skarlet ohara

New member
לילה טוב לכם,

אני הולכת לישון. מתה על הדיונים פה, ואני מקווה שאני מצחיקה אי אלו מכם מדי פעם (בדברים שאני מתכוונת מראש להצחיק אתכם, כן?) ונדב, מה נשמע? יום שלם לא שמענו ממך נראה לי... כנראה שיש לך עיסוקים יותר מעניינים מאיתנו... כנ"ל אולה וכרמי, וטל. יאוווו אני מתגעגעת אליכם!!!
לילה...

The Reuty

New member
../images/Emo124.gifמזל טוב לאיילת../images/Emo124.gif

מחר את מתגייסת לצבא! רק לפני חודש היית בת 18 וכבר את בורחת לנו לצבא! שיהיה לך גיוס קל ושיעבור בשלום בהצלחה עם הטבעונות בצבא.. אנחנו נתגעגע אלייך
ולנטינו מוסר נשיקות וחיבוקים וגם אני!! תשמרי על עצמך! והמון בהצלחה!

The Reuty

New member
לא, אין לי סבלנות

אני אתן לה בשמחה, רק שהיא צריכה לקרוא את ההודעות של כולם והיא לא יכולה לקרוא אותם אם היא בבקו"ם
או בטירונות
אז כתבתי היום..

train

New member
../images/Emo32.gif

שלום לכולם, אני לא מבין שום דבר בחמוסים אבל רק רציתי להגיד לכם שיש לכם אחלה פורום ואני מאוד נהנה לקרוא וללמוד וגם סתם שאתם מאוד נחמדים.... אולי גם לי יהיה חמוס יום אחד...

train

New member
../images/Emo51.gif

יש לי שאלה, מעניין מה דעתכם? אני טוען שרוב האנשים שאוהבים חיות הם גם אנשים יותר טובים ונחמדים. מה אתם אומרים?

skarlet ohara

New member
מצטטת את אלוהים יודע מי

"ככל שהכרתי יותר את בני האדם, למדתי לאהוב יותר בעלי חיים" תגדיר אנשים טובים ונחמדים, הייתי מפתחת איתך פה דיון על אינטראקציה בין אנשים שיש להם בע"ח ושאין להם בע"ח. ולא בטוח שהייתי מסכימה איתך בנוגע לטובים ונחמדים, זה מאד תלוי למי. בעצם פתחתי פה הרגע פתח להרבה מאד תגובות....

train

New member
סליחה אבל לא אמרת כלום עכשיו

איפה הרעיון שמאחורי כל המילים האלה?

skarlet ohara

New member
זה לא לפורום

זה באמת לצ'אט, איי סי קיו מסנג'ר וכאלה... אם ממש ממש בא לך, וזה גם לא יהיה עכשיו כי באמת יושבת על העבודות שאני צריכה לכתוב...

skarlet ohara

New member
כפרה עליך, כאילו שלא ידעתי... ../images/Emo9.gif

ואני מודה שלא ידעתי איך משתמשים באוף, כי תמיד עשיתם אוף יומי, וחשבתי שאוף הוא באמת יומי ויש רק אחד, והוא תמיד היה סקר או משו כזה. עכשיו אני גם אתלבש על האופים. ככה זה כשחדשים בפורומים.....

Sweet Fantasy

New member
יש משהו בזה

אבל זה לא תמיד נכון יש אנשים שקוראים לעצמם אוהבת בעל חיים ובתאכלס לא עושים כלום למענם או עושים ובמגביל עושים דברים שמזיקים להם כמו אנשים שמחזיקים כלב בבית וקושרים אותו בחצר כל היום.. אז למישהו אחר הם יגידו שהם אוהבים חיות אבל ככה מתנהגים? לא.. וכנ"ל לגבי אותם אנשים שאוכלים חיות ואומרים "מזה משנה הוא כבר מת" בדיעבד הם אחראים לגרימת מותו.. ואני יודעת שהרבה יחלקו על דעתי אבל זאת דעתי

skarlet ohara

New member
../images/Emo32.gif שקוף שיש לי עבודה לכתוב ולא

בא לי?? (מחפשת כל דבר אחר לעשות מלבד העבודה....)

skarlet ohara

New member
עוד ../images/Emo32.gif.

כאילו, כולנו פה עכשיו אבל אף אחד לא נכנס לצ'אט כי הוא מעאפן? נכון שבפורום הרבה יותר נחמד לצ'טט, כשהברירה השניה היא להיכנס לצ'אט של תפוז? ועוד אוף, למה אין פה אייקון של עוף??????? זה היה יכול להיות הרבה יותר משעשע לכתוב עוף במקום אוף.... (מישהו פה הסניפה יותר מדי רוולושן....)

skarlet ohara

New member
מישהי* בעעעע

מישהו פה רוצה לכתוב במקומי את העבודות הגשה????????? (בסוף אני עוד אתקשר לרוני סופרסטאר ואשמע מה יש לה לספר לי מרוב הרצון להימלט מחובותי.) קדחת!!!!!!!!!

Sweet Fantasy

New member
חברי הפורום היקרים שלי

אני יודעת שאני משגעת אתכם, אבל באמת שזה רק למען הסדר הטוב אחרי שלמדנו שאוף, זה נושא שלא קשור בחמוסים צריכים ללמוד שאם כבר קיים שירשור "אוף" בעמוד, אנו משרשרים אליו את ההודעות ואם לא קיים כזה, או שהוא כבר ממש בסוף העמוד נפתח חדש אני מצטערת שאני משגעת אתכם באמת אבל זה מיותר לפתוח 3-4 הודעות אוף בעמוד ולא לקבצם יחד אופים שאפשר לפתוח להם שירשור חדש הם :
ארועים - ימי הולדת, גיוסים
וכו'.
שאלונים למינהם
שרשורי מידע (כמן שג'סי פתחה) אם אתם לא בטוחים אפילו תשאלו, במקרה הכי גרוע תפתחו שירשור ואני אשרשר אותו כבר מקווה שתקבלו זאת ברוח טובה, תודה מיכל

למעלה