בוקר (טוב?)

../images/Emo10.gifבוקר (טוב?)

היי בנות , אני ב-IVF חמישי אחרי שני הריונות שכשלו , ותמיד בכל טיפול אני מאוד אופטימית ובעלת אמונה חזקה שהפעם זה מצליח , אבל משום מה הפעם אני מרגישה שבאמת כבר אין לי כוח , אין לי כוח למחשבות טובות , אין לי כוח לחייך , אין לי כוח להתגבר על הזריקות אין לי כוח להמשיך. בעלי מזריק לי מנוגון בישבן והא כל כך עדין ומתחשב ואחרי כל זריקה אני ממש פורצת בבכי ואני אפילו לא יודעת ממה , כי הזריקה לא כזו כואבת. אני מרגישה ממש מתוסכלת שאני לא מצליחה להיות חזקה והרי כולנו יודעות שחלק גדול מההצלחה זה המצב רוח והאופטימיות . אז תגידו לי מאיפה לשאוב הפעם את התקווה , איך להמנע מהמחשבה הנוראית שאולי גם הפעם יכולה להגיע הבשורה הרעה ששוב זה שלילי , מהרגשת האכזבה ששןרפת את הלב ומנפצת אותו לאלפי חתיכות.

פינקי33

New member
לראות נשים בהריון ולהגיד לעצמך

מגיע גם לי, גם אני צריכה להיות בהריון. לראות ילדים ולהגיד לעצמך-גם לי יהיו ילדים, וזה הכוח שצריך להוביל אותך הלאה. זה מה שמוביל אותי. לא לוותר עם כל החרא שאנחנו עוברות, לדעת שזה יבוא, חייב לבוא !!!!

טיפטיפ29

New member
מאד מבינה את התהיות

אצלי זה עוד יותר מורכב, כי כבר הייתי כמה פעמים בהריון, וזה אף פעם לא הצליח, אז אני שואלת את עצמי אולי יש מישהו שבאמת מנסה לחבל לי בזה, ואפילו שאני איכשהו מצליחה, אחרי הרבה מאמצים, הוא ממש נחוש בדעתו, לא לתת לי את התענוג הזה. אני מרגישה באיזה תחרות עם מישהו שאני לא יודעת מי הוא ומה הוא, אבל כל הזמן אנחנו מנסים להוכיח אחד לשני מי יותר חזק. בינתיים, הוא מנצח
. אבל רק בקרב הנוכחי, במלחמה אני אנצח

בולה101

New member
בוקר מצויין ../images/Emo140.gif

קודם כל אחלה בוקר. ואפילו השמש זורחת
. מה אני אגיד לך? מותר לך לבכות, לצרוח להתרסק אבל לדעת שתמיד יש את המחר ואיתו יום חדש וטיפול חדש. אז לא להתיאש. אחרי כל נפילה חייבת לבור קימה ואני בטוחה שיש לך את הכוחות האלו לקום ולהסתכל הלאה אל המטרה הבאה שהיצבת לך. תחשבי על כל אלו שהצליחו ועברו לפורום השכן. לכולם זה יבוא בסוף. מה לעשות שיש תור וצריך לקחת מספר ולהמתין בסבלנות. וכן המון סבלנות עם הרבה אופטחמיות. תסתכלי על כל הדברים הטובים שיש לך מסביב- בעל, משפחה, חברים, בריאות. תאמיני לי שזה יגיע גם אליך. מקווה בשבילך

../images/Emo32.gif שלילי לי!

אז זהו... סבס המוקפאים שלנו נכשל... כואב! סיבסיב, אני איתך! ומחכה לראות מה כותבים לך...

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif ארטיק קרטיב ../images/Emo24.gif

קיוויתי לשמוובשורות אחרות, לשמוע על ארטיקים שמתחממים וגדלים והופכים לילדים, אבל המציאות מדבר בשפה שונה כנראה
. מחבקת חזק ומקוה שהפעם הבאה תהיה הפעם.
נועם

sab sab

New member
כל כך קשה לענות לך....

