היי

eclipse angel

New member
../images/Emo10.gif היי

רע לי רע לי רע לי רע לי רע לייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי אוףףףףףףףףף הכל מגעיל ומעצבן... ומדכא... לא רוצה להיות לבד... רוצה חיבוק... יום חראאאאאאאאאאאאאא, חרא של יום ועוד גם רבתי עם אדם מקסים שהכרתי כאן מהפורום... איך..? למה?? אממ.. הפסקתי אותו באמצע סיפור קורות חייו וזה לא שזה לא היה מעניין- אפילו אכלתי צהריים מאוחר כי הקשבתי לו... אבל אני לא יכול יותר לשמוע דברים שקרובים אליי.. זה לא משהו שמוזר ושונה לי..ולכן לא רציתי שוב לחזור לאחורה בזמן ולהיזכר אז הוא נפגע ואולי בצדק... רע לי... ירדן

BabyBoy1

New member
../images/Emo24.gif

לכולם יש ימים רעים מידי פעם, צריך לללמוד להתגבר, ולדעת שמחר יהיה טוב יותר...
ובקשר למריבה שלך עם הבחור ההוא....אני בטוח שאם תסביר לו איך הרגשת ולמה עשית את מה שעשית, אז הוא יבין.

דבר אחד

צריך להפנים שכמו שיש רגעי שמחה כך ישנם רגעי משבר. וכל דבר עובר בסופו של דבר, אך אתה זה שקובע איך זה יעבור. אם הכל ממש לא הולך (כשבד"כ זה מתחיל בנו) אז אפשר פשוט ללכת לישון במקום ליצור רצף טעויות. בהצלחה חבר.

gentle giant

New member
מ'סתומרת "ללכת לישון"?

זה ביטוי כזה? זה חוזר כאן בפורום כמה פעמים בתור "פתרון" בריחה. לא יודע מה אתכם? אבל כשאני טרוד, אולי לילה אחד אני יכול באמת לנוח ולברוח לשינה, אבל לא כמה לילות, שנתי גם תהיה טרודה, ובטח לא בתור פתרון ברירת מחדל, אם אני לא עייף. מה שכן, בזמן השינה הראש יכול להתנקות ואחרי לילה אפשר להבין דברים יותר טוב.

למעלה