אני מבואס

yperelman

New member
../images/Emo10.gif אני מבואס

אדם שפתח בפניי כל כך הרבה דלתות קסומות של תובנה, מואשם באונס והטרדות מיניות. אם תתברר אשמתו הרי שיש לשפוט אותו לחומרה ואין בי שום רצון לנסות ולגונן. אבל אוף למה????? חבל לי כל כך. כמה קל למעוד. כמה קשה "השיעור הצהוב"- כל כך לנצל את הכח/המעמד לרעה. האם זה כל כך קשה לעמוד בפיתוי? אוףףףףףףף

נופשת

New member
עצוב מאוד

תמיד זה עצוב לראות אנשים שהערכנו, מתגשמים כבני אדם שמנצלים את סמכותם. תנסה לזכור את שלמדת ממנו, ושכולנו בני אדם שלעיתים כושלים בדרך, וטועים. מה זה השיעור הצהוב, אגב?

נופשת

New member
אה ! :)

שיעור צהוב כזה. הכי חשוב לאלו שחיים באיזור הסגול, מאזן אותם ומלמד אותם צניעות. אכן שיעור קשה.

yperelman

New member
צודקת, בדיוק לזה התכוונתי

חוסר איזון באחת יגרום לחוסר איזון בשניה.

"השיעור הצהוב" ../images/Emo10.gif

אני מצטערת לשמו שאתה מבואס... עם זאת, אני שמחה שאם כבר היה בקארמה של הבחורצ'יק הזה לחדור בגסות למרחב הפיסי והאנרגטי האישי של נשים, אני משחה שהוא עשה את זה אחרי שהוא פתח לך את כל הדלתות האלה, כי אני מנחשת שהדלתות הן לא שלו, הוא רק ידע לפניך איפה המפתח, ודלתות, מרגע שהן פתוחות, אי אפשר לסגור אותן. אולי הדלתות האלה, יש להן מטרה שהוא עוד לא השלים, ולכן חשוב שאתה יכול להמשיך ולשאת את הדלתות האלה הלאה? אולי אתה יכול להחליף את המחוייבות לאיש במחוייבות לדלתות? בכל אופן, אני משערת שיש תחושה שגם אתה קצת חוללת, אחרי הכל, הוא היה מורה דרך עבורך...
שולחת לך המממון אהבה ואנרגיה

yperelman

New member
תודה עומר

כמה קל למעוד שאשליית הכוח מתחזקת. תודה על המילים החמות והחכמות יום נפלא

זה שאמרו משהו על מישהו,

לא אומר שבאמת קרה משהו. יצא לי כבר לשמוע דברים שאנשים אמרו על אנשים אחרים, ואחרי שביררתי את העובדות גיליתי שלא היה דבר כזה מעולם. כל כך קל לשמועות להיווצר. אני אתן לכם דוגמא קטנה מהיום-יום. הייתי בשיעור פיסול. בשיעור היה מישהו שאני מכירה (נקרא לו X). לפני השיעור עבר מישהו (נקרא לו Y) ושוחח איתנו. אחר כך מישהו אחר (נקרא לו Z) אמר שזה ששוחח איתנו (Y) השתתף בשיעור פיסול!!! והוא (Z) סיפר את זה לאדם אחר, אגב שיחה אחרת שהם ניהלו! זאת אומרת, שבאותו הרגע שני אנשים (Z ואדם נוסף C) חושבים ש-Y היה בשיעור פיסול!!! מספיק שכל אחד מהם יספר לעוד אדם ש-Y היה בשיעור פיסול, עד ש-30 אנשים יטענו בלהט ש-Y היה בשיעור פיסול!!!! אולי זה נשמע לך אבסורד, אבל נוכחתי בכמה וכמה מקרים שככה זה עובד. אני לא מגוננת על אף צד, אלא רק רציתי להסב את תשומת לבנו לכך שהרבה פעמים נוצרות טעויות, בגלל שאדם אחד אמר משהו על אדם אחר (מסיבה כלשהי). למדתי לא להאמין ישר לשמועות, גם אם 50 אנשים יטענו בלהט שזה אכן קרה, אלא לבדוק ישירות את הדברים. אני משערת שזה נשמע להם מופרך, וזה נראה לכם אבסורד ושזה לא יכול להיווצר כל כך בקלות כמו שתיארתי.....אבל תאמינו לי שכן. בעצם אל תאמינו לי בעצם, אלא הטילו ספק כלשהו במידע המגיע אליכם על אנשים אחרים.

אני מציעה לך לשוחח עם האדם הזה.

אני לא יודעת מי זה, אבל כדאי שתשמע ממנו את הדברים לפני שאתה ממהר לשפוט את מה ששמעת שקרה. אחרי השיחה אולי תגלה שזה אכן היה כך. ואולי תגלה שמאשימים אותו על דברים שהוא לא באמת עשה. תאר לך שאתה היית במקומו, ולא היית אשם במה שאמרו שעשית. היית שמח אם אנשים היו מביעים בך אמון, או רוצים לשוחח איתך, במקום לברוח ממך. דבר איתו, כתוב לו, תקשר איתו. אל תקבע ישר מסקנות בגלל שמועות. (שמועות יכולות גם לגיע לעיתונים, ויכולות להגיע אפילו לכתב אישום). שוב, איני יודעת על מה אתה מדבר, אז אין לי מושג מה המצב במקרה זה, אבל בטח עדיף לבדוק את הדברים.

yperelman

New member
מדובר ברב גפני

ואני הבנתי שהוא לקח (חלקית) אחריות, ביקש עזרה והושעה/עזב/הועזב (אינני יודע) את בית חדש. אין דרך להשיג אותו (יתכן שזה רצונו) או את בית חדש. אכן הייתי שמח לשוחח איתו אם הייתי יכול. שימי לב שכתבתי "אם תתברר אשמתו"... תאמיני לי שהייתי מאוד מאוד מאוד רוצה שתתברר חפותו למדתי ממנו הרבה. הרבה בזכות המפגשים איתו (בפוריה, בפסטיבלים, בבית החדש ביפו) חזרתי לאהוב את היהדות, את היופי שבה החכמה שבה. מכאן העצב שלי (אם זה אכן קרה)

אוקיי

היה עדיף שלא היית מציין את שמו. לא? כי עכשיו עוד אנשים מקשרים את שמו לדברים שנאמרו עליו.

yperelman

New member
זה פורסם בהארץ בידיעות במעריב

(בעמודים ראשיים) וכמעט בכל אתר חדשותי באינטרנט כך שסוד גדול זה לצערי כבר לא (אחרת לא הייתי חושב פעמיים אם לחשוף את השם).

אני למשל לא קוראת עיתונים

ושמעתי על זה לראשונה רק לפני שבוע פעם אחת. מקווה שזה יסתיים בטוב!

נופשת

New member
הוא לקח אחריות

שזה יפה ונדיר במחוזותינו. צריך לתת לו את הקרדיט על זה.

נופשת

New member
אתה יודע משהו?

חשבתי על זה עוד קצת, ויתכן שזו הזדמנות לסגור מעגל עם המורה הזה, ולמצוא מורה חדש, יותר מדוייק לך היום ועכשיו. שווה לבדוק אם זה מתאים לך?

למעלה