הכפלה בעייתית

../images/Emo10.gifהכפלה בעייתית

אחרי ההודעה המסעירה ביום א' שאני בהריון, עידכנו אותי כרגע שהבטא הכפילה עצמה מ42 ל60 ולא ל80 וצריכים לחכות לראות מה יהיה בבדיקות ביום ה' אני ממש ממש מבואסת ומפחדת שהחלום יתנפץ כמו בלון בא לי לבכות אין גרוע מלתת לך לטעום את העוגה ולבקש את החתיכה חזרה.... מה אני אעשה ...בא לי לבכות....אני יודעת שיש תקווה אבל שמעתי על כל כך אכזבות שאני פשוט לא אוכל לשאת את זה מצפה לעזרתכן.. מוכרחה להיות שמחה שחרדה להיות עצבה ביום ה.

debrave

New member
../images/Emo9.gifמוכרחה להיות שמחה יקרה,

קודם כל, נשימה עמוקה עמוקה ואל תשכחי שיש המון נשים שנכנסות להריון ספונטאני ולא בודקים להם את הבטא כל יומיים להכפלה- אז חכי עם הלחץ. כל גוף מגיב אחרת, ולכן הבטא- ממשיכה לעלות ואני כבר קראתי על מספיק הריונות שלא היו כמו שכתוב בספר- מה לעשות שכל אחת מאיתנו היא מיוחדת... בקיצור, אני מאחלת לך מכל הלב- שהכל יהיה בסדר ביום חמישי ומחזיקה איתך אצבעות. ואל תשכחי שהעוברון צריך את אמא שלו אופטימית אז לחייך ומיד...

ginger5

New member
מבינה מה את עוברת.

התקופה הזו של ההמתנה להכפלות מורטת עצבים יותר מכל מה שזכור לי בתקופת הטיפולים. כשאצלי הבטא לא הוכפלה כמו שצריך קיבלתי מהבנות פה המון דוגמאות לכאן ולכאן. מה שהבנתי זה שגם אם היא גודלת רק פי 1.5 ביומיים זה עדיין בסדר. לפעמים העלייה היא איטית ואח"כ זה מתחיל לזנק. בקיצור צריך להצטייד בהמון סבלנות ולהמתין לבדיקה הבאה באופטימיות זהירה. בהצלחה

../images/Emo24.gifתודה על העידוד לכולכן

זה ממש ממש מעודד אותי אני לחלוטין באופטימיות זהירה אבל מרגישה שהצבע חוזר לפנים בהדרגה...... תודה מתוקות אתן נפלאות.

מם 1971

New member
מחזיקה אצבעות ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ומקווה שהעוברון פשוט גרוע במתמטיקה. כמו שציינו פה, הרבה פעמים ישנה עליה של פי 1.5 ולא פי שתיים ולאחר מספר ימים הבטא נוסקת לה. מאחלת בכל ליבי שזה יהיה המצב אצלך

sab sab

New member
מחזיקה לך אצבעות חזק חזק! עד כמה

שהבנתי ממקרים דומים שהיו בפורום ההכפלה לא ממש צריכה להיות X2 כדי להיות תקינה.....חכי בסבלנות ותישארי אופטימית! ב-ה-צ-ל-ח-ה!

סביון1

New member
גם אני שמעתי שבשלבים כל כך מוקדמים

כשהבטא עוד כל כך צעירה, ממש אסור להספיד אם אין הכפלה. תמשיכי לקחת תמיכה (אם את לוקחת משהו) ואל תאבדי תקוה! סביון

שירן55

New member
מחזיקה לך אצבעות גם של הרגליים ../images/Emo140.gif

תנסי לעשות רייקי באזור הרחם- זה רק יכול לעזור. אני אכוון אלייך אנרגיות חיוביות ונקווה להמשך טוב.......לא להתיאש. וקבלי גם

Tali 007

New member
מחזיקה לך אצבעות ../images/Emo57.gif

מוכרחה להיות שמחה יקרה, ליבי איתך, אל תאמרי נואש. עדיין לא. אני די חדשה בנושא ולא מבינה בסטטיסטיקות, אבל אני מקווה שהעוברים שלך פשוט לא חזקים במתמטיקה כמו שאמרו כאן, ואני מבינה שעדיין אין סיבה שתיפול רוחך. תהיי חזקה. תשלחי אנרגיות חיוביות לרחם שלך. אני אחזיק לך אצבעות בכל ליבי ביום חמישי בבוקר. תעדכני.

bapi

New member
מקוה שהכל יסתדר לטובה ../images/Emo24.gif

ומחזיקה אצבעות להמשך תקין

../images/Emo24.gifשוב תודה לכולן...

מאד מאד התעודדתי לקרואאת כל התגובות... והעידוד המצב נראה לי עכשיו הרבה פחות קטסטרופלי..... אין אפס נכנסנו למועדון הדאגות שאין ממנו כרטיס יציאה כל כך מהר מתפללת לטוב ואני מאמינה שכל האנרגיות הנפלאות מפה יעזרו לבטא לקפוץ לשמיים!!!!!!תודה מראש ואמן אמן אמן שביום ה תהייה סיבה לחגיגה שנה חדשה לא?

|מחזיקה לך אצבעות ומתפללת...../images/Emo24.gif

מחבקת אותך חזק חזק ואל תשכחי להיות שמחה למרות הכל ואם חס וחלילה זה לא מתפתח ...זה בכל זאת היה הריון!!! (אני יודעת שכרגע זה לא מעודד) מחבקת אותך חזק חזק ומתפללת

נועם@בת

New member
מחזיקה לך אצבעות להכפלה מושלמת

שיעלה ויכפיל ישלש ויוולד בריא
. נועם

babywishing

New member
מתפללת בשבילך ומחזיקה לך

אצבעות שלי של הבעלול וגם של ה
טראפלס
מבייבי שמתפללת שהשמחה תישאר ל-9 חודשים קלים ובריאים ותמשיך לעוד שנים ארוכות מאוד של אושר

למעלה