גדנ"ע

לירונר

New member
../images/Emo10.gif גדנ"ע ../images/Emo13.gif

אוקיי... כמידי כל מחזור של כיתות י"א, גם אנחנו יוצאים לגדנ"ע משום מה אנחנו לא יודעים איך זה, מה זה, מה יש לנו לחפש שם... בתור הילד שמדבר עם הכי אנשים באינטרנט, ביקשו חבריי שאתייעץ עם אותם אנשים.. אז... תיעצו לי
מה התנאים שם, מה עושים שם, איך מתנהגים שם ושאלה של הבנים והבנות- איך המקלחות שם
לירון

Liraviv

New member
וואה, שלא תדע...

אחת החויות הפחות נעימות של כיתה י"א (סתם בצחוק...) אנחנו היינו בבסיס צלמון- אמצע שום מקום בצפון מוקף רק כפרים ערביים. מה עשינו שם? הקפצות, מסדרים, תרגילים, קצת למידה והרצאות על הצבא ונשקים, מטווח קצר והרבה טרטורים (
). אבל אני בטוח שתהנה- תרגיש לשבוע מה זה צבא... אה, והמקלחות? אהמ... יש דברים שעדיף לא לשאול... בהצלחה!

../images/Emo6.gif

כולי רחמים... אצלנו בשכבה לא היה גדנ"ע, וגם אם היה אני הייתי בפריז. אבל משום מה כולם אומרים שזה סיוט.

MARMELAD

New member
הגדנ"ע

שבוע האימה שלא תתואר עאלק חיילים: לא ממושמעים לועסים מסטיק כל היום מדברים כמו הילדים משכונת חיים (או התקווה) ד"א - אם לא הבהרתי את עצמי זה זוועה למדריכים - לחניכים זה די נחמד. תחשוב על זה כמסיבת נושא.

דבר שרימפי ששנה שעברה עבר גדנ"ע

בבסיס שערי אברהם ליד בית שמש. תלוי מאוד באיזה בסיס תהיה הגדנ"ע שלכם. שלנו היתה בבסיס "שערי אברהם" שהיה מלא דשא והיינו דיי מפונקים בסך הכל בנוגע לאוכל. דבר ראשון אני זוכר שירדנו מהאוטובוס עמדנו בשורות וחילקו אותנו לפי מספרים לצוותים. מי שחילק אותנו היו כמה חיילים שדווקא היו חמודים משהו...אבל עם פוזה של מישהו קשוח(סך הכל הם ג´ובניקים אז שישבו בשקט). אני הייתי בצוות 2 "רעל בעיניים"...תאמת באמת היינו צוות רעל. היינו פשוט נוראים. ושיגענו את המפקדת שירה. בסוף גם גרמנו לה לבכות כי שגענו אותה כל פעם אמרנו "עץ" בלי שום קשר לשום דבר. צוות מוזר אנחנו. בעקרון הגדנ"ע זה משחק ילדים... ממש שטויות. לא יכולים לעשות לך שם הרבה דברים. אני לא זוכר אם שלחו מישהו מהשכבה שלי הביתה למרות שאחד מהשכבה טרח לשבור שם כמה חלונות... הם לא יעשו לך יותר מאשר לשלוח אותך הביתה אם הם יוכלו... מכיוון שאתה לא חייל ואתה לא רכוש המדינה כמו חייל הם לא ממש יכולים לעשות לך משהו. למרות שהם נורא מפחידים ושתהיה שם יכול להיות שתחשוב שהם באמת יענישו אותך ואוי לך אם יאדה יאדה יאדה...קיצר: הם סתם ג´ובניקים!!! חצי מהאנשים מרמים בשכיבות סמיכה והכל...הקטע הבאמת שווה שבהתחלה התנגדתי להשתתף בו היה המטווח...לא ממש רציתי לגעת בנשק חיי. במטווח העמדה שלי היתה ליד אורטל מיב´3...הילדה החכמה ירדה כדורים וכל אחד אף לצד ימין. עליי. לא שמשהו קרה לי אבל זה סתם היה מעצבן... בעקרון בסוף אני לא זוכר כמה פגעתי אבל אני יודע שזה היה יחסית מעל הממוצע של השכבה הביזארית שלי... אני זוכר שעשו לנו מן מסע כזה בלילה שבסופו היה טקס עם כתובת אש...זה היה אחד מהקטעים היותר שווים בגדנ"ע...לקבל משהו בצבע ירוק קיא על החולצה... המקלחות של הבנים היו חרא. הבסיס החליט שאת המקלחות שברמה הוא סוגר בקרשים...(שאותם חלק מהאנשים הצליחו לעקוף)...והמקלחות של הבנים יהיו בחוץ בתוך צריף מזעזע....וכך גם השירותים... השירותים הם חרא של דבר בגדנ"ע...ולא אתפלא אם מרבית השכבה שלך לא תשתמש בהם כמה ימים... גם לפי דעתי מומלץ להמנע ממקלחות שם...כי זה פשוט בעעעעעע. המקלחות של הבנות הם ברמה...כי הן בנות ואותן מפנקים... נורא פשוט- קיבלת את הסיכום של הגדנ"ע. חרא מקלחות ושירותים, קל לעשות צחוק מהמפקדים. וזהו...והכי הכי כיף זה השקם... זהו. שרימפי

למעלה