i'm bored to death here......
S Shakira paradise New member 15/8/03 #3 ../images/Emo6.gif same here ... ../images/Emo105.gif למישהו יש רעיון על דיון/שירשור/סקר מדברים על סקר,,, לא הגיעה הזמן להחליף אותו
../images/Emo6.gif same here ... ../images/Emo105.gif למישהו יש רעיון על דיון/שירשור/סקר מדברים על סקר,,, לא הגיעה הזמן להחליף אותו
S Shakira paradise New member 15/8/03 #4 ../images/Emo2.gif וואי שחכתיייי ../images/Emo26.gif../images/Emo105.gif לכל מי שיש YES: בערוץ 700 [ music select ] יש סקר מה יהיה הספיישל הבא אז יש 4 אפשרויות :לימפ ביזקיט, אוונסנס, עוד משהו ו.... לינקין פארק אז לכל מי שיש יס לא לשכוח להיכנס לערוץ ולהצביע
../images/Emo2.gif וואי שחכתיייי ../images/Emo26.gif../images/Emo105.gif לכל מי שיש YES: בערוץ 700 [ music select ] יש סקר מה יהיה הספיישל הבא אז יש 4 אפשרויות :לימפ ביזקיט, אוונסנס, עוד משהו ו.... לינקין פארק אז לכל מי שיש יס לא לשכוח להיכנס לערוץ ולהצביע
° °•Eowyn•° New member 15/8/03 #5 ../images/Emo10.gifיס הכי טוב../images/Emo94.gif בכבלים אין כלום אלה איפה את תתחברי למסנג'ר או לאיציק עוד משהו, MTV ממש מעצבנים אותי הנושא של הסופשבוע היום הוא ג'סטין טימברלייק. זה היה כבר בפסח למה לא לעשות סופשבוע של לינקין פארק למה שוב ג'סטין הזה
../images/Emo10.gifיס הכי טוב../images/Emo94.gif בכבלים אין כלום אלה איפה את תתחברי למסנג'ר או לאיציק עוד משהו, MTV ממש מעצבנים אותי הנושא של הסופשבוע היום הוא ג'סטין טימברלייק. זה היה כבר בפסח למה לא לעשות סופשבוע של לינקין פארק למה שוב ג'סטין הזה
N nataly g New member 15/8/03 #7 נכון!!!!!!! כבר שנים לא עושים סופי שבוע על לינקין ודברים מעניינים!!!!!
° °•Eowyn•° New member 15/8/03 #8 כן...../images/Emo4.gif../images/Emo94.gif לא שיש לי משהו נגד ההופעה בדטריוט{2$} אבל אפשר לשים גם הופעות אחרות
כן...../images/Emo4.gif../images/Emo94.gif לא שיש לי משהו נגד ההופעה בדטריוט{2$} אבל אפשר לשים גם הופעות אחרות