שרשור חלומות

KerenWelling

New member
../images/Emo1.gif../images/Emo29.gifשרשור חלומות../images/Emo29.gif../images/Emo1.gif

אז למה פתחתי את השרשור הזה? פשוט בגלל..שלכולנו (לפחות לי ולהילה
חי!) יש חלומות על מארון5... אז בשרשור זה תוכלו לכתוב כל חלום וחלום שחלמתם עליהם או בקשר אליהם.. ותאמינו לי..שלא יהיה פה משעמם!!! אישית, החלום שלי ממש אבל ממש ארוך (מלא בפרטים!!), ואני אכתוב אותו כתגובה להודעה הראשית הזו. אני רק אקדים ואומר, שריקי גל גנבה לי את הדיסק המקורי של מארון5 ויצאתי בחיפוש סוער אחריה!!שתחזיר את הדיסק!!!!!!!!!!!!!(אין לכן מושג כמה דאגתי...) ו.. |תודה, מהמשרד לאיכות הסביבה|

CiNdErElLa3887

New member
טוב אז אני אתחיל...מואאאההה

החלום שלי (העתקתי מהקומונה..חו): חלמתי שM5 מגיעים לארץ להופעה אחת. אז כמובן שהתקשרתי והשגתי לי כרטיסים. אבל אף אחד לא רצה ללכת איתי אז זובי, אני לא אפספס הופעה שלהם. אז הלכתי לבד. הלכתי ברגל, וראיתי את אורלי ואלמוג (חברים שלי)ומסתבר שגם הם הולכים להופעה, אז זה היה נחמד.:). אז הגענו למקום, שהיה כבר חשוך. נכנסנו אל תוך מועדון אפלולי כזה, ירדנו במדרגות ומי עלה לידי?..אדם..אז הוא אמר לי שלום (בעברית), ואמרתי לו בחזרה. ואז הוא היה צריך ללכת לעשות סאונד צ'ק או משהו כזה:/.. ואז ההופעה התחילה, היה ממש מדהים, עד כדי כך שלא היה אכפת לי להיות שם לבד כי אורלי ואלמוג כל הזמן התמזמזו להם..:/.. ואממ זהו.. If Only Dreame Came True

NoWords

New member
אחחחחחחח!

כיף לך שאדם עלה לידך ואמר לך היי! אפילו אם זה בחלום.. אני כמעט תמיד לא זוכרת מה אני חולמת!

CiNdErElLa3887

New member
כע חבל שזה חלום...בע

וגם אני לא זוכרת חלומות...פעם ראשונה שזכרתי..טוב חלום שכזה לא שוכחים!

DesertRose7

New member
אני סנילית..

בצורה כבדה ביותר.. עד כדי שאני לא זוכרת כלום מהחלים.. רק אם מעירים אותי במצע.. אב לאז אני עצבנית עליכם.. כי הרסתם לי חלום! תגרמו לי לחלום על מארון..ולזכור שחלמתייייייייייי!!! או יותר חשוב.. תגרמו לחלומות האלה להתגשם!!

sheepi

New member
../images/Emo26.gifכנסו../images/Emo36.gif../images/Emo140.gif../images/Emo99.gif

במחשבה שניה עזבו עדיף שאני לא יכתוב כי אם חבר שלי יראה את זה חחח לא יהיה טוב חחחח סתם
אז בינתיים אני יחלוק אותם עם עצמי עד שהן יתממשו! והן יתממשו! אולי בעוד 5 שנים אבל כדאי לחכות כי יש את הראל סקעת לפניו חחחח
ועד אז אני עם אהובי הנוכחי שאני מתה עליוווו
אני יעדכן אותכן בקרוב
ביוששש

למעלה