חזרה לעבודה../images/Emo56.gif
היי BABYSHAI , זה קשה ...אך אל איוש,זמן יעבור ואת תראי שאת מסתגלת לסטטוס החדש. הייתי ממליצה לך (כמו בעבר ,ניק שלך מוכר לי מאוד מהפורום) להחליף את מיני אלקטריק למשאבה יותר רצינות .מיני אלקטריק ,משאבה נחמדה וטובה יותר נכון מתאימה לאמהות ששואבות באופן מזדמן,לאורך זמן (שאיבות יומיום ,כמה פעמים ביום היא לא מחזיקה מעמד (כ100 שעות עבודה) היא לא כל כך מתאימה.נשים רבות מתלוננות על כך שיש הן חשות שינויי באספקת החלב שלהן(משאבה יחסית חלשה איננה מסירה ביעילות את החלב ,כל הייצור החלב בנוי על "ריקון" יעיל של שד...במיוחד עכשיו כאשר רוב תזונה של תינוקך זה חלב שלך (הרי תצטרכי לשאוב לפחות 3 ארוחות,גם לשמור על אספקת חלב נאותה לאורך זמן...).אני מדברת מנסיון... לשאר השאלות: **את יכולה לנסות "להסתיר " את הבקבוקים שתשאבי בכל שקית אטומה ,אפילו לציין אליה שזה שייך למשהו או נא לא לגעת(מנסיוני יש אנשים מאוד סקרניים ) או לבחור לא להסתיר אותם כלל(למה בכלל להסתיר!)... * לשתוף את חלקי המשאבה במים פושרים וסבון,מברשת לא נראה לי ,אם תקפידי לשטוף את החלקים מיד לאחר שאיבה (לפני שחלב מתייבש לו על הדפנות) אז לא תצטרכי לשפשף עם מברשת.אולי עדיף יהיה אם תחזיקי בעבודה את מה שאת צריכה (כלי כלשהו מפסטיק בה תוכלי להחזיק את החלקים של משאבה ולשמור עלהים). **לגבי איוש...תביטי (בזמן שאיבה ובכלל ) על התמונה של תינוקך זה לא יתן לך להשיבר רק בידיעה שאת עדיין עושה את המקסימום על מנת שהוא ימשיך לקבל את הטוב ביותר... מצרפת לך כמה קישורים חיוניים: *
בייבי מול -השכרה רכישה משאבות חלב *
בייבי רותם - השכרה רכישה משאבות חלב *
משאבות חלב -סקירה מקיפה תעדכני איך הלך היום (יום ראשון בעבודה )" אמא של טל