איזה באסה,

katyaco

New member
../images/Emo10.gif איזה באסה,

נגמרו לי כל החברים ב- facebook, מישהו יכול להלוות לי כמה?

boggie205

New member
אני יכול לתת לך....

את החברים שלי מmyspace.... אני עוד לא השתמשתי בהם ואני עדיין מתווכח עם עצמי אם לשלוח לחברי כדי שיצביעו לי - למרות שבסוג הזה שה התחרות נראה לי שאני אוותר בסוף ויפנה גם לגיוס קולות החברים - אבל אני מוכרח לציין שעד עתה בכלל לא רע - את כל ההצבעות קיבלתי מאנשים בתחרות (וחוץ מאחת שלי - הייתי חייב, ושל אחי - אבל היי, משפחה זה חוקי - נכון?!) לכן גם לא ירדו לי קולות אחרי שלב הסינונים (או לא, רק לא זה....) מצחיק, אבל בדיוק כתבתי על facebook פוסט בבלוג שלי ביום חמישי (ואז בשישי גיליתי כתבה די גדולה במוסף של ידיעות) יש גם את הרשת החברתית של hi5 ועוד איזה כמה - את מוזמנת לספר איך היה - אולי זה יתרום לנו עוד תובנות על המציאות הנוכחית יום טוב רעי נ.ב - עכשיו רק עלתה לי התהייה - למה את צריכה בדיוק עוד חברים - להצבעות או לחיים ? (או אולי גם וגם ?)

katyaco

New member
זה נכתב בבדיחות רעי

יש לי שם בערך 5 חברים אולי פחות. לא מוצאת בזה ענין רב.חברים לדעתי הם אנשים בשר ודם ולא עוד רשימה וירטואלית של שמות מוכרים. ברור שאני צריכה חברים לחיים. אם הם יודעים להצביע- לא אמנע מהם, אבל גם לא אדרוש מהם.זה די מבזה (לדעתי),ומיותר לגמרי כמו שהתחרות נראית וכמו שטחנו כאן את נושא דרוג הגולשים. גם אני הצבעתי לעצמי. חולשה של רגע. בכל אופו חן חן על נדיבותך בחלוקת החברים, ביי

boggie205

New member
i know, i know

ואני גם השבתי בבדיחות דעת - למרות שזה נראה לפעמים רציני....:) רעי

o f r a 1

New member
i am probably one of your fans

i rated most of your work five stars I like the content and ideas of each work and i think you are talented Ofra Friedman ( sculptor

boggie205

New member
yeah !!!

תודה, זה ממש מחמיא לי (ואני גם אראה לאמא שהיא כמובן האחראית בנושא :) ראיתי גם את העבודות שלך וממש נהנתי אולי תוכלי ללמד אותי איזה דבר או שניים (ויכול להיות שגם נוכל לשלב פעולה לאיזה פרוייקט שאני מתכנן לקיץ). רעי

o f r a 1

New member
תודה גם לך רעי !

אני שמחה שנהנת מהעבודות. איזה פרוייקט אתה מתכנן לקיץ? עפרה

למעלה