גוליגל

New member
אני ממש מצטערת

החזקתי לך אצבעות אבל זה כנראה לא הספיק. באמת חצי הכוס המלאה היא אמיתית - היה הריון! כשקרה לי דבר דומה, זה מאוד עודד אותי (בין בכי לבכי), וגם זה שהריון שלא מתפתח הוא לא באשמת האמא אלא ברוב המקרים בגלל פגם כרומוזומלי. אבל גם חצי הכוס הריקה נראית די ריקה עכשיו. אז קבלי
גדול ואני מאחלת לך יותר הצלחה בפעם הבאה...

אינדית

New member
../images/Emo14.gifאוי, יקירה... ../images/Emo14.gif

כל כך מצטערת לקרוא את ההודעה שלך. גם אני, לצערי, מכירה את ההרגשה מקרוב ומבינה את הכאב והאכזבה העצומים שאת בטח מרגישה עכשיו, ואני ממש נדהמת מהכוח שמקרין מההודעה שלך. את צודקת, זה אכן סימן טוב שנכנסת להריון, ומה שלמדתי מהמקרה שלי, ואולי את כבר יודעת, זה ש- 15% מכל ההריונות מסתיימים כך, באופן טבעי, ללא סיבה נראית לעין, כך שזה נורמלי וצריך מאוד להזהר לא להאשים את עצמנו או את הגוף שלנו (אני ממש שנאתי את הגוף שלי וכעסתי עליו אחרי הגרידה... לא נעים). עוד פרט שניתן "להתנחם" בו זה שהריון שלא מתפתח מקורו בד"כ בעובר לא תקין מבחינה כרומוזומית או מבחינה אחרת, ואם הוא כן היה מתפתח אז או שהיינו צריכות להפיל בשלב הרבה יותר מאוחר, וזה בוודאי היה הרבה הרבה יותר כואב, או שהיינו מבלות את שארית חיינו בטיפול בילד נכה. אני יודעת שזה מדכא איך שלא מסתכלים על זה, ומותר לכאוב ולהתאבל, אבל חשוב לזכור להסתכל על החצי השני, המלא, של הכוס, לקחת נשימה עמוקה ולומר לעצמנו שבעצם קיבלנו סימן מלמעלה שהכל בסדר אצלנו במערכת ושזה יבוא בקרוב (שזה, אגב, הרבה יותר ממה שהרבה נשים אחרות, שמנסות שנים ללא הצלחה, מקבלות).

E נס

New member
../images/Emo14.gifאוי, כל כך קויתי...

העיקר שהיה הריון. זהו סימן טוב מאוד. גם לי היתה הפלה בהריון ראשון, התאבלתי ובכיתי - אבל לא הפסקתי את הטיפולים. ההריון השני היה יותר מוצלח, והניב תוצאה בדמות בת מקסימה. מאחלת לך אותו דבר. אני פה בשבילך לתמיכה ועידוד.
אינס

vif

New member
כמה עצוב מחזיקה לך אצבעות למחר

ובהצלחה לפעם הבאה

petit choux

New member
אויייייייש ! עצובה איתך

מאחלת לך שהפעם הבא זה יחזיק ל9 חודשים ושמחר יעבור לך ב"קלות"

חס33

New member
../images/Emo24.gifכמה חבל ממש כואב הלב..

מי כמוני יודעת את הכאב שיש לך תתחזקי ושפעם הבא יחזיק 9 חודשים.

רועיבת

New member
../images/Emo24.gif

מצטערת כל כך לשמוע, ואין לי ממש מלים לעודד. מקווה שהסולם מחכה לך ממש מעבר לסיבוב, וזורקת לך חבל להצלה...

סביון1

New member
ממש ממש עצוב

אבל את נשמעת מאוששת להפליא יחסית למצב. מאחלת לך מכל הלב שבפעם הבאה תגיעי לראש הסולם ולא תפלי יותר.

ריקי בש

New member
אל תתייאשי!

גם כדי לא לייאש אותי- לי זה קרה פעמיים ובהפרש של מס' חודשים ובכל זאת (אחרי הפסקת החלמה נפשית ופיזית של כ- 8 חוד') עליתי כעת שוב על הסוס ואני בנסיון השלישי. זה כואב מאוד ומרגיז מאוד ומעורר כל מיני שאלות שאין עליהן תשובה-= כמו למה??????? אבל זה גם לא עוזר העיסוק בשאלות קיומיות כאלה. אני עד היום לא יודעת גם מה היה לא כשורה בעוברים. אנו חייבות לראות את הכוס המלאה ופשוט להתעלם מהשליליות ומהאכזבות שידענו. אין מה לעשות. חייבים להמשיך הלאה ולהתחזק ולקוות לטוב ושהפעם הבאה תצליח ובגדול- כפיצוי מלא על מה שקרה. ואני חושבת שאני יכולה לדבר ויש לי זכות מלאה עם נסיוני בעבר. אני אפילו לא הרשיתי לעצמי להתפרק בבכי כמו שצריך. פשוט כעסתי והייתי עצובה ולא הבנתי- למה זה קרה לי?????!!! אז תנוחי מעט, תצברי כוחות מחודשים ותמשיכי הלאה- אופטימית ומלאת תקווה. בהצלחה!!!! ריקי

תהיי חזקה! אין אופציה אחרת

אני יודעת שבמשחק של סולמות וחבלים זה כמו להגיע כמעט........... וליפול למטה. אבל מי כמונו יודעות איך לאסוף את עצמנו ולנסות שוב. מחבקת ומנסה לפזר אבקת כוח.... בילבי

לי מ ו ר

New member
אוי, לא ../images/Emo14.gif

לא מאמינה. אין לי מילים, שולחת לך חיבוק מלא דמעות.

סנונית 1

New member
עצוב לשמוע ../images/Emo14.gif

אין מילים. שולחת לך המון חיבוקים, ומבטיחה לך שאת עוד תגיעי לנקודת הסיום עם תינוק מתוק בידיים. מחזקת ומחבקת.

הרמוניה

New member
נורא מצטערת איתך ובשבילך....

שיעבור הכי קל שאפשר והמון הצלחה בהמשך הרמוניה

noam 1

New member
תהיי חזקה - זה יצליח

כל כך מצטערת, אחרי שהיית כאן קרן תקווה לכולנו בנות "המועדון". שלא ירפו ידייך וכמו שאמרו שאר הבנות - כבר היית שם, הוכחת שאת מסוגלת להיקלט להריון!! אני משוכנעת שתצליחי ותחווי הריון משגע בהמשך. תהיי חזקה ואופטימית, אני מחזיקה אצבעות.

למעלה