...ורק מהסיבה הפשוטה שכולנו קנינו כרטיס לעלות על רכבת ההרים הרגשית המטורפת ביותר!!
ולמעשה אנחנו עוברות מתקווה לייאוש לשמחה לעצב בקיצוניות לא שפויה שהיתה מכניסה את כולנו לאישפוז מזמן
אל תלחצי את עצמך להיות אופטימית וחיובית כ-ל-ה-ז-מ-ן... לאט לאט... מאחלת לך להצליח בקרוב

Galit29

New member
סיב סיב וארטיק קרטיב

לא יודעת מה לומר, רק מעבירה אליכם שקי סבלנות ואופטימיות. להמון הצלחה ואושר וכמובן לבשורות טובות

Galit29

New member
אני רק חייבת חייבת להגיד

שאתמול ראיתי יום טוב ושמעתי עדויות של ילדים על התעללויות מצד ההורים שלהם, אז תקראו לי תמימה ושאני לא ממש מסתכלת סביבי, אבל כשאני יודעת כמה אהבה יש לנו להעניק ומהצד השני יש אנשים שממש עושים לי לבכות.

קצת עידוד ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

SIVSIV בוקר טוב לך... אני כל כך מבינה אותך הכאב שאת חשה כל כך מוכר ומר, גם אני עברתי 7 מדורי גיהנום וגם אני בדיוק כמוך לאחר כל זריקה הייתי פורצת בבכי תמרורים בלי סיבה אפילו וגם בעלי כל כך עדין ומתחשב ולאחר כל זריקה כמעט כמו ילדה קטנה ההייתי מקבלת נשיקה ולפעמים אפילו הפתעה.. אבל החור הנורא הזה לא משחרר.... מה שאני יכולה להגיד לך שתבכי כי מותר ואף רצוי תוציאי הכל החוצה, אבל את חייבת להיות אופטימית תדעי שההריון הכל כך מיוחל יגיע בסוף הבטחה אישית שלי, אין לך מושג מה עברתי ב - 4.5 השנים האחרונות רק מלחשוב על זה נהיה לי רע, אבל תמיד ידעתי שאני אהיה בהריון עם כל הכאב, התחלתי כבר להתרגל לטיפולים (למרות שדיי קשה להגיד זאת) לא עשיתי הנחה לעצמי והמשכתי ללא הפסקות גם שגילו לי כל פעם בעיה אחרת לא התייאשתי. והנה אני סוף סוף בהריון מה שאני מאחלת לכולן כאן וכל זאת בזכות האופטימיות שהיתה כל הזמן עם הבכי , עם הצער והכאב ידעתי איפשהו שאני אהיה בהריון.. ודווקא בטיפול האחרון שהיה מבחינתי הכי פסימי זה הלך, אני עוד זוכרת שהייתי במקווה והגעתי לשלם לבלנית עבור הטבילה והיו חסרים לי כמה שקלים אז אמרתי לה בביקור הבא אני מבטיחה לשלם לך, והיא ככה בפנים רציניות אמרה לי אל תדאגי לא תהיה פעם הבאה ואני אמרתי לה נו בטח שמעתי זאת מאה פעם, הייתי כל כך פסימית שלא האמנתי בכלום. אבל זה הגיע בסוף וגם לך זה יגיע את חייבת להיות אופטימית ולהיות חזקה, ואת יודעת מה אולי דווקא הפעם זה כן יצליח לך ל - 9 חודשים עגולים - הבטחתי לך קודם - אני עדיין עומדת בהבטחה שלי זה יצליח!!!! מאחלת לך מכל הלב אופטימיות, סבלנות, ובעיקר טיפול שיצליח. אמן

hyb

New member
שולחת ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

לכל אחת מאיתנו מותר מדי פעם להשבר, בתנאי שנדע אח"כ איך לאסוף את הרסיסים ולבנות את התקוות מחדש. אם לא נשבר נדי פעם לא נצליח לשרוד בדרך הייסורים הזו. ההתפרקות הזאת מאוד משחררת ואחריה תוכלי לאסוף מחדש את הכוחות ולחזור להיות אופטימית ומקווה. שולחת לך
ים אינספור ובטוחה כי תצליחי ובגדול.

