חלימה!!! רק היום!!! 10 ש"ח!!! בואו!
דיווח מאתמול בלילה...... לפני שהלכתי לישון שאלתי את עצמי כמה פעמים (3-4) אם אני ערה או חולמת. זה היה בהפרשים של 2 דקות כל פעם, כי ממש רציתי ללכת לישון. מגניב. בפעם האחרונה מרוב עייפות שאלתי את עצמי אם אני ישנה או חולמת...חהחחהחה..ואז קלטתי מה שאלתי את עצמי.... ונעבור לעיקר- היו לי מלא חלומות מוזרים בלילה. אני אנסה לדווח, למרות שכבר עברו שעות מאז הקימה, אז לא יודעת כמה זה יצליח. היה חלום אחד שקלטתי שאני חולמת.
תחושת אושר גדול עטפה אותי! הפסקתי את החלום המפחיד שהיה באותו הרגע (לא זוכרת כבר מה היה). עכשיו, לדעתי לא הסתכלתי על כפות ידיי, כמה שזכור לי... הסתכלתי כזה למעלה, ואז...ופה בא קטע שממש קשה להסביר במילים, אבל אני יודעת איך זה נראה בראש (מה שראיתי עדיין חרות בראש שלי) ואז כאילו....כל מה שהיה מולי שהיה בצבע ניטראלי התחלף למציאות בצבע כחול...וחזר לצבע המקורי שלו חוויתי רעד עמוק בגוף ותחושה אדירה (כמו שהיתה לי בחלימה הקודמת) ברגע שראיתי את המציאות מתחלפת לכחולה, ידעתי שחוויתי את זה כבר בעבר, מתישהוא. זאת אומרת, זיהיתי את המצב. זה החזיר לי ידיעה שחוויתי בעבר. מצטערת אם הכל נשמע תמוה, קצת קשה להסביר במילים.
אין לי שמץ של מושג מה קרה לאחר מכן שזה די מוזר. נרדמתי שוב? איפה הייתי בדיוק?? אני יודעת שלא התעוררתי, אבל אני לא יודעת היכן הייתי לאחר מכן. הזיכרון הבא שלי הוא, ששוב גיליתי שאני חולמת, אבל באותה השנייה שגיליתי שאני חולמת התעוררתי (מבלי שרציתי להתעורר...)
באותו חלקיק שנייה, הבנתי שאני חולמת (והתכוונתי להתבונן בכפות ידי) ובאותו הזמן התעוררתי בלי לרצות בזה בכלל. זה כל הסיפור להיום!!!! תודה שקיבלתי קצת מודעות היום בלילה!!!!!! מעוניינת להיות מודעת גם הלילה!!!! אני לא יודעת אם חוויתי היום בלילה חלימה אפשר לחוות חלימה ללא התבוננות בכפות הידיים
אבל חוויתי תחושות די זהות למה שחוויתי בחלימה הקודמת. יאללה בי.