הם כל הזמן יורדים במצעד...תצביעו!
A AndreaCorr © New member 1/6/04 #2 ידיד שלי גילה לי את אמריקה בכך שאפשר למחוק קוקיז ולהצביע הרבה! אז כפי שאתם רואים הם כבר במקום יותר גבוה |אובססיבית|
ידיד שלי גילה לי את אמריקה בכך שאפשר למחוק קוקיז ולהצביע הרבה! אז כפי שאתם רואים הם כבר במקום יותר גבוה |אובססיבית|
B B Not Nobody New member 1/6/04 #3 נצל"ש- יש לי דיוידי שלהם!!! ../images/Emo3.gif אבא שלי קנה לי את הדיוידי של ההופעה ב LANSDOWNE ROAD... יאפייי!!!
נצל"ש- יש לי דיוידי שלהם!!! ../images/Emo3.gif אבא שלי קנה לי את הדיוידי של ההופעה ב LANSDOWNE ROAD... יאפייי!!!
M Mysterious Stranger New member 1/6/04 #4 בלי ספק ההופעה הכי טובה שלהם לפחות מאלה שיצאו על DVD.........
S Shuki Porat New member 1/6/04 #9 תיתחדשי ותיראי גם את התוספות המיוחדות שיש :-> דרך אגב אמרו לי היום באחת החנויות שהדיסק יגיע כניראה עוד יומיים (יש להם כבר את הפלאפון שלי ברגע שהוא מגיע שומרים לי אותו בצד)
תיתחדשי ותיראי גם את התוספות המיוחדות שיש :-> דרך אגב אמרו לי היום באחת החנויות שהדיסק יגיע כניראה עוד יומיים (יש להם כבר את הפלאפון שלי ברגע שהוא מגיע שומרים לי אותו בצד)
A AndreaCorr © New member 2/6/04 #13 ../images/Emo45.gif גם אני עשיתי ככה הם יתקשרו אליי ברגע שהדיסק יגיע.
B B Not Nobody New member 2/6/04 #11 ../images/Emo51.gifכולם!../images/Emo24.gif עוד לא הספקתי לראות אבל ראיתי שיש בונוסים...