זה לא פייר!

misplaced

New member
../images/Emo10.gif זה לא פייר!

מי שאמר שבלתי אפשרי להשיג כרטיסים לפרל ג'ם, צדק. הרגע קיבלתי מכתב מצוות TEN CLUB שנגמרו הכרטיסים לטור באוסטרליה. יש להם 10 הופעות!! בנובמבר!! וכבר אין כרטיסים!!
זה היה גילוי ממש, אבל ממש מדכא.

one pearl

New member
רגע,

את רוצה לנסוע להופעה באוסטרליה? אל תוותרי כל כך מהר, אולי יש חברות שקנו כרטיסים בכדי למכור אותם בעצמן, תנסי לברר, אל תתיאשי כל כך מהר, אני כמעט בטוחה שיש מצב למצוא כרטיסים להופעה עד נובמבר... בהצלחה!

Jagged chaos

New member
יופי..כמה אטרקטיבי לקנות מספסרים

כרטיס לפרל ג'ם..... בטח ישחטו במחירים במיוחד שזה sold out.. ותרי ותרי.... החיים לא פיירים צודקת... עכשיו נפל 10 מטר (10 מטר!!) מהבית שלי קטיושה...מי כמוני יודע כמה לא פיירים החיים...

misplaced

New member
אם כבר הגעתי עד אוסטרליה....

אני מוכנה לשלם מחיר מופקע. מ10C המליצו לי לנסות לברר אם יש אנשים שקנו כרטיס ולא יוכלו להגיע להופעה בסוף ואולי לקנות מהם...למרות שנראה לי שהסיכויים קלושים אבל סטטיסטית אם יש 10 הופעות באוסטרליה ועשרות אלפי צופים בטוח לפחות אדם אחד לא יוכל להגיע, ושוב, סטטיסטית, הסיכוי שאני אמצא את אותו בנאדם ואקנה ממנו כרטיס הוא קלוש
וסורי על הקטיושה, לפחות זה 10 מטר מהבית..זה חצי פייר. ובמלחמת המפרץ נפלו שני סקאדים לתוך הים פה ממש מול הבית שלי [יפו העתיקה], קצת אחורה וזה היה הבית... ככה שכל זמן שיש מרחק מסויים יש הגינות, יש כאלה שלא מקבלים 10 מטר [לא עלינו, טפוטפו וזה...]

one pearl

New member
החיים לא פיירים...

אז למה לוותר? להפך!!! ואוי... אני מקווה שכולם בסדר...

misplaced

New member
בזכות תושייתם של מנהלי 10C

שהפנו אותי למקומות הנכונים מצאתי בחור שמוכר 3 כרטיסים, 2 של מישו שלא יוכל להגיע לסידני ואחד שלו
אנחנו עכשיו בדיונים במיילים. אני תוהה אם לקנות כרטיס 1 או ללכת על 2 למקרה שחברה שכבר באוסטרליה תרצה גם. קצת מוזר ללכת להופעה לבד אבל מצד שני אני מחכה 12 שנה לרגע שבו אראה אותם על הבמה אז אני מוכנה לעשות את זה אפילו עם נסראללה כדייט. וכנראה שאצטרך לשבת עם החבר'ה של הבחור שממנו אני קונה את הכרטיס.... מוזר לי בכלל שיושבים בהופעה, אבל נו שויין. JOY!

one pearl

New member
תהני!!!

האמונה וההשקעה תמיד משתלמת!! (חוץ מלפעמים בבית ספר)

brass monkey

New member
אני אמרתי את זה!!

גיליתי את זה ע"י סימפסון... שג'ימבו הזה מבקש כרטיסים לפרל ג'ם מהחיזר

למעלה