שבת

© h i l a ©

New member
../images/Emo1.gif שבת../images/Emo1.gif

אתמול כל היום עבדתי אז יצא שנרדמת ב9
חחח נשאר לי רק לסדר ליד הקבר, וביום ראשון אני מאמינה שאני אסע לקנות פרחים וכאלה בשביל העיצוב ואני גם רוצה שיפתחו לי תמונה שלו בגדול ושאני אתלה בחדר. (תגידו מה התמונה הכי יפה) אתמול כשאחי חזר מהצבא סיפרנו לו על הכלב. הוא היה המום, הוא התחיל לבכות וקילל את ההורים שלי. חצי שעה אחרי הוא נכנס לאוטו ונסע לחברה שלו. כמעט שהתקשרתי אליו אחרי זה לשאול אם הוא הגיע בשלום :\. זה כ"כ דיכא אותי לראות אותו ככה.

RoRiL

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo24.gif הוא היה כ"כ חמוד, באמת

איך קראו לו? :(

© h i l a ©

New member
ארנולד

(כשהוא נולד אחי התלהב מארנולד שוורצנגר אז הוא החליט לקרוא לו ככה
) מה התמונה הכי יפה?

RoRiL

New member
הוא כזה מתוק בשתיהן, אבל יותר בשנייה לדעתי

שרון710

New member
שבת בבוקררררררר

אתמול הלכנו לאלדו, ופתאום גילינו שחצי שכבה באה לשם
בכל מקרה, היה די משעמם:S חוץ מאפרים, אבא של שולי השמן
אח"כ הלכנו לפארק חבלים, וישבתי עם שיר והיה כיף
באתי הביתה באיזה 1 וחצי, ראיתי חברים והלכתי לישון:) היום אני אלך לחן שתתן לי בגדים לבריתה. :) ואני צריכה לעשות אנסין בביולוגיה ומשו באנגלית
אבל אין לי כוח, אז זובי. יום טוב, כפרות:) ~היום השרדות!!!11~

noyy

New member
מתוקה שלי

התקופה הזאת עוד תעבור, את תראי. הזמן אולי לא משכיח, אבל הוא כן קצת מרפא
לדעתי כדאי שתעסיקי את עצמך עכשיו כדי שלא תשקעי בתחושות כאלו כל היום, כי להתעסק בסידור פרחים ובתמונות שלו בטוח לא תורמים להרגשה שלך, ואולי כדאי קצת לעשות דברים אהובים עלייך מעבר לזה. אני חס וחלילה לא אומרת שתשכחי אותו, אבל כואב לי עלייך כרגע
לא יכולה להגיד לך מה התמונה הכי יפה.. רואים שהוא יפיוף מ2 התמונות

© h i l a ©

New member
...

תודה רבה על כל התמיכה
, אני רק רוצה להבהיר שעסקתי בזה בסופ"ש בגלל שאחרי המקרה לא עשיתי כלום בנוגע אליו כי היו לי שני מבחנים יום אחרי יום ובקושי היה לי זמן לנשום.... הבכי עבר כבר, אני לא בוכה בדר"כ על דברים כאלה. ממש חשוב לי לעצב לו פינה ולהנציח אותו, הוא היה כלב כ"כ מיוחד שאפילו אמא שלי אהבה אותו (והיא שונאת כלבים). אל תחשבי שאני מתעסקת רק בזה, את לא צריכה לדאוג, אני בסדר

LadyFlame123

New member
הוא מדהים, בשתי התמונות..../images/Emo24.gif

לא חוויתי כאב מסוג כזה, אבל אני יכולה להבין אותך..תהיי חזקה:] נמנמ אז מה יש היום.. רק שתדעו שיום יום הנשים ברוסיה
! אז קיבלתי מאבא אוזניות חדשות ונורמליות לפלאפון! כ"כ אין לי כוח.. מתחיל אחד השבועות העמוסים..

../images/Emo24.gif

אין לי ממש הרבה מה להגיד חוץ ממה שכבר אמרו פה- הזמן לא משכיח אבל מרפא. בקשר לתמונות, שתיהן יפות, יכול להיות שאולי השניה טיפה יותר, כי הוא מסתכל ונותן תחושה טיפה שונה מהראשונה. בקשר ליום שלי- בבוקר קמתי נורא מוקדם, וחזרתי לנמנם עד 9:30 שהתחיל קופיקו אז ראיתי
(אחחח נוסטלגיה
) פה בערך התחילו גם רעשים של קדיחות, בגלל השכנים החדשים...זה הפסיק מתישהו, כי עוד שכנה אחת הלכה אליהם להתלונן על זה
היא חשבה שזה מאצלנו בהתחלה....אבל אנחנו כבר שנים לא קודחים/עושים עבודות בבית בשבת
עבדתי על הפרוייקט שלי, וזה כל הזמן יוצא לי ממש מעפן ואני כבר לא יודעת מה לעשות כדי לשפר את זה!!! אוח. אכלתי צהריים, ראיתי טלוויזיה, אני צריכה לחזור לפרוייקט ועוד ללמוד לבוחן בתנ"ך, שממש אין לי כוח לזה ואולי אני לא אלמד בסוף. יכול להיות שאחה"צ הולכים לסבתא וסבא, אבל לא בטוח.

התמונה השנייה יותר יפה

אם כל הזמן תזכרי בו זה לא יעבור יהיה טוב. אז ככה קמתי ב1וחצי לא עשיתי כלום סתם חם לי!!! ואין עם מי ללכת לים. ב6 ישיבת שכב"ג וב9 הישרדות וזהו.

LadyFlame123

New member
מזל טוב!!!../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif

אושר ועושר, עד 120:]

B a m b o o k

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif

למעלה