הזקיק שלי

שלומית 1

New member
../images/Emo10.gifהזקיק שלי

היי, ביום רביעי כתבתי כאן שהזקיק שלי עוד לא התפוצץ ביום ב23. יום חמישי הלכתי שוב לבדוק והוא גדל עוד 23 מ"מ, וביום שישי הוא הגיע ל 24*25 מ"מ. הרירית, שהיתה ביום ב-20 11 ומאד הלכה וירדה, התחילה שוב לעלות, ועכשיו היא 8.8 מ"מ. הטכנאית אמרה שיש מעט נוזל בדוגלס, ושזה מצביע על כך שממש אוטוטו יהיה ביוץ, אבל אני זוכרת שאמרו לי שכשיש נוזל זה אומר שכבר היה ביוץ רציתי לשאול אם מישהי יודעת אם יש עדיין סיכוי, ביום ה-25, 26 שהזקיק יבייץ? זה לא מאוחר מידי? יכול להיות שהוא לא יביץ ויהפוך לציסטה?

1975m

New member
לי נראה שהזקיקי יכול

לבייץ גם מאוחר יותר מיום 25, אבל אני לא יודעת לגבי הנוזל- גם לי אמרו שכשיש נוזל זה אחרי ביוץ... בהצלחה

m i c h a l y

New member
גם אני לא מומחית גדולה בעניין

ובעיקר עם הרבה שאלות.... בכל אופן, לי זה נשמע מ צ ו י ן ! כדאי לרוץ למיטה.... בהצלחה, מיכל.

פּוֹנְג

New member
לא יודעת לענות לך

אם אצלי הנתונים היו די דומים אבל הרופאה לא הרימה ידים. עד כמה שאני יודעת הנוזל בדוגלס באמת מצביע על ביוץ, אבל אני לא מומחית, מה גם שיכול להיות שהזקיק הגדול הוא אולי כבר ציסטה שלא זוהתה והנוזל הוא מביוץ של זקיק אחר. הדרך היחידה הוודאית לדעת אם היה ביוץ או לא, היא על ידי בדיקת דם לזיהוי פרוגסטרון.

שלומית 1

New member
אני יודעת שרואים בבדיקת דם

והרופא גם נתן לי הפניה, ליום ה- 24 בערך, בהנחה שהביוץ ביום ה-20 כמו בחודש שעבר אבל עד עכשיו לא היה ביוץ.. או שכן? שאלתי אותו מה חלעשות והוא אמר לחכות עד שנראה שהזקיקי נעלם אבל נראה לי שאני אעשה ביום שני בכל מקרה, גם אם יבייץ הזקיק המשוגע וגם אם לא. פתאום אני נזכרת שהיו לי שני זקיקים מובילים ביום ה20 וכשבאתי ביום שני לראות שהזקיק הגדול נעלם, דיברו איתי רק על זקיק אחד! ושאלתי אם יכול להיות שזה הזקיקי הקטן יותר, והטכנאית אמרה שהבוא לא מתאים לגודל... מוזר היי, אני רצה לבדוק בדפים של הבדיקה. יכול להיות שכן היה לי ביוץ??? ובגלל זה הנוזל???

שלומית 1

New member
סליחה על התגובה המבולבלת...

בדקתי עכשיו, ואלו התוצאות (ואני מקווה שאני לא נודניקית ושואלת יותר מידי שאלות): ביום ה14 - זקיק 17 *15, וממצא היפואקוגני קטן לא צלול בקוטר 8 מ"מ, רירית 9 ביום ה-17- זקיקים 22*23, 11*11, רירית 9.2 ביום ה-21, אחרי שחגגנו קשות כל 4 הימים הללו- ממצא היפואקוגני צלול/זקיקי בקוטר ממוצע של 21 מ"מ, ממצא היטרוגני בקוטר 16 מ"מ, ומעט נוזל ליד השחלה, רירית 8 ומאז, הזקיק הזה גדל וגדל ומסרב לבייץ. מה אתן אומרות, בנות? יכול להיות ששני זקיקים יבייצו באותו חודש, בזמן אחר? יכול להיות שהיה לי ביוץ? אני חייבת להודות שאני מרגישה מפגרת, כי נראה לי שהיה ביוץ, כי יש לי כאבי בפטמות כבר שבוע... נו טוף... נעדכן בהמשך... תודה וסליחה על האורך

למעלה