יה-יה

New member
אמנות ה-מה? ../images/Emo10.gif

אני לא זוכרת כבר את התחושה...
האמת היא שהחלטתי "לרדת" קצת מנושא החלומות. כל לילה אני לומדת משהו בחלום ´רגיל´. מעדיפה את זה בינתיים ככה. עוד יבוא היום (או הצהרים... או הלילה...
)
יה-יה

L i z a r d

New member
"את" אולי לא זוכרת....

אבל גוף האנרגיה של זוכר גם זוכר... פני אליו...

deep ocean

New member
חלימה.............היום!!!!!!!!

אני רוצה להיות מודעת היום בשינה!!!!!!!!!!!!!! מה כבר ביקשתי מעצמי? קצת מודעות!!!!!!!!!!!!!!! בזמן האחרון החלומות שלי נעשו עוד יותר אבסורדים אתמול למשל, עופפתי באוויר, ופתאום נחתתי בסוריה! לקחו אותי ועוד מישהי בשבי, ועל ידי המתיקות שבי הצלחתי להתחבב על המפקד שרצה להרוג אותנו. אחר כך נכנסו לפאב, ושם צפיתי בהופעה, באותו הזמן אני הייתי זאת שמופיעה, וגם הסתכלתי מהצד השני על עצמי מופיעה. נו....כאילו............זה לא מספיק מוזר בשביל שאני אבין שאני חולמת! DAMN IT בעבר הייתי מריחה מרחוק חלומות, על ידי דברים יותר פשוטים מזה. הייתי קולטת דברים בלתי הגיוניים ממש פשוטים ולפחות מגיעה לחלומות צלולים. בזמן האחרון? אני כל כך שקועה בשינה עמוקה וחולמת לי חלומות מוזרים...שאני כנראה באי מודעות טוטלית בחלומות לאחרונה. אחרת אין לי דרך להסביר את זה. אז אני מבקשת כרגע מהיקום! אני רוצה היום להיות מודעת ולהגיע לחלימה!!!!!!!!! דיווחים מחר!

deep ocean

New member
חלימה!!! רק היום!!! 10 ש"ח!!! בואו!

דיווח מאתמול בלילה...... לפני שהלכתי לישון שאלתי את עצמי כמה פעמים (3-4) אם אני ערה או חולמת. זה היה בהפרשים של 2 דקות כל פעם, כי ממש רציתי ללכת לישון. מגניב. בפעם האחרונה מרוב עייפות שאלתי את עצמי אם אני ישנה או חולמת...חהחחהחה..ואז קלטתי מה שאלתי את עצמי.... ונעבור לעיקר- היו לי מלא חלומות מוזרים בלילה. אני אנסה לדווח, למרות שכבר עברו שעות מאז הקימה, אז לא יודעת כמה זה יצליח. היה חלום אחד שקלטתי שאני חולמת. תחושת אושר גדול עטפה אותי! הפסקתי את החלום המפחיד שהיה באותו הרגע (לא זוכרת כבר מה היה). עכשיו, לדעתי לא הסתכלתי על כפות ידיי, כמה שזכור לי... הסתכלתי כזה למעלה, ואז...ופה בא קטע שממש קשה להסביר במילים, אבל אני יודעת איך זה נראה בראש (מה שראיתי עדיין חרות בראש שלי) ואז כאילו....כל מה שהיה מולי שהיה בצבע ניטראלי התחלף למציאות בצבע כחול...וחזר לצבע המקורי שלו חוויתי רעד עמוק בגוף ותחושה אדירה (כמו שהיתה לי בחלימה הקודמת) ברגע שראיתי את המציאות מתחלפת לכחולה, ידעתי שחוויתי את זה כבר בעבר, מתישהוא. זאת אומרת, זיהיתי את המצב. זה החזיר לי ידיעה שחוויתי בעבר. מצטערת אם הכל נשמע תמוה, קצת קשה להסביר במילים. אין לי שמץ של מושג מה קרה לאחר מכן שזה די מוזר. נרדמתי שוב? איפה הייתי בדיוק?? אני יודעת שלא התעוררתי, אבל אני לא יודעת היכן הייתי לאחר מכן. הזיכרון הבא שלי הוא, ששוב גיליתי שאני חולמת, אבל באותה השנייה שגיליתי שאני חולמת התעוררתי (מבלי שרציתי להתעורר...)
באותו חלקיק שנייה, הבנתי שאני חולמת (והתכוונתי להתבונן בכפות ידי) ובאותו הזמן התעוררתי בלי לרצות בזה בכלל. זה כל הסיפור להיום!!!! תודה שקיבלתי קצת מודעות היום בלילה!!!!!! מעוניינת להיות מודעת גם הלילה!!!! אני לא יודעת אם חוויתי היום בלילה חלימה אפשר לחוות חלימה ללא התבוננות בכפות הידיים
אבל חוויתי תחושות די זהות למה שחוויתי בחלימה הקודמת. יאללה בי.

