אין לי חשק

zivyaron

New member
../images/Emo10.gifאין לי חשק

לפני 5 שנים , עברתי תאונת דרכים קשה שכללה פגיעת ראש . מאז ובעצם עד היום אבד לי החשק וכלום כבר לא עוזר (שיחות עם סקסיולוגית , בירור אנדוקרינלוגי) שעד כה לא הוכחו שום דבר . הבירור ההרמונלי שעברתי לאחרונה , לשמחתי יצא תקין אבל בכל זאת יש בעיה כניראה. אני פונה אליך בבקשה לעזרה כי אני באמת לא יודע מה לעשות והשמן עובר בנתיים נ.ב גילי 35 , ולגברים לדעתי זה לא הגיל לבעיה מסוג זה. צביקה

zivyaron../images/Emo24.gif

ראשית אני מקווה שהתאוששת מהתאונה!. זוהי טראומה לא קלה, אשר מעבר להשלכות הפיזיות יש בה גם השלכות נפשיות. אין בפניתך פירוט לגבי הטיפול הסקסולוגי שעברת, אך יש מקום לטיפול פסיכולוגי. אחד האיפיונים של p.t.s.dהוא דיכאון ו/או ירידה בחשק המיני. האם טופלת פסיכולוגית לאחר התאונה? במידה ולא אני חושב שזה חשוב ויעזור לך לחזור לעצעך תרתי משמע.....כתוב לי עוד עידן

zivyaron

New member
תשובה

עידן! ראשית תודה על תשובתך. לגבי הטיפול הפסכולוגי שאותו עברתי במסגרת שיקום נפגעי ראש במכון רקאנטי ת"א שהוא מכון שמופנים איליו נפגעי ראש במסלול שיקומי של ביטוח לאומי, שם טופלתי ע"י פסיכולוג מוסמך שלהם ,אך הבעיה נישארה בעינה משום שלדעתי הטיפול לא היה נכון או שהזמן שבו שהיתי בטיפול פשוט לא התאים באותה תקופה. עובדה היא שהענין התחיל באמת להציק לי רק אכשיו. ולא הייתי מוכן להודות בבעיה כמו שהיא . הדבר היחדי שאני זוקף לזכותם , היא העובדה שאני יכול לדבר באופן די חופשי על הענין . אנו נפגשנו פעם , זה היה די ממזמן . איך אני יכול לצור עמך קשר?

../images/Emo24.gifzivyaron

אשמח לפגוש אותך ולעזור כמיטב יכולתי ! המרפאה באיכילוב 03-6925767 עידן

למעלה