shosha2

New member
sivsiv יש ימים../images/Emo141.gif

יש ימים שמרוב יאוש אין כוח לקום מהמיטה. יש ימים שכל מילה גורמת לבכי. יש ימים שאפילו המחוות הכי רומנטיות מעצבנות. ויש ימים שסתם בלי סיבה מתחילים לבכות. הכי חשוב לזכור שבסופו של יום מתחיל יום חדש,ובעזרתם האדיבה של ההורמונים אין לדעת איזה מצב רוח יביאו איתם. בוקר אחד התעוררתי במצב רוח רע ושאלתי את בעלי למה ילדים לא "באים אליינו"?,ובעלי האהוב ענה:" קודם כל הם רוצים לבחון את כל האופציות האחרות ואז הם יבינו שאנחנו ההורים הטובים ביותר".ומאותו רגע אין לי ספק ואף לא הקטן, שאנשים כמוני וכמוך וכמו כל הנשים האחרות בפורום שמתמודדות בגבורה תזכנה להיות אמהות נפלאות.

בנות

תודה לכולכן, עם כל הקושי אני באמת מרגישה את העזרה והתמיכה שלכן , כל כך עוזר לדבר עם מישהי שיודעת מה זה אכזבה ויודעת מהי כמיהה למשהו אז באמת תודה ושיהיה בהצלחה לכולנו

זיוזיו ../images/Emo24.gif

אין הרבה מה לומר כשהאכזבות נופלות עלינו אחת אחרי השניה. וכמי שנחלה גם היא אכזבה ביום שישי, אני מבינה את הקושי. אני חושבת פה מה לכתוב לך, והמילים פשוט לא יוצאות, רק השתתפות בכאבך. כי את צודקת, רק אנחנו יודעות מה זו הכמיהה הזאת. המשיכי להיות חזקה ולהלחם. וקחי לך את כל הזמן שבעולם להתאושש. מחבקת אותך מרחוק....

לארטיק קרטיב,

הלואי וזהו השלילי האחרון בדרך. נורא מצטערת לשמוע על השלילי. תמשיכי להאמין בסוף זה יקרה,אין לי ספק! המון חיבוקים ממני.

סנונית 1

New member
שולחת לשתיכן מלא ../images/Emo24.gifים

קחו חופש כשאתן נשברות תעשו משהו שמרגיע אתכן שעושה לכן שקט בלב ובראש זה מה שאני עושה.

נועם@בת

New member
לא תמיד יש כוח ../images/Emo4.gif

מה לעשות, בראש השנה מקבלים שק של כוחות, והוא צריך להספיק לשנה שלימה. הכוחות לא מסודרים בפנים בצורה מאורגנת. לפעמים הם נוזלים מהשק בשצף קצף ואז אנחנו על טורים גבוהים מוכנות להזיז את העולם. ולפעמים נהיה שם בפתח מין פלונטר כזה ואף טיפת כוח לא יוצאת החוצה. אז אנחנו צונחות חסרות אונים ונטולות כוחות ונדמה שרק האינרציה מכריחה אותנו לקום בבוקר לאכול ולעשות עוית של חיוך שכשמישהו מתייחס אלינו. אין הרבה מה לעשות פרט להבנה שזה המצב כרגע, שהוא זמני ושהוא יעבור בקרוב. אפשר גם לבקש מן הבעל שיעשה מאמץ מיוחד לתמוך. שלא יבהל ולא יפגע אם את כזאת עגמומית ומתפרקת. רק שיהיה שם ויחבק ויעודד ולא יתווכח גם אם הוא חושב שאת מדברת שטויות כשנופל עליך התקף פסימיות. צירוף של נסיונות קשים ופיצוץ הורמונים בדרך כלל משיג תוצאות נבזיות במיוחד. למרבה המזל הוא משיג בסופו של דבר הריון
. מחזיקה לך אצבעות לתסריט שמח עם הפי אנד
. נועם

Big Mama 1

New member
מרגישה בדיוק מה שאת מרגישה../images/Emo7.gif

ושואלת את עצמי את אותן שאלות בדיוק. מאיפה להביא את הכוחות לסיבוב נוסף של זריקות, בדיקות, תקוות ואכזבות? ותשובות אין לי. מאחלת לך וגם לעצמי, שנמצא את הכוח, שנהיה חזקות, ושנשמע ונשמיע בשורות טובות.

למעלה