.........
.........

../images/Emo1.gif.........../images/Emo14.gif.........../images/Emo29.gif

יש לי חידה קצרה.... מי שראה את ערוץ ההיסטוריה השבוע בשעה שאני ראיתי אולי יוכל לענות על זה ביתר קלות... מישהו שמע על המשורר הערבי נאזימי (חי בערך במאה ה-6 לספירה) ? אם לא, אז בקצרה אומר לכם שהוא כתב שירים וסיפורים שעסקו בעיקר באהבה נכזבת... סיפור אחד שנכתב על-ידו היה הסיפור של מג´נון ולילה. מג´נון ולילה היו זוג צעיר שהיה ביניהם קשר חזק מאוד ואהבה עצומה... למרבה הצער, אביה של לילה חיתן אותה עם מישהו שבכלל לא הכירה וכך נותק הקשר ביניהם בִין-לילה, ללא התרעה מוקדמת... מג´נון לא יכל לחיות מרוב צער וגעגועים לאהובתו, והשמועה אומרת שהוא הסתובב עירום במדבר כל חייו, ללא שתיה ואוכל, וללא רצון ממשי לחיות כך בלעדיה... לבסוף מג´נון מת מלב שבור
למה סיפרתי את כל זה? יש זמר רוק מוכר מתקופתנו שהזדהה במידה רבה עם ייסוריו של מג´נון ואי יכולתו לשנות את רוע הגזירה, ובעקבות כך הוציא הזמר שיר מאוד מפורסם שהושפע מהטקסט של נאזימי... האם מישהו יודע מיהו הזמר ומה שם השיר? אם ממש לא תדעו מה התשובה אני אתן רמז...

המממ

New member
אולי אולי אולי... ורק אולי...

קודם כל, ברוך שובך בשנית רוח
של תשוקה. ועכשיו להשערה שלי לגבי השיר... Desert Rose של Sting. האם? אגב, רעיון יפה מאוד למששחק! הסיפור שמאחורי השיר...
אין כמוך, רוח, תשארי תמיד... יומטוב ושקט שיהיה לנו!

המממ

New member
משהו? רוח?

אני מקפיצה בשבילך, כדי שלא תשכחי לגלות לנו את התשובה, וגם בשביל כל שאר חברי הפורום, שינסו לענות גם.

איך ידעת לקרוא לי בדיוק בזמן? ../images/Emo13.gif

בקשר לתשובה שלך- זהו לא השיר, אבל דרך החשיבה שלך ממש נכונה
! (וזה יהיה הרמז שלכם...) התכוונתי לצרף קטע מהשיר, אבל בינתיים אני מעדיפה שלא. בהמשך אני אעשה זאת, אבל כאופציה אחרונה. ונהדר שאת עדיין פה המממ כיף תמיד לראות פנים ידידותיות

אסי, אפשר להעתיק את הסקר?

רק שאני לא אוהבת שאלות אמריקאיות כל כך, זה תמיד מטעה אותי
אתם רוצים שאני אתן רמז (כמה שניות מהשיר) או שאני אגלה לכם את התשובה כי סקרנותכם פשוט אוכלת אתכם? פרטו, נמקו, הבהירו והסבירו
ותיקון קטן - לזמר קוראים ניזאמי והוא חי במאה ה-12 לספירה (ולא ה-6) בתודה, הרוח שתבוא אליכם בלילה ותעשה לכם "בו".

../images/Emo62.gif ורק בגלל שביקשת והגבת...

הרווחת רמז ענק!! אני מצרפת שניה וחצי מהשיר (שזה דווקא הרבה מדי) ** נא לשנות את סיומת הקובץ לwav ב-ה-צ-ל-ח-ה גם אם אתם לא בטוחים אתם יותר ממוזמנים לנחש

../images/Emo41.gif שמתם לב לרמז ? ../images/Emo41.gif

כי לא קיבלתי תגובה... והייתי בטוחה שתזהו את הקטע למרות שהוא קצר... יש מישהו שלא הצליח לפתוח אותו? אם לא אני אסביר שוב: לחצו קליק ימני היכן שכתוב הקובץ המצורף (מה שכתוב בצבע בורדו) אח"כ יפתח לכם מין מלבן עם אפשרויות ותבחרו עם העכבר Save Target As למטה, איפה שכתוב שם הקובץ, במקום סיומת .doc תשנו לסיומת .wav (שהנקודה תהיה לפני ה-wav) אני אגלה את התשובה בלילה מקווה שתפתרו קודם... רמז נוסף : פטי האריסון (לשעבר בויד) זו האישה שבגללה נכתב השיר

המממ

New member
אההה...

שבוע טוב לכולם, רוח- אני לא מנסה אף פעם לשמוע שירים פה דרך הפורום וכל מיני קבצים (לא רק בפורום זה), אז מצטערת, אני לא אוכל להשתמש ברמז הזה. אבל האריסון? זה אומר שזה שיר של הביטלס? (קשור אולי לג´ורג´ האריסון?). אין לי יותר מזה. אני לא מומחית לשירי הביטלס. יומטוב ושקט שיהיה לנו!

היי המממית

חבל, זה היה עוזר לך
אבל אני מכבדת את החלטותיך. ואכן ג´ורג´ האריסון הוא בעלה של פטי האריסון ! נתתי את הרמז הזה כי אולי מי ששומע קצת רכילות וקורא את המוספים של תחיה אדר
, יודע איזה אדם אהב את אישתו של האריסון... אם תדעו מי האדם הזה לא תהיה לכם בעיה להגיע לשיר כי זה אחד השירים הכי מפורסמים שלו
חוץ מזה, סתם שתדעו, התשובה טמונה בחידה עצמה ושיהיה שבוע טוב לכולנו

למעלה