deep ocean

New member
יש לי עוד דרך

בשביל קצת להסביר יותר חלק ממה חוויתי. נכון בתוכנה photoshop אפשר לשים מין מסנן כזה לתמונה? נניח התמונה בצבעים רגילים, אז לצבוע את כולה בגווני כחול. מבינים אותי? תיכף אני אצרף שני קבצים להדגמה

deep ocean

New member
המקור

תמונה שמצאתי בפורום לחיי האהבה, שצולמה על ידי משתתף בפורום שביקר בסט של הצילומים. תמונה של דורון ורונה מתנשקים.

deep ocean

New member
והמקור אחרי פילטר

מקווה שזה קצת תורם להבנה של מה שתיארתי... בכל אופן, זה לא משקף ב-100% את מה שחוויתי....מגבלות המילים. לפעמים גם קשה להעביר חוויות למילים. קרה לי הרבה שחוויתי דברים, והבנתי דברים, אבל ההבנה לא היתה דרך מילים, ולפיכף לא היה ניתן לתאר את התובנות דרך המילים.

deep ocean

New member
קראתי עכשיו את כל שרשורי

אמנות החלימה שהיו עד עכשיו בפורום דרך הלוחמים...... (יש קישור לזה באתר שעשתה מתבוננת לכל השרשורים) אה.............. התחרפנתי לגמרי. או שכולם פה משוגעים או שבאמת קיימים יצורים לא אורגניים? אולי החלימה זאת המצאה מטורפת? אולי כולם משוגעים? זהו. זה מה שרציתי להגיד... אבל, גם אני התובננתי בכפות ידי בחלום וגם אני חוויתי תופעות "מוזרות" כשהייתי מודעת לזה שאני חולמת אז גם אני השתגעתי? ואולי זה הטורף מנסה להסיט אותי? ואולי באמת כולם השתגעו... לעולם לא נדע.

deep ocean

New member
כמעט מודעות ../images/Emo7.gif

אני אחסוך מכם את הפירוט על החלומות המוזרים שהיו לי אתמול בלילה!! בכל אופן, בחלום האחרון, היינו במים ביקתת נופש, אני, בן, ועוד כל מיני אנשים. פתאום ראינו בחוץ בנהר כל מיני חיות, ושיחקנו איתם. אני רק התבוננתי. אלו היו חיות טורפות. בסוף החלום פתאום מצאתי את עצמי בבית מסתכלת בחלון. ואז אני רואה פיל נכנס בנונשלנטיות לבית של השכנים שלי והם מדברים איתו. לאחר מכן נכנסה עוד חיה גדולה (לא זוכרת כרגע). אני הייתי כזה בשוק..מה קורה בשכונה שלי...מאיפה באו כל החיות האלי, ומה פתאום הן מסתובבות חופשי?? ואז אמרתי לעצמי...חהחהחהחהחחה.........רגע............ אולי זה חלום? באותו הרגע התעוררתי!!! כוס אעממממממממממממק!!!!!!!!!!! מה התעוררתי פתאום? חוצפה!!!!!!!! אגב, לפני השינה ראיתי NATIONAL GEOGRAPHIC, כנראה שזה בגלל זה.

למעלה