פיפי, דובת ההימלאיה שלנו הורדמה אתמול. למי שלא ראה בערוץ 10 בחדשות יש גם קישור בוואלה
ק קרן ספארי New member 17/10/06 #1 ../images/Emo1.gif../images/Emo85.gif פיפי, דובת ההימלאיה שלנו הורדמה אתמול. למי שלא ראה בערוץ 10 בחדשות יש גם קישור בוואלה
../images/Emo1.gif../images/Emo85.gif פיפי, דובת ההימלאיה שלנו הורדמה אתמול. למי שלא ראה בערוץ 10 בחדשות יש גם קישור בוואלה
ד דניאלמישוריס New member 17/10/06 #3 ../images/Emo99.gif../images/Emo7.gifנקווה לימים טובים יותר ובעניין אחר מצאתי ליד הבית 2 קיפודים ...רציתי לדעת איך מאפיינים הריון אצל קיפוד ואיך מבדילים בין זכר ונקבה? דניאל מישוריס
../images/Emo99.gif../images/Emo7.gifנקווה לימים טובים יותר ובעניין אחר מצאתי ליד הבית 2 קיפודים ...רציתי לדעת איך מאפיינים הריון אצל קיפוד ואיך מבדילים בין זכר ונקבה? דניאל מישוריס
ד דניאלמישוריס New member 17/10/06 #6 הם אימצו את הגינה שלי בתור בית כבר שבוע ככה שאני פשוט רוצה לדעת...חוץ מזה לפעמים אני מביא להם קצת אוכל ושומר אליהם מפני ילדים קטנים שבאים לרוץ בגינות של השכן
הם אימצו את הגינה שלי בתור בית כבר שבוע ככה שאני פשוט רוצה לדעת...חוץ מזה לפעמים אני מביא להם קצת אוכל ושומר אליהם מפני ילדים קטנים שבאים לרוץ בגינות של השכן
P preversia New member 17/10/06 #7 עצוב ......... ולמרות הכל אני חושבת שהיו צריכים לעשות את הפעולה העצובה הזאת מזמן.