sashkashurik

New member
../images/Emo1.gif../images/Emo58.gif

It's impossible to watch the show lately - I cannot stand Brooke and Ridge going over and over and over and over the same thing again for the whole week now!!! Stop the whining, or I am going crazy!!!!!!!!!!!!!!!​

Guy K

New member
אני חייב להודות ../images/Emo58.gif

שהעבודה שלי גרמה לי להפסיד המון פרקים - ועכשיו אני יושב על כל הפרקים שהחמצתי. אני רואה את רידג' מגיע לבית של ברוק ומת לפגוש אותה, וג'קי חוסמת אותו פיסית. "אתה חייב לעזוב אותם (אותה ואת ניק) לנפשם". מה? אני פשוט בהלם ממה שקורה שם. האמת היא שהפרקים האלו כל כך משעממים. פשוט לא ייאמן מה שקרה לסדרה הזו. ג'קי הפכה לזקנה חסרת חיים ומטורללת לגמרי. רידג' עלוב. ניק חסר אופי, וברוק לא מתנהגת כמו ברוק. מה עשו לה שם, שטיפת מוח? וקייטלין? למי? אכפת? מקייטלין?!

לינה18

New member
הרעיון הזה לא מצא חן בעיני ../images/Emo58.gif

כמו שכבר כתבתי פעם, הרעיון שג'קי חוסמת את דרכו של ריג' ומונעת ממנו לראות את ברוק הזכיר לי טלנובלה מקסיקנית גרועה ביותר. אבל שמחתי שבהמשך הוא כן הצליח לראות אותה(למרות שלא יצא מזה שום דבר טוב, אבל בכל זאת). טוב, זאת בכל זאת לא טלנובלה מקסיקנית.

sashkashurik

New member
האמת שאני עוד איכשהו סובלת

את העלילות האחרות. אבל כל פעם שאני רואה ברוק או רידג', בא לי לתלות את עצמי, ואני רק תוהה - למה אני ממשיכה לראות את הסדרה הזאת אם זה גורם לי לכל-כך הרבה סבל???????????? מצד שני, לא יכולה להפסיק...

SupeRonit

New member
כולנו באותה סירה

סירת המכורים הכבדים בלי שום יכולת או אפשרות להגמל

לינה18

New member
אני דווקא מאמינה ש...

אני אוכל להפסיק כשארצה, לפחות להפסיק לראות לתקופת זמן קבועה(כי כרגע אני לא מפסידה אף פרק). אבל כרגע אין לי שום חשק להפסיק, כי אני יחסית התחלתי לראות ממש לא מזמן.

SupeRonit

New member
חחח-|צחוק של השטן-ארוך וקטלני שכזה|

כל המכורים הכבדים אומרים את זה ואז שהם מנסים הם חייבים את המנה היומית שלהם ב4

למעלה