הצילו!!!!

nimerart

New member
למה לחשוב שלילי?

אני מתכוון שהילד יראה שזה לא נורא אם יש גבס. לנסות להסתכל על העיניין בצורה חיובית וחייכנית....הוא גם יבריא הרבה יותר מהר...

eti119

New member
לנו היה מאוד קשה להסתובב בבית מגובס

ולרדוף אחרי עוללים....אז זה נראה לי סרט.....וגם הסברתי לך למה לדעתי לא צריך להעביר לו מסר מוטעה....אבל יש מצף אני עונה מתוך המקום שלי שאני מכירה ואלי להם זה יתאים....

nimerart

New member
../images/Emo13.gifלא התכוונתי לגבס את ההורים

מכף רגל ועד ראש.... צמיד גבס על היד מספק בהחלט....

רעיון מקסים

למרות שאני מקווה ששמו לו גבס פלסטי ואז קצת בעיתי לצייר עליו. אם הידים פנויות צריך לחשוב על פעילויות שאפשר לעשות עם הידים ויש הרבה, בעיקר אם יש משהו שהוא תמיד אהב. בכל מקרה אני מסכימה שצריך להתיעץ עם פסיכולוג כי זה מצב מאוד קשה מבחינה נפשית. האמת נשמע די מוזר התאור של הגבס, איך מחליפים לו חיתול? מה קורה עם הברכיים? חשוב גם לערב פיזיוטרפיסט כדי כן להפעיל את שאר הגוף בזמן הזה. חשוב גם כמובן להביא לאוירה רגועה ונוחה של ההורים כי זה מאוד משפיע על התחושות של הילד.

shian

New member
פתרון לעניין הגירודים

עבד מצויין אצל בני משפחתי (קלוצים ששוברים כל הזמן איברים, כולל אני כמובן) להפעיל מייבש שיער צמוד לפתחים של הגבס. הפתרון הזה עלה אחרי שנשאבו לתוך הגבס חפצים שונים כגון מסרגות, סרגלים וכ"ו. מאחלת רפואה שלמה, זה לא יהיה קל אבל כמובן להיות סביבו כל הזמן, לפנק אותו עם מתנות, טלוויזיה כמובן.

פלגיה

New member
לא בעיה גדולה ../images/Emo4.gif

אני מכירה ילד שטיפס על עגלת צעצוע בגובה 20 ס"מ, החליק, ושבר את הירך.

dafgol

New member
החלמה מהירה ../images/Emo57.gif

מצטערת שלא יכולה לעזור מעבר לאיחולי החלמה מהירה

למעלה